четверг, 30 октября 2014 г.

Poškodenia iného majetku, a či je potrebné, aby sa uistili, opravy a apartmány

Kúpili ste si byt a urobil to v dobrom opravy. Byt je drahocenná vec, že máte, a náklady na opravu peniaze. Samozrejme, máte obavy o osud svojho majetku. Ako chrániť svoje apartmán z rôznych problémy, ktoré prichádzajú, ako obvykle, bez akéhokoľvek varovania? A my sme sa musí poistiť svoj majetok a vykonané opravy, alebo je to len prázdny dodatočné náklady?

Samozrejme, každý má právo sa rozhodnúť, aby sa uistili, alebo nie poistiť svoje domovy. Môžete si vybrať optimálny variant poistenia. Väčšina poisťovní sa poistiť prvý:
a) bytu (hlavné stavebné, kapitálu, na steny a podlahy, že je, "okno";
b) poskytnutie alebo opravy;
C) majetok (nábytok, domácnosť a comp'počítačové vybavenie, vybavenie).

Absolútne nie'uistite sa, že poistiť všetky spolu, vždy máte na výber. Môžete poistiť svoj životný priestor samostatne, bez obsahu pred poškodením spôsobeným prírodnými katastrofami, ktoré môžu úplne zničiť (búrka, hurikán, landslide, povodeň, zemetrasenie a pod) toto riziko sa nazýva fyzické. Ale tam je právne riziko : výzva vlastníckych práv tretích strán), ktorý je veľmi naliehavé, v našej dobe, ľudia sú čoraz poistiť apartmány na to.

V súčasnosti, cena opravy je príliš nelíši od ceny bytu, takže je vhodné poistiť a opravy (z požiare spôsobené z akéhokoľvek dôvodu, explózia domácich plyn, voda úniku z kanalizácie a vykurovania). Vaša nehnuteľnosť môže byť chránený poistenie proti vlámania a rôzne typy poškodenia a vandalizmu. Veľmi populárne bolo aj poistenie zodpovednosti pred tretími osobami, alebo susedov, v prípade spadol žeriav alebo roztrhnutie potrubia.

Poistenie je veľmi flexibilný systém, vďaka ktorému sa môžete poistiť, len v kuchyni je zrekonštruovaný alebo len drahé inštalatérske v kúpeľni. Byť poistený na všetky príležitosti, ktoré nie'byť istí. Môžete si vybrať riziká, z ktorých by ste chceli poistiť svoj majetok, ako rozšíriť a obmedzené. Niektoré, napríklad, sú poistené proti terorizmu.

Pokiaľ je optimálna miera platby, poistenie, reálne kúpiť mieru? Cestovné sa pohybuje v rozpätí od 0,1% do 1%. Percento závisí na stave vášho bytu a jeho majetku, ako aj z vybraných rizík.

Poistnej sumy, klient zriaďuje svoje vlastné, ale by nesmie prekročiť priemernú trhovú hodnotu nehnuteľnosti, inak, v prípade poistnej nehody, môžu sa vyskytnúť problémy s platbami. Napríklad, chcete poistiť váš byt 60 000 dolárov. Platba za rok nepresiahne $ 600.

Na určenie poistného rizika a rýchlosť nie je všetko. Tu je vybrať vážne poisťovne je najdôležitejšia vec. Spoločnosť musí byť rozpúšťadla, a v súlade s podmienkami zmluvy. Mnoho spoločností meškajú s platbami, alebo dokonca nájsť dôvod, nie platiť.

Po máte vysporiadať s poisťovňou, musíte vstúpiť do zmluvy. Zmluva sa spravidla uzatvára na jeden rok, ale niektorí ľudia sa poistiť svoje domovy, len za tri mesiace a šesť mesiacov. Ak sa chcete cítiť v dokonalej bezpečnosti, pred zaevidovaním zmluvy prísť veľmi vážne.

Keď hnuteľného majetku, poistenie povinné'uistite sa, že dôkladný popis jednotlivých položiek. Napríklad, ak si poistíte drahé zariadenia, uistite sa, že zahŕňajú modelu a výrobcu, inak, keď sa vrátite môžete dostať len najlacnejšie obvyklé známky.

Keď poistenie nehnuteľnosti alebo "box", dohoda by sa mala čítať s dôrazom na dopyt rose'objasnenie ak je niečo nejasné, tak, aby v prípade poistnej udalosti nezaznamenali žiadne problémy a nedorozumenia. Ako to nebolí, ale keď príde nešťastie, často nedostane plnú sumu uvedenú v zmluve, a len suma na pokrytie naozaj spôsobil škodu. Celú čiastku je možné získať len vtedy, keď z domu je naozaj nič doľava a zničil všetky steny. Ale to sa deje iba v najkritickejších situáciách. Dokonca požiaru alebo výbuchu domácich plyn nebude zničiť dom na konci. V takýchto typických situáciách obeť dostane 15-20% deklarovaného poistnej sumy. Ale to by malo byť úplne preteky'Asnani klientovi. V dohode môže byť zmenené alebo odstránené niektoré body, s ktorým nesúhlasíte.

Existuje veľa právne nuansy a triky, ktoré poisťovne použiť len v ich prospech. V zmluve nie je jasné vysvetlenie. Niektoré spoločnosti poistiť len v prípade prielom Kanalizácia, ak by ste povodňových susedov, poistné nebude. Tam je iný druh "trik". Termín, v ktorom budete musieť oznámiť úraz, skôr krátky, iba 24 hodín. Počas tejto doby, musíte informovať príslušné služby a prijímať v orgánoch certifikáty potvrdzujúce skutočnosť, že poistná udalosť, a to iba po tom informovať spoločnosť.

V prípade poistenia bytu, opravu, zachovať všetky odhady, že spoločnosť má stanovené presne sumu, ktorú strávil.

A ďalšia veľmi časté, bohužiaľ, fakt. Samozrejme, ak poškodenie vášho majetku bude spôsobené úmyselne, a to bude dokázané, potom žiadna platba nebude.

A napriek tomu, vaša nehnuteľnosť môže byť chránené, ak na otázku poistenia sa zodpovedne a premyslene. V poisťovníctve, ako s akýmkoľvek iným systémom, má svoje pozitívne a negatívne stranách. Ak na prístup na všetko starostlivo a kompetentne, zdá sa, že nevýhodou môže byť obrátená do zjavné výhody. Ak chcete byť istí, že v budúcnosti alebo natrvalo pochybnosti? Zvážiť všetky klady a zápory a rozhodnúť. Výber je na vás.

Volokitina Julia



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика