пятница, 31 октября 2014 г.

Ako sa zdobili fasádu domu

Ako sa zdobili fasádu domu

Ako sa zdobili fasádu domu Každý vie, že chcete stavať dom - to je len polovica bitky, stále potrebujú na "šaty". A ak "služby", ktorá je vonkajšie dokončovacie materiály, je potrebné ukázať dobrú chuť, pretože vzhľad závisí veľmi veľa. Ako sa zdobili fasádu domu? Existuje mnoho variantov vybaviť fasád, a preto sa spôsoby zdobenia môže byť veľa.

Môžete použiť ready-mix obsahuje farbivá, alebo ak chcete použiť farby na konci práce. Ale najdôležitejšie je, že musí vedieť, že bez ohľadu na metódu, ktorú si vybrať, ktorým čelí materiál musí byť silný a spoľahlivý, ale, samozrejme, krásny vzhľad.

Moderné stavebnej výroby poskytuje početné varianty vybaviť fasády: kameň, tepelné panely, obklady, omietky a pod.,

Lepšie zdobili fasádu domu? Zvážiť niekoľko možností.

Konečná úprava fasády, omietky.

Dnes omietka na fasádne mriežky sa teší vysokej obľube, preto, cement-piesočnatá a rôzne dekoratívne omietky a farby, ktoré umožňujú vykonávať na stenách rôzne nákresy sú teraz tak populárne na trhu.

S použitím omietky je možné vytvoriť reliéf, alebo hladký povrch steny fasády. Je dôležité vedieť, že omietnuté steny zvýšenie požiarnej odolnosti stavebných zlepšiť svoje tepelné a zvukové izolácie.

Najbežnejšie typy omietky sú dnes: cement-piesok, fasády (silikónové, akrylátové) a dekoratívne (mozaiky, "pod kabát" a iné).

Cement-piesok omietka obsahuje piesok, cement a chemických prísad. To je všeobecne používaný na povrchy, ktoré sú neustále vystavené vysokým a nízkym teplotám, a na povrchy, ktoré sú neustále v podmienkach vysokej vlhkosti.

Akrylátová omietka je, možno, najlacnejší druh skladaný dekoratívne omietky s rukami. To je vlhkosť, preto pri fasády, izolácie EPS používať len tento druh omietky.

Nevýhodou akryl omietka je tuhosť materiálu - hoci aj malé zmeny teploty na povrchu s'sú microcracks a rôznych poranení.

Silikón omietka je vyrobená na báze silikónových živíc a je polymér vrstvy. Je nepremokavý, vodotesný a nie je hromadí vlhkosť, UV-odolný, teplotných extrémov to nie je strach, už dávno využívanie horizonte. A dôsledkom toho je, že hlavnou nevýhodou je jej vysoká cena.

Hlavné funkcie dekoratívne omietky je fakt, že to bude drahšie, viac bohatých povrchových úprav. Tento efekt je dosiahnutý, napríklad, sú pridané k zloženie materiálov ako je napr. kremík, piesok, antiseptiká a antibakteriálne látky, farbivá, Kam'Jan alebo žuly drobkov rôznych veľkostí, otruby skaly, atď

Ako pre farby použiť pre maľovanie dekoratívne omietky je potrebné vedieť, že pre nepriaznivé (vrátane, drsné klimatické podmienky a priemyselných priestoroch je najlepšie použiť s akrylových farieb. Oni sú viac odolné voči rôznym poveternostným vplyvom životného prostredia, skôr suché rýchlo a môže poskytnúť trvanlivý náter s dobrou priepustnosť pary.

Obloženia

Ako vyzdobiť steny v dome

Povrchová úprava fasády smerom kameň

Kameň je najspoľahlivejšie a silného materiálu, jeho životnosť sa môže len závidieť. Fasády, s použitím prírodného a umelého kameňa, často v ich kvalitu a vzhľad nie je nižšia ako prirodzené.

Textúra, farba, veľkosť a plemeno smerom kameň - rôzne varianty hmotnosti! Výber je len na vás, všetko závisí od architektonickej úlohy, ktoré Máte. Napríklad, budovy, ktorým čelia drôt alebo žula, vyzerá ostrejšie a monumentálne ako stavebný, s ktorým sa stretávajú napríklad mramor, travern.

Prírodný kameň odolnosť, pevnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom, a pôvodnej fasády. Pri výbere je dôležité venovať pozornosť mráz-odolné vlastnosti kamennej, ako pre naše podnebie je tento faktor zohráva kľúčovú úlohu.

Umelý kameň je oveľa prístupnejšie na cenu, a to má najširší rozsah farieb, textúry a tvary. On tiež má nesporné výhody: je ľahký, odolný proti korózii a opotrebovaniu. Tehla je najviac živý príklad z umelého kameňa.

Povrchová úprava fasády je s termo-panely

Ako vyzdobiť dom siding

Fasádne obklady tým, thermopanels

Thermopanels sú takmer úplne pripravená fasáda s mnohými výhodami.

Po prvé, ktoré používajú polystyrén vysokej hustoty - optimálny tepelný izolant, ktorý uchováva v pohode, v lete a v zime neprodukuje teplo.

Po druhé, thermopanels ľahký, takže sú obvykle používané pre budovy s nie je najsilnejší Nadácie a stropné dosky.

Po tretie, aj cez svoju nízku hmotnosť, majú veľmi dobrú pevnosť.

A po štvrté, thermopanels je absolútne ekologicky čistý materiál, ako ich súčasť, je z polyuretánovej peny a klinker dlažba (dve absolútne životného prostredia materiál).

Inštalácia thermopanels sa vykonáva s pomocou skrutiek a dowels, takže môžu byť nainštalovaný na takmer akýkoľvek povrch - betón, tehla alebo obcí stenu. Ďalšou výhodou je, že sú pomerne jednoduché na inštaláciu, a tak ich nastaviť, kedykoľvek počas roka.

Dnes výber thermopanels na stavebných trhoch je veľmi veľký, mnoho odtieňov a textúr. Najpopulárnejšie sú thermopanels s slinku dlaždice "tehla", napodobňuje muriva, ale zaujímavé je, predbehnúť svojich technických vlastností. Navyše, stojí tepelné panely bude stáť oveľa lacnejšie ako tehla.

Vetraná fasáda

Fasáda môže byť opísaný ako "layer cake", v ktorom medzi izolácia vonkajšej steny smerom materiál je vzdušný priestor. Inými slovami, je to baldachýn, ktorý je nainštalovaný v určitej vzdialenosti od steny.

Lepšie zdobili fasádu domu

Vetraná fasáda

Prosím, rešpektovať! To umožňuje steny prejsť vzduchu, s nadmernej vlhkosti je uvedené v vetraných priestoroch, kde sa jeho výstup z vychádzajúceho vzduchu.

Ako pred materiál pre vetrané fasády môžete použiť saersene rôznych variantoch: od ľahký hliníkový kompozitný list pre ťažké dosky zo žuly. Takéto fasády majú veľmi vysokú úsporu energie vlastnosti, a môže poskytnúť vynikajúci zvuk a hluk steny.

Hlavnou výhodou vetrané fasády je, že nevyžadujú predbežná príprava stien pred dokončením. A závesné vetrané fasády prvky môžu zatvorte všetky chyby a drsnosti steny.

Preto tieto fasády sú účinné a veľmi lacný spôsob, ako vybaviť z domu, ktorý poskytuje rovnaké a moderné výzdobou fasády.

Obklad

Dyhy vinyl siding

Dyhy vinyl siding

Jedným z najviac používaných možností v modernom spracovaní je konečná dom obklady s ich rukách. V preklade z angličtiny "vlečky" znamená "pokrýva".

Aké sú typy obklady a ako zdobiť dom obklad?

Vlečka môže byť zemi, vinyl, stromy'dreva a kovu.

Zem vlečky, ako môžete vidieť z názvu, je používaný hlavne pre dokončovacie suteréne budovy. Oni použite panel silnejšie, než je obvyklé (bolee mm), ktoré sú zvyčajne napodobňujú prírodné stavebné materiály (kameň, ktorým čelí tehla).

Zem siding - to je veľmi odolný materiál, ktorý zaručuje dlhú životnosť a chráni vaše spp od vonkajších faktorov, ale zároveň skryje a nedokonalosti povrchu.

Tradičné vinylové obklad je vyrobený z polyvinylchlorid (PVC), ktorý je veľmi znesie všetky mechanické poškodenie v dôsledku takéhoto jeho majetku, ako je pružnosť. Ale tu by ste mali vedieť, že v zime ako dokončiť obklady s ich rúk si vyžaduje ďalšiu pozornosť by byť možné, aby sa zachovala z trhliny alebo diery.

Ak sa to stalo, bez čiastočné nahradenie poškodeného panel nemôže urobiť. Špeciálne práce nebude robiť to.

Hlavnou nevýhodou vinyl siding je jej zvýšená citlivosť na UV svetlo. Preto pri výbere siding často sa snažia vyhnúť svetlé sýte farby, radšej pastelových farieb. Aj keď, samozrejme, mnoho výrobcov pridať špeciálne látky, ktoré zvyšujú stabilitu a predchádzať syndrómu vyhorenia.

Stromy'dreva, vlečka je najdrahší typ pretože jeho využitie prírodného dreva. Stromy'dreva, vlečka je ekologicky čisté a estetické materiálu, ale, bohužiaľ, krátkodobé.

Kovový obklad je veľmi trvanlivý a odolný voči vonkajším faktorom materiálu. Oni, ako pravidlo, revet komerčné budovy alebo priemyselných objektov.

Mokré fasády

Obklady "Mokré fasáda,"

Obklady "Mokré fasáda,"

Táto technológia je sendvičová konštrukcia fasády, z ktorých každá vykonáva špecifickú funkciu.

V štandardnej forme, systémom "mokré fasáda sa skladá z troch vrstiev: vystužené (základné) vrstva, tepelno-izolačné vrstvy a vonkajšieho (dekoratívne) vrstvy.

Zosilnené vrstvy zabezpečuje rovnosť vonkajších stien a pripevnenie tepelnej izolácie materiálu. Pozostáva z posilnené o vzájomnom započítaní a lepidlo zloženie.

Tepelno-izolačná vrstva je z tepelne-izolačných dosiek, s nízkou tepelnou vodivosťou. Zvyčajne tieto dosky sú vyrobené z minerálnej vlny alebo polystyrénu.

Dekoratívne vrstva je vyrobená zo sadry (napríklad kremík alebo minerálna) a súčasne vykonáva dve funkcie - dekoratívny a ochranný.

Ako sa zdobili fasádu domu. Áno, a ako ozdobiť steny v dome príliš - každý si vyberie pre seba. Ako môžete vidieť, dnes existuje mnoho spôsobov a možností pre každý rozpočet, túžby a chute. Hlavná vec je, že Ste spokojní s vykonanú prácu na mnoho rokov.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика