пятница, 31 октября 2014 г.

Ako ozdobiť balkón

Ako ozdobiť balkón

Ako ozdobiť balkón Po všetkých práce-kompatibilita'spojené s presklený balkón, ktorý sa skončil nakoniec na balkón bolo teplé a ešte mnohé kryštály sú nové otázku, ako vyzdobiť balkónom vo vnútri.

A ak si naozaj chcete z balkóna vytvoriť malé rohu letnú dovolenku namiesto staré veci, musíte vziať do úvahy všetky možnosti, aby nemali byť zamieňané s výberom dokončovacie materiály.

Je potrebné zvážiť všetky klady a zápory, ako aj zvážiť každý materiál na konečnú úpravu balkónom svoje ruky, nielen z estetického hľadiska, ale aj z hľadiska praktických vlastností a vlastností, pretože balkón je bližšie k ulici, než akékoľvek iné miestnosti v dome.

Dekorácie stien balkón


Dekorácie stien balkón strom.

Ako vyzdobiť balkón vnútri

Dokončovacie balkón obloženie

Najobľúbenejšie a najznámejšie materiálov pre dokončovacie práce na balkón-strom. A takmer všetci, ktorí sa rozhodli pre tieto účely nie je to iné, ako Doska, ktorá má veľmi príjemný vzhľad, ktorý vytvára dojem z pobytu vo Vile terasa. Okrem toho, nie je potrebné míňať veľa peňazí z rodinného rozpočtu.

Praktické vlastnosti obklad dať jej plné právo považovať za konečnú úpravu materiálu na balkón. To by však poskytnúť a skutočnosť, že je vyrobený z jedného alebo iného podšívka. Tak, napríklad, podšívka, vyrobená z dreva, zo smreku a borovice, keď lacný, ale tak málo vydrží bez pozor.

Ak vezmeme do úvahy, že materiál je drahšie a trvať spracovanie evrovagonka, jeho životnosť sa zvyšuje. Ale tak je potrebné dávať pozor na jej triedy a, b, C. Ako vyššie triedy, lepšie samotný materiál. Áno, a práce s podšívkou oveľa jednoduchšie, než je obvyklé.

Ale aby obloženie slúžil ako dekorácia, balkón, tak dlho, ako je to možné, je potrebné veľmi vážne, jej inštaláciu. To si vyžaduje každá doska je dobre upevnený k stene pomocou veľkého počtu skrutky. A tiež medzi tieto dosky by nemali zostať medzery a trhliny.

Prosím, rešpektovať! Inštalácia podšívka je uľahčuje skutočnosť, že jej dosky sú špeciálne drážky, ktoré zabezpečujú dokonalé uzavretie panely.

Ďalšou výhodou, z praktického hľadiska uplatňovania panely je možné nahradiť poškodené položky, bez nutnosti rozoberať celú štruktúru. Rôzne farby vám pomôžu vytvoriť z vášho balkóna je naozaj Raj, ktoré sa následne budú zhromažďované sedem'I pre letné čaj.

Ak toto rozhodnutie je veľmi alarmujúci a desivé skutočnosti, že kvalita stromov'drevené dekorácie môžu byť ovplyvnené blízkosťou street, môžete naďalej hľadať odpoveď na otázku, ako ozdobiť stenu na balkón.

Steny obklad.

Vlečka je skvelá alternatíva k sliznice. To je ešte veľmi často odvolával sa na ako vinyl obklady, pretože majú podobné vizuálne prvky, ale len ak je zvolený obklad zdobené pod stromom.

Ale okrem týchto farieb vlečka má rôzne farebné riešenie, ktoré vám umožní byť kreatívny a vytvoriť naozaj krásne dokončiť obklady s ich rukách.

Praktické rovnaké vlastnosti obklady oveľa príjemnejšie. Tento materiál si zachováva svoje vlastnosti oveľa dlhšie bez zmeny. Okrem toho, požiarna bezpečnosť priestorov v tomto prípade zvyšuje prudko ako obklad nehorí, ale len topí pri pôsobení ohňa.

Inštalácia dokončovacie materiál nepredstavuje žiadne ťažkosti, dokonca aj na vybaviť z domu, obklad s ich rúk, nehovoriac o malých priestorov, ako sú balkónom. Ale táto metóda vyžaduje ďalšie stavby v podobe klietky, že siding následne spojené s lepidlo.

Prosím, rešpektovať! Panely sú dokonale viazané na seba kvôli tomu, že ich bočných stranách existujú špeciálne drážky. A to sa dosahuje absolútne hladký povrch.

Steny-sadrokartónové.

Ďalšia možnosť hľadať odpoveď na otázku, ako čo najlepšie dokončiť balkón, môžete vidieť, sadrokartón.

Vo Všeobecnosti sadrokartónových je tri vrstvy, panel, kde vonkajší rám vrstvy je lepenka, medzi ktorými je vrstva omietky. Táto možnosť bude zníženie spotreby finančných zdrojov a navyše-kompatibilita'súvisiace s jeho inštalácie, ako nespôsobí žiadne problémy.

Ale ak chcete použiť tento materiál je v balkón, musíte si vybrať vlhkosti-odolné odrody. Takéto vlhkosti-dôkaz listy môžu byť použité nie je niečo, čo na balkóne, a dokonca aj v kúpeľni s rukami, keď vlhkosť vzduchu je vysoká, niekedy, aj napriek čas roka.

Existuje niekoľko spôsobov montáž sadrokartónu. Jeden z nich sa používa na hladké steny a spôsobuje len potrebné lepidlo. Zarámované ako spôsob montáž sadrokartónu poskytuje ďalšie zariadenia ráme profily.

Po ukončení dokončovacie DIY sadrokartónové steny alebo stropy je možné prilepiť na stenu-papiera alebo ak chcete použiť dekoratívne omietky, ktorý tiež dáva príležitosť na to, aby inter'jer priestoroch individuálne. A ako príjemné a pohodlné pre relaxačné čas v tejto miestnosti.

Dokončovacie balkón s plastovým.

Ako to je lepšie na dokončenie balkón

Dokončovacie balkón s plastovým

Jeden z variantov vybaviť stien z balkóna môže byť nazývaný plastové panely. Ale tento druh predložiť by upozorniť ešte viac, pretože plast je veľmi krehký materiál, najmä pri nízkych teplotách. Tak pevne na bedňu plastové panely v šírke od 200 do 250 mm pri nízkych teplotách sa môže ľahko zlomiť.

Táto voľba môže byť úspešne aplikovaná v oblasti, kde zimy sú teplé a teploty aj v noci neklesne príliš nízka. Bude mať táto možnosť pre tých, ktorí, okrem zasklenia preferované a izolácie balkónov a aj jej čiastočné vykurovanie.

Plastový panel môžete vybrať inú farbu, ktorá vám umožní vytvoriť balkónom v obraze, v ktorom sníval, že je.

Plastové panely sú veľmi zraniteľné materiálu, ktoré môžu byť deformované, aj keď nie silný mechanický vplyv. Je preto nevyhnutné myslieť vážne, najmä tých sedem'jamy, kde sú deti. Pretože malé deti nemôžu byť vysvetlené, že nie je možné zraziť pevný a na stene na balkón.

Ale nie len negatívne vlastnosti majú plastové panely. Oni na rozdiel od dreva nebude reagovať na zmeny vlhkosti. A to je veľmi dobrá kvalita, ktorá ovplyvňuje ju využiť na balkón.

Ale ak ste stále plastové rovnako ako všetky ostatné možnosť ako dokončovacie materiál na steny z balkónom, potom sa budete musieť vážne adresu jeho otepľovanie.

Ako ozdobiť stenu na balkón

Dokončovacie balkón, bezproblémové plastové

Izolácie stien balkón

Zvyčajne balkón vystavené izolácie vo vnútri. Ale je potrebné vziať do úvahy, že v prítomnosti kúrenie, interiér bude prudko znížiť. Táto skutočnosť, samozrejme, môže byť ovládaný cez hrúbku izolácie, ale v porovnaní s celkovou plochou nie vyhrievané balkón, bude to oveľa menšie.

A predovšetkým je potrebné vziať do úvahy tých, ktorých balkónom a tak nemôže byť opísaný ako veľké.

Jeden z variantov tepla izolačného materiálu môže byť nazývaný pena, ktorá spolu s " dobrej praxe " indikátory má nízku cenu. Listy peny, ktoré môžu byť rôznych veľkostí a v rôznych hrúbkach. To dáva možnosť vybrať si tie, ktoré budú pohodlnejšie.

Pena nereaguje na vysokej vlhkosti, ktorá tvrdí, že môže byť považovaná za otepľovanie balkóna bytu.

Iný typ izolácie na balkón, môžete zavolať na extrudovanom polystyréne. Jej listy sú rôznej veľkosti a hustoty, ktoré môžu byť použité v rôznych klimatických podmienkach.

Hlavné výhody tejto materiálu cez peny, vyjadrené vo zvýšenej pevnosť a odolnosť proti vode. To je vlhkosť-dôkaz a fire-safe.

Okrem toho, schopnosť omietky na penu, z rôznych zlúčenín, vrátane dekoratívne omietky, príliš, je veľmi dobré argumenty v prospech tohto materiálu.

Minerálna vlna je tepelno-izolačný materiál, ktorý môže byť použitý na balkón. Ale práca-kompatibilita'spojené s izoláciou na balkón materiálu, sú komplikuje skutočnosť, že jeho použitie, či už spôsob, vedie k využívaniu rôznych pary izolačné a vodotesné materiály.

Je to kvôli tomu, že minerálna vlna je veľmi hygroskopická a ako to bude absorbovať vlhkosť, jeho izolačné vlastnosti sa bude znižovať. Preto je potrebné záväzné'uistite sa, že zohľadniť pri výbere ohrievača.

Konečná úprava stropu a podlahy, balkón.

Nie jedného, steny obmedzená na balkón. Rovnako ako v inej miestnosti má strop a podlahu.

Ak hovoríme o strop, zvyčajne dokončovacie strop s rukami použiť rovnaký materiál pre dekorácie. A ak je to potrebné, rovnako ako steny, musí byť izolované. Ale na vybaviť stropu je potrebné vziať do úvahy skutočnosť, že môže byť umiestnený osvetlenie.

Najmä, ak chcete, aby osvetlenie pomocou zapustené svietidlá.

Podlahy na balkóne, než bol zvyčajne pokryté linoleum. Ale dnes sú iné podlahy, že bude nielen praktické, ale aj estetické tohto materiálu. Takže pre podlahy na balkóne, môžete použiť laminátu. Ale keď si uvedomíte, že on mal dobrú schopnosť odraziť vlhkosti.

Keramická dlažba je typ podlahy, ktorý môže byť aplikovaný priamo na balkóne. Alebo si môžete vybrať jednu z možností koberec.

Ale ak teplej balkón je dôležité ako, a izolovať podlahu. Na balkóna si môžete usporiadať teplé podlahy, že sa bude dať ešte vyšší komfort a pohodlie.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика