четверг, 30 октября 2014 г.

Fusion

Znalí ľudia hovoria, "fusion" štýl najnovší trend v oblasti hudby, varenie, dizajn inter'jer... - skrátka všetko. Tento smer je stručne definované ako'jednota Incompatibles: staré a nové, Východ a Západ, vysoké umenie a kitsch. Zvuky, samozrejme, atraktívne. Je však pochopiť, čo je naozaj nové.

Anglické slovo "fusion" je preložené ako "zlúčiť"alebo "zliatiny". Ak hovoríme o vonkajšej formy, fusion obsahuje zmes zdanlivo nezlučiteľné (alebo za tak), mimoriadne riešenia, za bežné a obvyklé. V našom svete mimo priestorov a predpisy sú oveľa ťažšie zachovať jednotnosť štýlu, v prevedení ako dať na tenké-legged francúzsky tabuľka Afriky, keramické vázy, priviezol z cesty. A šťastné oči, a odôvodnenie je: fusion.



Profesionálnych dizajnérov obratne
Orientálne motívy v modernej inter'Yeri

Fusion kultúr, technológií, štýly, filozofie, a čas - tu je to, hlavný rys, modernosti, pravda, duch času. Posúďte sami: kórejčina popgruppi mix hip-hop a latinské rytmy, Londýn biznesledi učiť Indické tance, Americký fast food ponúka návštevníkom na'úlohou sendviče, a Tokio teenagerov nastavte tón pre globálne módy. Globalizácia, pevné povedať, televíznych umelcov, ponúka vidieť túto jedinečnú funkciu nášho času. Ale je to?



Kombinácia starých a nových vecí, ktoré vám dávajú možnosť vnímať
okrem'szz
úplne inak. Používanie príslušenstva, pretože sa dotýka
spomienky.

Pred vymyslel mená a ikony, ktoré sa (z akéhokoľvek úspechu) sú schopní zbierať každý školák, zber mocný tohto sveta'dovali najrôznejších predmetov. V takýchto "Kunstkamera" pokojne coexisted obrazov Tizian, Rímske mince, mramorové sochy s zlomené ruky a nos, náhodou objavil v Kakanj kurzíva, nehnuteľnosti, a shell Nautilus, nastaviť v striebornej farbe. Všetky tieto veci, o'novalesa okrem toho, že vyhlásenia o nich porovnateľné raritou, a preto hodnota. Toto luxusné, ale tradičné Renesancie alebo Baroka inter'kariéry hrady v kombinácii s dávnych alebo v zámorí artefakty vytvorené oveľa silnejší účinok exotické ako dôrazne neutrálne zariadené moderné múzeá. Skutočne, nie je nič nové pod mesiacom.

Sme ísť ďalej. V požehnaný čas Kráľovnej Viktórie, ktorí pravidlá v Spojenom Kráľovstve od 1837 do roku 1901, druh f'južnej má stať, ak nie je dobré znamenie, a to je, v každom prípade, o'subjektívna realita. Generáli a úradníkov koloniálnej správy, pôsobiacich v Indii, sa vrátil domov, naložený s balíkov Indickej silks, Sikh meče a sochy Shiva a Parvati. To všetko orientalistik boli umiestnené v budovách s zamatové závesy a dub obložené steny. Pam'nezabudnite mansion Tadeusz Solti "Znamení štyroch"? O tom, ako to vyzeralo. Prívrženci ideologickej čistoty môže ľubovoľný počet hádania sa, ako Kipling, Západ je Západ, Východ je na Východ, a nikdy TWAIN musia spĺňať. V skutočnosti, zbiehajú sa, vytvárať pohodu a jedinečnosť Viktoriánskej inter'interiér, kde všetko bolo trochu "príliš veľa". Príliš veľa farieb, materiálov, predmetov, rezbárske práce, vitráže... Ale nie je to prehnané, len zachránil Viktoriánsky dom z nudnej a pompézne závažnosti, ktorý je tak charakteristický a predchádzala štýle klasicizmu a ďalšie moderny?



Babička je šatník, prikrývku, uložené na gauč,
čalúnený clachtoll handričkou, Orientálny koberec nad krbom
a veľa krásne a drahé vlastníkov brač

Môžete pamätať a Rusko: čas architektonické eclecticism sa zhodoval s územnej expanzie Ríše. Indický romantika angličtiny v Rusku odpovedal na Kaukaze, v časoch Lermontov a Bestuzhev-Marlinsky. V návrhu inter'', obrátil sa do Módy pre Orientálne koberce, ktoré ticho znášali všetky sociálne cataclysms. Ale profesionálni architekti rýchlo zvládli "Maurská" štýl, ako jednej z alternatív staroveku. A ak v jednom dome, a niekedy v byte, rôzne miestnosti boli zariadené v rôznych štýloch, bola to predzvesť z postmoderných dnes?

Ak chcete hovoriť vážne, XIX storočia, o'kombinuje s moderným zmyslom konci každej historickej éry a je potrebné, aby som to zhrnul, nič nie je zabudnuté ani poprieť. Tu prichádza túžba s'zlúčiť do jedného inter'Yeri ako mnoho techník z rôznych štýlov a smerov, miešanie modernosti a retractive, nové materiály, za studena technológie vecí a človekom, vykonáva v jednej kópie položky. Na rozdiel od eclecticism, ako sme povedali odborníci, fusion nie je práve podstatne voľnejší s'združuje v jednom priestore prvky rôznych štýlov, ale vytvoriť na ich základňu nový štýl.

Zdá sa, fusion najzreteľnejšie vyjadruje Outlook osoby s široké záujmy, zoznámenie s kultúre a histórii rôznych krajín a revolúciou. Podrobnosti inter'interiér by mal nie je možné kombinovať s pôvodu a farby pleti, a "láska, manželstvo". Výpočet zahŕňa len svoje pocity, o jeden, alebo iný kus nábytku. F'južnej organizuje náš priestor, aby sme mohli cestovať cez epoch a kontinentov, bez toho aby museli opustiť domov.

Tento štýl sa stáva rýchlo získava popularitu smeru moderný dizajn, preto, že sľubuje, predtým neslýchané slobody. Kedysi považované za niečo nemysliteľné kombinovať modrej a čiernej, červenej a hnedej, a teraz to je úplne normálne.

Materiály na tému

Eclecticism: fantázia
Mix určuje vedomie
Eklektický kuchyne: jednoduché a pohodlné
Osoba, ktorá vybrala si f'južnej a nie premýšľať o čistotu štýlu. Dnes máte voľný nemusí dodržiavať žiadne kanonik a dogiem. Môžete sa aktívne byť kombinované v jednej inter'ťažký interiér klasického nábytku a high-tech záclony a organza. Smelo push m'nábytok rohu a umiestnite ho do stredu miestnosti. Teda drahšie exkluzívnej kolekcie pokojne existovať súčasne s najpopulárnejších modelov. Na stenách v blízkosti reprodukcií umeleckých diel post vaše Amatérske fotky, slepý steny premeniť na skutočnú Múzeum expozícia s postmoderných portálu.

F'južnej ponúka všetko, nie je popieranie nič. Dnes môžete a mali mix klasického a moderného nábytku, veci staré a nové, drahé a nie veľmi, pridať'objekty silno, aby čo nie je vhodné, ale obľúbené. Náklady na témy v tomto štýle nezáleží. Vytvorenie dobrej inter'jer vždy stáť veľa peňazí. Ale ak chcete vytvoriť fusion je veľmi jednoduché, stačí mať chuť.

Tento štýl je skvelé pre seba-vyjadrenie, pretože to ukazuje, individuálny prístup vlastníka k vytvoreniu inter'interiér, výhradne na súkromné chuť, a nie nejaké pravidlá a usmernenia. Tapety, napodobňovať rôzne prírodné a umelé materiály, vyrobené na moderných technológií, vytvoriť priestor pre tvorivé myslenie. Ak sa časť stenu zavesiť Aboyne a ich pozadie, na mieste Východnej exotické Suveníry, originálne dekoratívne riešenie za predpokladu,. Najnovšie inovácie z kolekcie tento rok - vinylové Tapety podľa menčester.

Nebojte sa experimentovať. Najvýznamnejšie vec je, že pri vytváraní fusion inter'jer žiadne pravidlá nie sú a nemôžu byť, pretože to nie je štýl, ale zmes štýlov, zakaždým s nové suroviny a nové rozmery. Skúsených maliarov môže dať len jeden compradorian relatívne pomery: v dobrom inter'Yeri by mal byť jeden alebo dva silné exotické veci, nie viac!



V inter'jer štýl f'južnej dobre zapadajú s údajmi z dreva.
To môže byť čalúnenia stropu vyrobené z konvenčných
batten, a stromy'drevené schody a otvoriť strešné trámy

Najlepšie vyzdvihnúť situácia na princípe kontrastu. Orientálne alebo Afriky veci vyzdvihne jednoduchosť a pohodlie moderného nábytku.

Figúrky, čačky a Suveníry, ktoré majú tiež právo na existenciu. Nikdy chýbať Orientálna tkaniny. Rozpočtové škrty po umytí alebo správnej liečbe možno použiť ako koberce a peleríny; drahé, napríklad, uzbekistanu, vyšívané suzane, mount nad usgov'pit miest ako umelecké diela. Je tiež vhodné urobiť s Čínština alebo Japončina výšivky, aj keď to máš, nie je úplne celý aj v podobe nepraktické malý kúsok. Kúpiť alebo objednať rám a odstrániť ich discovery pod sklom, je táto tkanina je to stojí za to!

V jedálni môžete použiť improvizácia na tému Art Deco. Efektívne kombinácie rôznych textúr: kované kov, sklo, textílie. Rámy stoličiek - kované. Zadné sedadlá sú vybavené podľa textílie s významných osobností.

Nie je hriech opakujte hlavné Rady, ako pre štýl, f'južnej a vo Všeobecnosti všetky moderné inter''erov: menej prísne, a nadúvanie. Keď moderná chata predstiera, že je feudálny hrad - to je smiešne. Je možné, ako nové ruskej z vtip, ak chcete mať istotu, čo chcú, a môžete ľahko a umeleckých poraziť rozdiel medzi požadovanou a skutočnou. Čas úplnej stylisations prešiel, a možno aj navždy preč. V mysliach a inter'Arah usadil fragmentácie.

Maxim Timofeev

Zdroj: www. salon. tým,

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика