четверг, 30 октября 2014 г.

Provensálsky vašej kuchyni

Slovo Provansal poznajú obyvatelia Ruska skôr pod názvom majonézy a nikto sa niekedy nad tým, čo to znamená. Provence je oblasť na Juhu Francúzska, známy pre svoje nádherné scenérie, kuchyňa s použitím aromatických korenín, neuveriteľne modré more a jasné slnko. To je z týchto komponentov a je provensálsky inter'jer. Možno v obývacej izbe z jeho prvkov sa zdajú byť trochu mimo miesto v našom kruté zimy, ale kuchynský priestor je ideálny: svetlé Slnečné farby vytvoriť pohodlie a rozveseliť, pretože to je v kuchyni sa začína v deň každý z nás. V provensálsky má svoje špecifiká, o ktorej budem hovoriť.



Farba


Základné farby (steny, podlahy, atď zvyčajne neutrálne farby: šedá, béžová, biela, červeno-hnedé alebo horčice. Všetky ostatné časti inter'interiéru, vrátane okenných rámov a doplnkov, z v, bohaté farby Provence: levanduľa, oranžová, žltá, kobaltová modrá a zelená. Klasické farby je kombinácia žltej a modrej, ak to zdá trochu rozbité, skúste kombinácie v duchu moderných trendov provensálsky: červená, zelená, zlatá alebo ivory.



Steny a podlahy

Provensálske inter'interiér je často používaný lúče na posilnenie stropy, že postupom času funkčné prvky sa zmenila na čisto dekoratívne. Stromy'drevené trámy pridať štruktúra a farba nudný biely strop. Dokonca môžu jednoducho nakresliť. Steny sú obvykle vykonávané spôsobom, drsné úľavu omietky. Medzi obrovskú škálu Tapiet je ľahké vybrať možnosť, pomocou vhodnej textúry rôznych farieb a aj s imitáciou praskliny. V typické Provensálske dom podlahy sú mozaikové vzory z hlinené dlaždice terakotovej farby. Stromy'drevené podlahy, biele čas, tiež veľký štylistické rozhodnutia. Toto všetko je možné nájsť v prístupnejšie verzia linoleum alebo laminátu.

Textil

Dôležitú úlohu pri tvorbe akéhokoľvek inter'interiér podrobnosti sa hrať, dávajú náladu dekorácie interiéru. Tradičné ozdoby provensálsky je fantasy zeleniny, obrázky, inšpirovaný bohatej prírody južné Francúzsko a exotické, Orientálne motívy. Závesy, obrusy, vankúše, uteráky, pot držiteľov a iný nábytok sú zvyčajne vykonávané potlačené bavlnené tkaniny niekedy s prvkami výšivky. Farba pozadia je crimson red, Indigo a žltej, a hlavné motívy (citrón, olív, slnečnice, cikád a iné) sa opakuje v nekonečnom kombinácie. Pre tabuľku rozloženia sa používa často kôš tkaniva, ktoré podávame chlieb, alebo zabalené fľaše.



Príslušenstvo


Provensálske inter'jer nemožné bez riad z lakovanej hliny. Keramické džbány, misky, vázy môže slúžiť nie len na dekoratívne účely, ale aj na určený účel. Ďalší dôležitý detail - vône. Na Juhu Francúzska známy pre svoje voňavé byliny. Uvedenie na kuchynský pult vrecúško levandule, tymiánu alebo rozmarín, môžete zbaviť zápachu, ktoré sú niekedy ľavej po varení, a jemná vôňa bylín vám pripomenie leto.

Na provensálsky typické stromy'Yana nábytok jednoduchý siluety, maľované v jasných farbách. Pre viac elegantný dekor ideálne openwork nábytok z kovu v kombinácii so sklom (moderné trendy), táto možnosť je viac často používané na otvorené terasy alebo balkóny. Stožiare, stoly a stoličky sa zmestí v inter'er a m'vankúše vám ich robia obzvlášť pohodlné.



Svetlé farby Provence vždy inšpiroval umelcov, na Juhu Francúzska boli napísané najlepšie diela týchto umelcov ako van Gogh, Paul Cezanne, a Marc Chagall. Dnes, tento svetlý a Slnečný regióne viac fascinuje dizajnérov a inter'vnútra po celom svete. Pridajte a vy ste riot farby Provence vo vašom dome.

Foto www. saladotex. com

Zdroj: Zelená Mama

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика