среда, 29 октября 2014 г.

Vyberte pohovka v obývacej izbe

Čo m'nábytok dať do hlavnej miestnosti

Veľkosť veciach

Šťastný majiteľ priestranná obývacia môže dať tu veľké modulárny gauč. Skladá sa z mnohých častí a zmontované ako dizajnér.

Pre menšie obývacie izby odporúčame rohu pohovky. Oni len zdať komplikované, ale skutočne ušetriť miesto: môžu to urobiť bez stoličky.

Ak hale je pomerne malá, pozrite sa na sedacie súpravy s falošným zbrane v podobe vankúšov. Alebo na gauči s asymetrickým späť.

Ako rozpoznať štýlový gauč

1. Aj skromné gauč musí byť transformátora. Mimochodom, je veľmi dôležité pre naše apartmány. Sme v obývacej izbe alebo v spánku sami (ak nie spálne), alebo použiť podľa účelu: sem poslal spať mimo hostí. Dobre, ak je tam slide mechanizmus s ortopedické mreže.

2. Pohovky by mali byť gutaperča späť. V zákrutách na všetky možné spôsoby. Ďalšia možnosť: chrbát by mal byť nízky, viac podobajú lakťová opierka.

3. Tento rok gauč opäť stal nohy - silný, krivky, chrome. M'aké miesto v hlavnej miestnosti by mala, visí nad podlahou. A umývanie podlahy pod tento gauč jednoduchšie!

Aký druh tkaniny môže vydržať hostí?

Rusi milujú kúpiť nábytok bez okolkov: prišiel som, videl som, bol získaný. Dobre, nie sme chceli počkať! Ale spoločnosti ponúkajú stovky alebo dokonca tisíce variantov je jedným prijaté gauč v rôznych tkanivách. Stačí si len vybrať.

Zvyčajne čalúnenie rozdelené do kategórií z hľadiska hodnoty. Ale to neznamená, že sa textílie prvej kvalita je oveľa lepšie, než, povedzme, tretej. Jednoducho je drahšie náklady firmy.

Abatec - moderný materiál. Vyzerá ako skutočná pokožka, ale oveľa viac skromný. Ale nezmizne a nie slzy, hoci pleť vyzerá veľmi tenké. Dosť krát do týždňa pracovať na tom s vysávačom. Pripravený ešte pred invázii barbarov!

Koža. Najprestížnejších materiál na gauči. Má rada vysokú vlhkosť, inak starnutia predčasne a vysušia. Uchovávajte mimo okna, vykurovacie zariadenia. A z neopatrné návštevníkov.

Mikrovlákna. Lacný tkanina je veľmi skromný. Takmer bez prestávky, ale nezmizne, nie je deformačné a dokonca schopný odpudzovať špinu. Relevantné na Sedenie gauč.

Materiály na tému

M'aké miesto
Nábytok v inter'interiér miestnosti
M'Yaksha m', ktorých
M'štýl súčasného obývacia izba
Žakárové - prírodné potlačené tkaniny. Strach slnečného žiarenia. To je obyčajne ošetrené ochrannou konštrukciou, ktorá nemá rád vysoké teploty. Čaj piť s priateľmi na gauč, čalúnený v žakárové, nie je odporúčané!

Ženilka, velvet tkaniny z vysoko kategórií. Umyť ich nie, spot vypíše špeciálne prostriedky. Ak sa chcete zbaviť vlhkosti, je potrebné huba.

Flock - netkaného materiálu, určite jedným z najviac lacný. Vína, škvrny od jej ľahostajní, ale liehovín s vysokým stupňom na to je lepšie zbaviť! Alkohol ruže'jej lepidlo podklad - gauč bude plešatý.

Alexander KUCHUK

Zdroj: "komsomolskaja Pravda"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика