среда, 29 октября 2014 г.

Tom, ako usporiadať pracovné miesto doma?

Tom, ako usporiadať pracovné miesto doma?

Učili sme sa, že dom treba sa uvoľniť a úrad práce. Ale život často vytláčajú akcenty, a náš domov je naše pracovisko. No, ak to má samostatný úrad je Autonómny priestor, kde si môžete nielen vytvárať čo najkomfortnejšie podmienky pre prácu, ale nie premýšľať o tom, ako pracujú harmonicky zapadajú nábytok v ňom.

Ako pre viac typické situácie, keď Skrinka je súčasťou bytového priestoru, napríklad, obývacia izba, dve možné riešenia: cieľom zamaskovať prácu, alebo, naopak, dal ho na verejný displej, takže hlavné výzdoba miestnosti. Čo variant zostať? Všetko závisí od toho, postoj k práci. Ak neustále uvažovať vašom pracovisku nechcete, potom ho skryť preč, ako sa hovorí, "z očí, z mysle".

Ponúkame na vašu pozornosť na niektoré zaujímavé varianty ubytovania na pracovisku. Pozrite sa na to, možno, že jeden z nich bude užitočné a účinné riešenie na miesto vášho domova. Pracovnej oblasti, ktorí sú súčasťou spálne, si vtipný, aby sa dal v skrini. Toto radikálne riešenie: unavený práce - zatvorte posuvné dvere. Reči v tomto prípade ide o dvere šatníku.

Môžete použiť ktoré transformuje a mobilné šatník. On sa zjavuje ako priečinok, v jeho Centrálnej časti s výnimkou počítač''yuter je tlačiarne a obchodné zložky, a v bočnej rotačných častí iný a malá knižnica.

Home office môže byť skrýva za oblasť-žalúzie alebo steny zo skla.

Funkcie, ako oplotenie off the wall môže trvať stojan, skladací displej alebo dokonca aj kus látky pripevnené k stropu, a ďalej je vybavená valčekové vedenie.

Dizajnéri ponúkajú možnosť, keď spí miesto je na vrchole, pod stropom a pracovisku, na spodnej strane. Posteľ na druhej úrovni - je ideálnym riešením pre malé priestory s vysokými stropmi. Visí pod čelo záclony kvetinový slúži ako oddeľovač priestor.

Ak byt nemá žiadny priestor pre pracovný priestor, písací Stôl s PC'počítač a všetko, čo potrebujete na prácu len presunutá do chodby (samozrejme, že to nemôže byť chodbe "Chruščov", predpokladá sa, že niektoré miesta je priestor). V prípade domácu kanceláriu stavebnicový nábytok. Má stolík, polica police, mobilný kontajner a stoličky. Položky kancelárskeho nábytku kvôli elegantné kovové konštrukcie vizuálne vyzerajú veľmi kompaktný a nie je neporiadok priestor. Ak v priebehu času s', bude možné vybaviť úrad v inom mieste, nebude to ťažké: nábytok sa dá ľahko rozobrať.

Haly, alebo chodby, tam je ďalšia zaujímavá možnosť. To je pre prípad, keď comp'počítač je používaný v zase o niekoľko členov sedem'th. Takéto Skrine-hodinový set na "neutrálne" zóny v poradí nie "drive" ho z miestnosti do miestnosti. To opona padá umožňuje rýchlo skryť stopy "práce činnosť,", ako ste vy, len šatne.

Ako pracovisko môže byť aj použité alcove pod schody. Regály, s dostatkom priestoru pre knihy a priečinky, samostatná oblasť štúdia z obývacej izby.

Ak je v miestnosti nie je postaviť sa v rovnakom čase dve tabuľky - a stravovanie a Kabinet ponúkol pobyt na možnosti stôl, "pracuje na čiastočný úväzok,". Sú kity, ktoré idú s niečím, a nemohol povedať, čo to je: moderné secretaire alebo mini-bufet. Môže sa skladať z konzolových dizajn (jeden otvorené police a dva uzavreté s dverami, a tiež tabuľky, nohy, ktoré sú vybavené kolesami). Ak dáte na Stôl zadok do konzoly, to bude zase do jedálne. Po jedle, skladacie stoličky sú čistené v špeciálnej nika, stolný čapov - a plného pracovného miesta dokončiť. Dizajn týchto súpravy neutrálne, ako to bolo pôvodne určené pre duality funkcie.

Alebo inú kombináciu na kolesách: stoličky, stôl a tri-stupňová rack. To je veľmi zaujímavé rack. Keď to prionini Stole, potom je rack. A ak, povedzme, v tabuľke, bolo potrebné podľa obed a valcované za tepla, modul je samostatná plocha: zahŕňa comp'počítača, len zostáva určiť panel pre klávesnicu a prosím - môže pracovať.

Nezvyčajné variant - stolík so sklom hore. Monitor nie je na stole, a ďalej, že výrazne šetrí miesto. Pozerám na monitor dole cez sklenený stôl topy. Miesto na stole zostáva voľný po práci stačí, stlačte na klávesnici a ich domácimi prácami. Tabuľka v tomto prípade musí byť umiestnený tak, aby odlesky zo skla top minimálne sa odráža na obrazovke a nie obťažovať vízie.

Ako pravidlo, nákup nábytku pre domáce kancelárie, ponúkame niekoľko bežných chýb. Najprv premýšľať o tom, ako sa nový nábytok sa hodí do už tvoria okrem'jer domu, ako jej štýl, veľkosť a farbu bude mať vplyv na celkovú "script" priestor. Spočítať, koľko nákup bude zaťažuje rodinný rozpočet, a čo vás môže zachrániť. Otázka komfort a pohodlie, zvyčajne ustupovať do úzadia - a to je márne, pretože správne rozhodnutia závisia produktivity a pracovné tempo. Ako pre comp''yuter, hlavným pravidlom je, že tu monitor by mal byť na rovnakej úrovni s očami, ktorý nemal celý čas zvýšiť, alebo znížiť jeho hlavu. Vzdialenosť medzi očami a na obrazovke by mala byť v závislosti na veľkosti obrazovky 45-60 pozrite si Klávesnicu by mali byť umiestnené tak, aby dlaň bola dať na stôl. Takže ruky sa získať dodatočnú podporu a nie byť unavený.

Teraz o nábytok. Špecifické črty nábytok pre malé izby - ľahkosť a mobility. Keď budete musieť presunúť z jednej miestnosti do druhej alebo z jednej zóny do druhej, vyvoláva viacero ťažkostí. Tak dobre, ak okrem elegantný vzhľad, nábytok, comp'počítačový Stôl bude mať viac a valčekové ložiská. Táto mobilita umožňuje nasadiť office zďaleka to bolo elektrickej zásuvky. Tabuľka by mala byť široký stôl. To je otázka nielen pohodlie, ale aj zdravie'I. Ak ste na úzkom tabuľka sa bude pohybovať monitor a klávesnica vzťahu k sebe, automaticky "shift" a chrbticu, ktoré budú vytvárať jej deformácie. Dôležitým prvkom pracovisku - stoličky. Odborníci radia, aby sa zabudnúť na bežné stoličky raz a navždy,, a,, kúpiť túto pracovných miest s nastaviteľné sedadlá, sedadlá a opierky.

Sedieť na nej pevne, nohy by sa mali dotýkať podlahy úplne, nohy ohnuté v kolenách by mali tvoriť pravý uhol. Nefungujú v slabom svetle, je to veľmi škodlivé pre oči. Lepšie si kúpiť špeciálne nastaviteľné "počítača'počítača" lampy. Svetlo dopadá na ľavú a chýba mu do očí, len na pracovisku. Vyhnúť svetlé steny v pracovnej oblasti, pretože ostré kontrasty pneumatiky pre vaše oči. Ale zábava karandashnaya, diáre, stojany na knihy a dokumenty, je možné, že svetlé škvrny a detaily, ktoré zvyšujú duchov a aby pracovisku viac atraktívne. Rastliny, najmä dracaena, brečtan, kaktus, dátum palm, vytvoriť potrebné mikroklímy v domácej kancelárii a bude znížiť škodlivé účinky žiarenia od monitora. Všetky tieto pravidlá, bude zvýšenie produktivity, zníženie únavy, zachovať zdravie'sľubujem profesionálov.

Zdroj: http://homart. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика