среда, 29 октября 2014 г.

Ako urobiť a vybaviť kuchyňa-jedáleň?

Ako urobiť a vybaviť kuchyňa-jedáleň?

Možno ste hľadali odpoveď na otázku, ako zarobiť kuchyňa prestala byť izolované miesto, kde ženy slúžiť ich práce služby. Odpoveď je jednoduchá: zbaviť sa všetkých stien, okrem toho, že rozloženia väčšina našich tipovushek môže čiastočne alebo úplne zničiť prekážky medzi kuchyni a priľahlých kúpeľňa. Nedávno takmer všetky varianty re-plánovanie apartmány sa nezaobíde bez funkčného'zlúčení, kuchyňa a jedáleň. O'Spojených priestor vytvára veľký priestor, kde si budú môcť nielen variť, ale aj komunikovať s ich rodiny a hostí.

Nebojte sa nosiť extra oblasť alebo presun na iné miesto, je technicky jednoduchá, vám môžu pomôcť s týmto nejaké dobré opravy a stavebná spoločnosť. Samozrejme, musíte opustiť známe prostredie z kuchyne zhromaždenia, ale teraz nie je 70-80 rokov, motto prichádza Tisícročia - viac svetla a vzduchu. Príkladom je prestavba 4 izbové apartmány v typických panel megapod'esdne domu postavená na začiatku 70-tych rokov. To, čo sme si pred rekonštrukcia? 68 štvorcových metrov, strih do izby-kusov, plus 6-meter kuchyňa, cestu, ktorá prebiehala od hala, pozdĺž úzkej chodbe, v minulosti samostatné kúpeľne. Ako môžete vidieť, to nie je príliš pohodlné. V kuchyni nemá k dispozícii dostatočný priestor pre stravovanie, a cesta do jedálne únavné. V tomto prípade majitelia vzal iba správne rozhodnutie: odmontoval stenu.

Výsledkom je zrejmé, teraz, kuchyňa-jedáleň - vrcholom tohto bytu. Nevýhodou takýchto radikálnu prestavbu môže slúžiť len to, čo stratíte, izolované miestnosti, ktorá by mohla byť spanie, alebo deti. Ak tento problém nie je pre vás dôležité, a máte minimálne dve izolovanom priestore, ako v tomto prípade, neváhajte a odstrániť zbytočné stenu. Môžete uložiť na nákup špeciálne pre kuchyňa, TELEVÍZOR, magnetofón a jedálenský stôl.

Takže ste sa rozhodli, a stena medzi kuchyňou a jedálňou, zničené, kuchyňa sa stala integrálnou súčasťou spoločného priestoru. Čo je usporiadanie pracovného priestoru je teraz lepšie? V otvorené priestory bude dobre zapadajú s rozloženie kuchyňa-ostrov, ktorý je vhodný pre ľudí, ktorí radi varia, a, navyše, tam je aj obývacia izba. Tiež odporúčame vám, aby ste venovali pozornosť rohu (L-plánovanie), v tomto prípade, budete mať možnosť nielen pohodlné na samostatné zóny zvyšok z pracovnej oblasti, ale aj miesto na posledný vzdor Raňajky miestnosti. Veľmi estetické usporiadanie v jednom riadku, na ktorý maximálne využíva priestor pre stolovanie.

Zonirovat dve funkčne odlišné oblasti - kuchyňa a jedáleň, je potrebné. Ako samostatné pracovisko z jedálne? Uvádzame niektoré príklady konštruktívne a estetické. Hranice medzi zónami možno rozlíšiť podľa rozdielu v úrovni podlahy, napríklad urobiť niekoľko krokov pred vchodom do kuchyne. Kazetových podhľadov, klenuté dvere, reproduktory stavieb, stĺpov - všetko, čo môžete požiadať o územné rozhodnutie. Dobré používať v dvoch rôznych oblastiach rôzne podlahové krytiny. Kombinácia kuchyni dlažba a parkety alebo linoleum v jedálni. Vyberte jednotlivé farebné zloženie každej z oblastí. Zaujímavé je, že kladie dôraz na rozdiel priestory a ľahké riešenie interiéru'interiér, v kuchyni môžete použiť halogénové svietidlá a nástenné svietidlá, stolný tiež poskytnúť denné svetlo a Všeobecné osvetlenie vo večerných hodinách. Individuálne pre jednotlivé funkčné priestory výplň okna.

Majte na pamäti, že teraz, viac priestoru kuchynský nábytok a vybavenie bude vyzerať inak, teraz je to všetko v dlani, a môže byť videný každý vady. Preto starostlivo zvážte dizajn a inter'jer pracovnej oblasti. Ak nie ste spokojní s prítomnosťou vzhľadom kuchyňa položky, pomocou malých technických trikov, ktoré môžete odstrániť túto nevýhodu. Môžete napríklad použiť plastové posuvné dvere: po celej pracovnej ploche nainštalujte dve koľajnice v hornej a dolnej časti, a to aj po skončení varenia môžete jednoducho tlačiť dvere, tak pokrýva všetky kuchynský nábytok. V zmontovanom stave, že dvere vyzerá ako dekoratívny panel, ktorý môžete uložiť rôzne predmety, ktoré neboli vyhlásené v skrinkách; uzavretý, to sa stáva stene jedálne. Môžete použiť prenosné deliacich stien, ktoré bude pokrývať aj od vyzerá práca na polovicu, ak je umiestnená v jednom rohu kuchyňa-jedáleň.

Veľmi zaujímavé riešenie - nastavte na hranici rôznych oblastí bar. To bude nielen stal Ústredným prvkom priestoru, ale sa bude týkať drez, sporák, ekonomické skrinky. Existujú dva spôsoby zadania bar. Viac o to jednoduchý - robiť to na zvyšok bývalého stenu. V tomto prípade, stena medzi kuchyňou a kúpeľňou, ktorý sa očistí nie úplne urobiť priechod, (ktorý sa v budúcnosti môže byť vydané oblúk), a časť steny je znížiť parapetu výška 900 mm, Ktorý je potom obalenou akéhokoľvek materiálu. Ale túto hodinu dekoratívne, je vhodné na Raňajky, piť pivo, žiadne iné funkčné zaťaženie, to nesmie byť. Ak sa vám nepáči, postupujte bar, tak povediac, bez Nadácie. V tomto prípade s'bude schopný, aby sa zmestili dovnútra, je to, ako keď dve tváre. Z jedálne bude vysoká (bar) stoličky, a z kuchyne si môžete dať chladnička, krabíc na víno, v prípade potreby rack je možné stavať v drezom a sporákom.

Ubytovanie v jedáleň s jedálenský stôl, gauč, kreslá, domácnosť, elektrické spotrebiče, atď., záleží na vás, vášho vkusu a zvykov. Je dôležité, aby okrem'kariéry, kuchyňa a jedáleň bezproblémovo vzájomne sa dopĺňajú.

Zadarmo otvorený plán nie je vždy možné v malom meste apartmány, v ktorých izolácia - stav pohodlie. Je to možné a na relatívne malom priestore vytvoriť inter'szz kuchyňa-jedáleň. Napríklad, namiesto obvyklých headset používať tzv. mini-kuchyňa. Kde na malom námestí sú všetky hlavné prevádzkové zložky hostesky: drez, rúra, sporák, niekoľko skrinky na riad a obilniny. Niektoré modely mini-kuchyňa priestor, ktorý nie je viac jedálenský stôl (170 cm do 90 cm).

Tento pracovný priestor je veľmi ľahko oddeliť už spomenuli, že oblasť od oblasti, ktorá bude obsadiť všetky ostatné. Na to môžete ľahko umiestniť jedálenský stôl s rozkladacou pohovkou a iné potrebné nábytok. Pre pohodlie, TELEVÍZOR zavesiť na zátvorkách, teda uvoľňovať niektoré ďalšie, toľko potrebné miesta.

Aj keď už nemáte dostatok priestorov pre všetky komponenty, z kuchyne, jedálne a dole po stene nemožné, pretože je to kapitál, nezúfajte. Pozrite sa pozorne na jeho bytu, možno tam sú miesta, kde by ste mohli urobiť váš podnik. Napríklad, obývacia izba. Premiestnením kuchyne tu môžete získať priestor pre ňu, a pre jedáleň. Je veľmi vhodné prijímať hostí a rodinné večere. Plus prenos a to v rovnakom priestore ako predtým, kuchyňa, budete mať dokonale izolovaný spálni alebo detskej izbe. Významnou nevýhodou tohto sanačných je prenos vodovod a plynovod, ak má jeden), ale toto je vyriešený. V skutočnosti, ak ste nenáročný v potravinách, a ktoré už nepotrebujete rekreačnej oblasti, na nové priestory budú vzhľad kuchynskej linky. Ona sa dať v niektorých kút alebo v každom z rohov bývalom obývacej izbe a je izolovaný území s chladničkou, mikrovlnná rúra, umývačka riadu a pár políc na vybavenie kuchyne, je prepojená s jedálňou okno - bar.

Možností, ako urobiť a vybaviť kuchyňa-jedálenský set, a len nevýhoda tohto celku pereplanirovka - náklady. Ale ak ona nie je vydesiť vás - ísť na to, najmä preto, že psychológovia sa ukázala chtodelat zmeny vo vašej domácnosti stačí každých 5 rokov.

Mnohých zastávok na skutočnosť, že okrem kuchyni a jednej izbe v ich byte nie. Pam'spomeňte si na motto budúceho Tisícročia - ísť na to! V moderné bývanie by mali zostať len naozaj potrebné predelom. Kuchyňa-jedáleň to nie je limit, predstavte si, že vo vašom byte sa pozrel kuchyňa-jedáleň, alebo kuchyňa-jedáleň-vstupná hala, samostatné alebo zdieľaný priestor na bývanie.

Zdroj: http://homart. ru/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика