четверг, 30 октября 2014 г.

Francúzsky štýl: Amurská, Agur, a Pompadour

Dnes popularita štýl "a La France" je založená na troch pilieroch: nový ruský sen žiť v Paláci", tichým odolnosť voči Americkej kultúre a večná láska ruskej ženy aby sa len francúzsky.

Ak ste sa rozhodli vyzdobiť váš domov vo francúzskom štýle, pam'nezabudnite, že jeho hlavným kvalita je dokonalý vkus a zmysel pre proporcie. Pádu do nadmerného eclecticism, môžete prekročiť hranicu, za ktorou končí mydlo theatricality a začína len kitsch. Starostlivo skopírovali francúzsky štýl, ktorý sa pôvodne začal ako dekor na súd inter'Yorov, v modernej chaty (najmä v mestských bytov) vyzerá ako zlatý koč na diaľnici. A ak nechcete, aby sa váš dom do animovaný divadelné kulisy, budete musieť stráviť čas a úsilie s cieľom vytvoriť elegantný, prispôsobené tak, aby vaše bývanie francúzsky štýl.

Nábytok a textil

Prvým krokom k francúzsky glamour, aby váš domov je stenu, na ktoré sa vzťahuje s handričkou. Vyberte si tradičné francúzske textilné štítky na jacquardove (textílie tkané s rastlinnými obrázok), ženilka (špeciálna tkanina s NAP), damask (tkanina so vzorom, ktorý má "negatívne" na zadnej strane), alebo iné multimediálne materiály - hodváb, zamat, brocade. Tieto tkaniny sú použité v čalúnenie nábytku, závesy a príslušenstvo spálne - kryt a baldachýn. Svieža double-layer závesy, záclony, cvočky a kefy je na návšteve karty inter'vnútorné "La France", jeho Centrálna akord. Budú hlavné farby, ktoré určuje farbu celej miestnosti. Ak budeme hovoriť o farbách moderné francúzske chic, prišli v našom storočí z dynastie Ludovic (fialová, zelená, modrá a biela kombinácia), z obdobia Marquise de Pompadour (modro-biela, bielo-zelená, biela a ružová), ale aj z Imperial sprievod Napoleon (tmavo-modrá, terakota, čierna). Od tej doby tam bol tradícia zdobiť všetky "zlato": Zlatá niť v tkanivách, Zlatý štetec a káble v závesy, Zlaté kadere časti nábytku a odkvapov, a tak ďalej, ako na obrázku z textílie, ochrannú známku francúzsky inter'jer je farebné (" francúzsky ") pásy v kombinácii s rastlinného alebo kvetinový vzor.

Ďalší "móda" francúzsky inter' " je špeciálny historický nábytok. Sveta v leteckej akrobacii - nájsť tieto staré veci, aspoň styling minulého storočia. Väčšina tradičné francúzske nábytok o'objekty bol vynájdený v ére tzv. Rokoka (polovice 17. storočia). Bolo to čisto francúzske čítanie vládol pred ťažká Baroková, alebo skôr jej sekulárnej alebo dámy možnosť.

Rokokový SIP'akrila farba smerom pastelky, uľahčiť formy, vyrobený nábytok viac pohodlné a humánne. Len potom s'objavil salon gauči, koseki a canape s zakrivené nohy a čalúnenie silk, Bergeres (stoličky-shell) a Marques (kreslo pre dvoch). Okrem toho, veľmi francúzsky vyzerá dressuar (vitríny so sklenenými dverami), ktoré by mohli vidieť niektoré mother-of-pearl sada s amours, a starožitné truhlice s mnohými zásuvky. Ak je váš dom'sa objaví aspoň jedna z týchto alebo podobných nábytok položky, potom, doplnené vhodnými detail, vaša inter'EP, môžu mať nárok na chuť francúzsky šarm.

Domov-Francúzsko

Ako je známe, francúzsky štýl bol tvorený z troch po sebe nasledujúcich smeroch - Baroka, Rokoka a Empíru. Všetky tieto štýly sa narodili v obrovských oblastiach a boli určené na extol bohatstvo a veľkosť ich majstri. Odvtedy sa svet a spôsob života je tak odlišné, že použitie častí bývalej kráse treba s veľkou opatrnosťou. Ide najmä o tieto "prežívaní" Barokový, ako nekonečné štuky a kolonáda - choroba, ktorá bola už raz sťahovali ruskej zemania, tak to ťažko zmysel jeseň znova (najmä ak objektu zneužívanie - falderal). Ak naozaj chceme niečo úľavu, použite menej týrané nápad tenké vyrezávané vence na stenách.

Oveľa inteligentnejšie, ako štuky, budú vyzerať čierne kované veci - ďalšou špecialitou francúzsky štýl od Baroka. Kovaného železa stoličky s prekladané čalúnenie, francúzsky geridon namiesto konferenčný stolík (stromy'Jan polica na statív vo forme tri bary, zachytené krúžok). Sú v spoločnosti bude prístup posteli s openwork kovaného železa späť a kovové záclonové ručne kované na Windows sú s heraldické symboly na koncoch. Black grafické Ríše môže byť pokračovanie v výzdoba Skrinku alebo jednej zo stien obývačky: to snáď nie je bez mužov ambície majiteľ domu chce usporiadať zbierku zbraní. Tam tiež bude užitočné, tmavé, bronzové sochy z obchodu drahé dary a textílií v čiernej a červenej "Imperial" schéma.

Okrem toho, je ideálny zdôrazniť, francúzsky orientácie inter'jer môžete m'hodváb pusinky a to v akomkoľvek množstve, zrkadlá a obrazy v pozlátené rámy (krajiny, pastorálna scény a zátišia s game), ako aj tradičné francúzske tapisérie.

Marina Voronež

Zdroj: Časopis "Vlastník"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика