пятница, 31 октября 2014 г.

Byt opravy 2010-06-17 16:32:12

Výstavby a rekonštrukcie.

Opravy apartmány
2010-06-17 16:32:12


Kvalita opravy je stanovená čistý povrch, akékoľvek zanedbanie bude zničiť všetky úsilie. Pre registráciu do škár medzi stenou a stropom je často používané stropné lišty (bageta). Dúfame, že pre vysokú kvalifikáciu majstra, ale je dôležité si vybrať produkt, ktorý zodpovedá veľkosti, tvaru a zdroja materiálu.

* Nemusíte kupovať bagety z penovým polystyrénom (penový plast). Pena pri spracovaní rúcať.

Vhodné materiál - polystyrén (XPS). Ale polystyrénu tepelným vplyvom nepríjemné žltým odtieňom. Pre kúpeľňa rozpočtu a vodeodolné stropné obklady z Polystyrénu dokonale zapadá, v kuchyni niekoľko mesiacov stratiť svoju pôvodnú podobu.


Odôvodnené vysoká cena mať strop sokel tvorené penovým polyuretánom. To, nízka hmotnosť, materiál nie je strach, vlhkosti a teplotných extrémov. Hustý štruktúra peny umožňuje vytvárať dekoratívne predmety pre interiéru a fasády. Výroba a montáž sadry a stromy'drevené položky drahšie ako lisované z polyuretánovej peny. Ale vzhľad nájsť rozdiely ťažké, najmä po farbivá. Penovým polyuretánom cast lišty, rímsy, chamfers (obrázok trim pre zaokrúhľovanie kĺbov), atď


Sokel je vhodné lepidlo po úplnom proshpaklevannoj a náterom stropu a stien. Bude potrebné lepidlo nanáša pomocou špeciálnej pištole), stuslo (stromy'drevené alebo kovové zariadenie, ktoré umožňuje, aby rezu pri uhle 45 stupňov), nozhovka, akrylový tmel na švy. Potom strop a líšt, dvakrát farbu a pokračovať konečná povrchová úprava steny. Môžete sledovať ich vlastné pravidlá, napríklad, namaľovaný strop a bagety v rôznych farbách alebo vložiť bagety na Tapetu.


* Dobrá voľba strop sokel umožňuje vizuálne zmeniť proporcie a rozmery priestorov. Ak chcete rozšíriť priestor v malej miestnosti s nízkym stropom pomôže prísne a úzke bagety (nie viac ako 6 cm). Ak chcete použiť ornament s opatrnosťou štuky v malej miestnosti môže vyzerať smiešne a nevhodné. Ak máte vlastné priestranné sály a izby, môžete mu dať bez obáv svoju fantáziu voľne behať a jedinečné inter'EP bude prekvapenie a radosť.

* Bageta na strop sa používa nielen z estetických dôvodov. Tento hliníkový alebo plastový profil, má na strop. Bagety pre natiahnuté strop môže byť neviditeľný (skryté v Plenum) a viditeľné (spodná časť ako súčasť interiéru). Ako bagety sú držiaky na stenu na stenu, strop alebo univerzálna (s stropná montáž, a na stene).


Všetky bagety z polyfoam (ale lepšie), polystyrénu alebo pena môže byť vykonané len na stene, na akúkoľvek vzdialenosť od stropu. To nie je stropné lišty, a vlys (dekoratívne vodorovný panel). Hlavná vec - vedieť merať a štýl, potom všetky morálne a materiálne náklady budú ospravedlnení.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика