среда, 29 октября 2014 г.

Hot tub alebo Jacuzzi 2008-11-27 10:10:38

Výstavby a rekonštrukcie.

Hot tub alebo Jacuzzi
2008-11-27 10:10:38


Vaňa s hydromasážou často nazýva Jacuzzi, hoci Jacuzzi je jedným z mnohých výrobcov. Horúca vaňa je unikátny produkt, v akej forme a funkcie sú zlúčené, zabezpečenie jedinečný liečebný efekt. Comfort plus zlepšenie cirkulácie, revitalizáciu srdca, tón a relax, to všetko môže byť rád, doma po práci. Na hydromasážne je účinný spôsob, ako sa zbaviť únavy, stresu, bolesti v m'svalov a chrbtice, zníženie nadváhy. V domácom prostredí je táto vaňa je nevyhnutné pre prevenciu prechladnutia a zlepšenie imunity. Celý príbeh o horúcej vane, s podrobné porovnanie vlastnosti, vyžadujú osvetlenie v samostatnom článku, tak sme sa obmedziť sami na niektoré z uvedených výhod z týchto vane.

Horúcej vane alebo Jacuzzi - Príklad kúpele

Hot tub, vzhľadom na širokú škálu jeho vlastné funkcie, nielen poskytuje pohodlie seba postupy, ale aj širokú škálu zdravých'I vplyvy na telo. Ide najmä o tieto postupy poskytujú na zlepšenie krvného obehu, stimuluje srdce, zvýšenie vitality, pomôcť zmierniť stres a relaxujte. Napríklad, tepelné obehovej vody, stimuluje krvný obeh, a prúd vody, aby hlboké akupresúra, povzbudzuje m'svaly.
Horúcej vane alebo Jacuzzi vaňou naplnený vodou
Funkcia masáž s tisíckami varené vo vode vykonáva vzduchové bubliny jemne masírujte vaše telo tónovanie a plnenie ho s elánom. Vodná masáž tiež pomáha obnoviť a zlepšenie funkcie nadobličiek, štítnej žľazy, pohlavné žľazy, poskytuje účinné opatrenia na nervový systém. Je to silný nástroj pre odstránenie únavy, stresu a bolesti v m'svaly. Účinok masáže môže byť tak silná, že to nie je potrebné na to zabudnúť a o potreby obmedzenia: postup by mal byť obmedzený na 20 minút a teplota vody by nemala presiahnuť 38 C. Ľudia trpiaci kardiovaskulárnymi ochoreniami sa odporúča dohodnúť režimy Kúpeľnú liečbu s lekárom.

Horúcej vane alebo Jacuzzi - vírivá vaňa
Moderné horúcej vane sú vyrobené na vysokej technickej úrovni. Najmä pre údržba, trvanlivosť, každá vaňa má skryté a odolný kovový rám. Všetky elektrické a hydraulické systémy sú skryté a vylúčiť možnosť, že sa s náhodným prístupom. Elektronický kontrolný systém môže byť jednoducho naprogramovať požadované režimy postupov a vykonáva ich automatického riadenia.

Horúcej vane alebo Jacuzzi - Príklad rohu Spa kúpele

Na záver je potrebné poznamenať, že pôvodný dizajn a komfort kúpeľňa je možné získať nielen tým, že kúpi drahé a "prevádza" kúpele. Takéto užitočné predmety, ako napríklad perá, vaňa alebo sídlo na kúpanie, police, melnicki a ďalšie príslušenstvo je možné zakúpiť samostatne, a nainštalované do existujúcich inter'er, vážne, zatiaľ čo šetrí na kúpu nového vaňa.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика