четверг, 30 октября 2014 г.

Čerstvý vietor fusion do interiéru'Yeri

Fusion výrazne vstúpili do nášho života - moskovské kluby ponúkajú nám stranu s syntézy hudby, Moskva reštaurácie stále patrí v menu kuchyne v štýle "fusion". Neprešlo nový trend pozornosť dizajn oblasti.

Čo je "fusion" v interiéri'Yeri? Kombinovať nezlučiteľné: Viedeň, stoličky, lampy z Philippe Starck, kúpeľ v high-tech štýle a Ríše štýl dvere. To všetko eclecticism sa nazýva "fusion". Tento štýl je teraz v móde, pretože v našom svete mimo priestorov a predpisy sú oveľa ťažšie zachovať jednotnosť štýlu, v prevedení ako dať na tenké-legged francúzsky tabuľka Afriky, keramické vázy, priviezol z cesty. A šťastné oči, a odôvodnenie je: fusion.

Ak ste sa rozhodli nechať v čerstvý vietor fusion do jeho domu, ale preexponovaná inter'er, tu sú niektoré pravidlá, ktoré treba dodržať, aby nedošlo k sklzu z módny dizajn trendov v merchant nekultúrnosti, tam, kde sú miesta, a sedem slony, a pot-bellied samovar, a kúpil som si pri príležitosti gambosi headset:

Pravidlo # 1. Je lepšie, aby mix. Hlavné postulát fusion: menej je lepšie ako viac. Veci sú navrhnuté tak, aby vynikli, a ak chcete nastaviť, mimo seba, a nie na váš neporiadok metrov štvorcových.

Pravidlo # 2. Pam'nezabudnite dobrú chuť. Musí prísť na vašu pomoc, ak máte zrazu pocit, že notoricky známy samovar perfektný inter'interiér vašej spálni v štýle Ľudovíta XIV.

Pravidlo # 3. Nie rozruch. Možnosť kombinovať veci porovnateľné s meditáciou. Stáť v strede miestnosti, zatvorte oči a predstavte si, že by som chcel vidieť pred zákona. F'južná, po prvé, Feng Shui, a nie chaotické objasnil brownov pohyb objektov v priestore.

Pravidlo # 4. F'južnej miluje odvahu. Ísť na to! Celkový dizajn bytu je jednoducho, priamo kolmo, kovové žiarivo high-tech? A v ňom... všetko v pozlátené a red velvet wc, kde namiesto rukoväť slivka - antler, na stenu, tapisérií a police s drahým alkoholom. To vyzerá divne, ale prvok provokáciu v tomto prípade pravdepodobne pomáha vaši hostia budú ohromení. Najmä ak ste pokrytie tejto Scarlett o'Kharovsk luxusné skromné tmavé dvere.

Nie, však zabudnúť, že fusion Zobov'remizoval inter'vnútra, aby bola ľahká a veselá. Dokonale hodí pre výstavbu ani nie tak z bytov (v našich štandardných štvorcových metrov nie je hodovania), koľko vidieckych domov: množstvo voľného miesta, takmer fyzicky hmotné "neznesiteľná ľahkosť bytia", ostré farby, vytvára ostré, ale v neposlednom rade'je očiach kontrast (povinné'povinné biela) - to sú charakteristické črty fusion.

Okrem toho, fusion je veľmi vhodná pre každodenný život. To vám umožňuje písať v tradičnej ľudovej inter'modernej kuchyni sporák alebo mikrovlnná rúra, a vedľa maľovanie Velazquez" alebo "Rubens" visí obrovský plazma TV.

Yulia Kukushkina

Znalecký posudok:

Olga Pogonazh, dizajnér inter'jer: "Fusion hrá nielen s inter'kuriérom, ale aj s osvetlením. Neočakávané osvetlenie v spálni alebo v kuchyni, čudný tvar lampy podobné žihľavka alebo obrie zoskupení viniča, ktoré sa nachádzajú v celom byt vo veľmi rôznych miestach - to je ďalšia inovácia od fusion. Osvetlenie interiéru'vnútorné závisí veľmi veľa, aj keď sú dosť konzervatívni a nebudem nič meniť vo svojom vlastnom dome, je úspešne sa nachádza zdroj svetla - neobvyklé lampa v štýle 60. rokov alebo ťažký luster svietnik v interiéri'Yeri farebné plastové stoličky era minimalizmu budú okamžite dať nové ozvučovanie celú situáciu. Varianty zúčtovania domy fusion - mori, a budete prekvapení, že všetky z nich hniezdi len v rohoch vašej predstavivosti ".

Foto www. decorandstyle. com

Materiály na tému

Eclecticism: fantázia
Hi-tech domov, pre rodiny s' *
Eklektický kuchyne: jednoduché a pohodlné
Feng Shui - sedem krokov k harmónii
Zdroj: IDH. SK - interiérový dizajn'szz

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика