четверг, 30 октября 2014 г.

Dom v Provence štýle

Štýl Provence (provence) dostala svoje meno na počesť historický región južné Francúzsko. Solárne provincie v Stredozemnom mori inšpiruje dizajnéri okolo sveta vytvoriť inter'interiéry v tomto štýle. Aj vy môžete vytvoriť svoj vlastný domov atmosféru francúzskej dediny.

Slnko

Provensálske dom sa kúpe v slnku. Tu je hrubý biele steny a "spálené slnkom" maľovať. Bohatá, ale mierne tlmené tóny: terakota, olivový, piesková žltá, levanduľová... Veľa z dreva a hliny.


More

Téma modré more a modrá obloha v Provence je jedným z hlavných. Niekedy to je svetlé farebné škvrny všetky odtiene modrej, niekedy príslušenstvo na morské motív: čajok, kotlov, rybárske siete. Najmä táto zásada by sa mali dodržať pri navrhovaní kúpeľne.

Byliny a kvety

Provincia milujú kvety a uctievať ich: levanduľa, Lucerne, ruže... V meste Grasse je oblasť Bylín a street Môže rose. Kvetinový motív je obzvlášť viditeľný v textil a keramiku. Maľovanie v malej kvet domáce Zvieratá a na nábytku, najmä ak sa robí ručne. A nezabudnite kvety: čerstvé svetlé kytice alebo črepníkové rastliny.

Mlieko

Mlieko a smotana odtieňov umožňuje pohľad do odpočinok pri spleť farieb. V Provence biela. Napríklad omietky na stenách. Alebo hrubo maľovaný nábytok. A biele keramické milkman v podobe kravy je možné pridať vidieka útulnosti aj mestských kuchyne.

Babička dedičstva

Francúzsky aktívne používať nábytku, a okrem'interiér, ktorí šli do dedičstva. Vratkých skrine a komody s prasknutými povrch je dôvodom na hrdosť. Trochu ošumelé nábytok s pečiatkou staré časy dáva domu kúzlo.

Čipky

Dotýka okrem'interiér dáva vyšívané textílie. Témy výšivky - flóra: olivy, vážky a kvety.

Teplé drevo, textílie a keramiky tieni za studena kované veci, v čiernej a bielej farby. Ale kovanie povinné'nevyhnutne ľahké, elegantné, takmer čipky.

Zdroj: Partnera

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика