среда, 29 октября 2014 г.

Lúč imitácia

 


Drevo: Prada, či ona je tak dobrý!





Lúč imitácia je široký a tlstý, podšívka, často používaný pre prihraničných stien vnútri a mimo budovy. Materiál použitý na tento obklad je úplne v kombinácii s lepené nosníky a používa sa ako rám oblasť. Ako obklad môže byť oplášťované dom penové bloky alebo železobetónu, ako dať budovy, krásny vzhľad. Navyše, tento materiál má výborné izolačné a zvukovo izolované materiálov.

Rozsah simulácia lúč v prvom rade sú upravené domy. Tento obklad je k dispozícii v profile lichobežníkový tvar. Spojenie "tŕň-groove" je nabok. Inštalácia je veľmi jednoduchý postup.

V procese výroby dekorácie s imitáciou dreva obsahuje komory bielizne, ktorá eliminuje akékoľvek ďalšie deformácie materiálu.



Ak chcete dokončiť priestory vo vnútri dreva, použite úzky panel. Toto riešenie vám umožní vizuálne rozšíriť priestor, aby strop vizuálne vyššie.

Na konečnú úpravu vonkajšej časti domu použitie široký panel. Týmto spôsobom vonkajšie dokončovacie budov je stále viac populárny. Tu je zvlášť ocenil pružnosti materiálu, a tu z dreva, drevené obloženie umožňuje umiestniť panely zvislo, vodorovne, diagonálne, a v každom prípade, dom bude mať iný názor.



Dom je postavený z tehly alebo tvárnice a skončil pod dreva bude vyzerať ako drevo, ale môžete uložiť materiálu počas výstavby budovy. Ale v environmentálnych nič stratiť, ako podšívka je z smrekovec a borovica - Ekologické drevo.

Vďaka náležitej starostlivosti sa toto drevo vydrží vám veľmi dlho. Ale v porovnaní s aktuálne módne vinyl siding jeho vlastnosti nepresahuje niekoľko krát.

Drevo je jednoduchá inštalácia, trvanlivé, ekologické a ekonomické. Pre výber v prospech tohto materiálu sú uvedené viac než dosť.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика