пятница, 31 октября 2014 г.

Čo je termodom. 2010-06-17 11:03:03

Výstavby a rekonštrukcie.

Čo je termodom.
2010-06-17 11:03:03


Termodom je postavený na základe polystyrénové bloky domov. Tieto bloky, je druh trvalé debnenie sú vo vnútri duté. V týchto dutín a konkrétne sa naleje.

Konštrukcia domu tepelné bloky - zamestnanie nie je len jednoduché, ale zábavné. Zo všetkého najviac pripomína detí designer. Samozrejme, deti sa s touto úlohou sa nepodarí, ale aj na žiadne špecifické budovanie zručností sú tiež nie je povinné'byť istí.


Dôkazom toho môže byť nevyhnutné minimum materiály a nástroje pre budovanie domu, unikátna technológia. Stačí len samotné bloky z penový polystyrén, cement, piesok, voda a cement mixer na vytvorenie betónu, výstuže a špeciálne vytvorený pre it'Aselino drôtu, s píla alebo jednoduchý nôž. Ako môžete vidieť, každá osoba, aspoň povrchne zažil vo svojom živote s stavebných prác by sa mali cítiť konštrukcie thermohouse. Takže, poďme zvážiť hlavných etapách výstavby takýto dom.

Prvá etapa je vonkajšie znaky.

Výber alebo vytvoriť Základy pre svoj budúci dom, presne a označenie na vonkajšom obvode budúci dom. To je, stačí sa pozrieť na Nadácie, kde v budúcnosti budú umiestnené v predných dverí a Okien. Ďalej pomocou jednoduchého stromy'drevené tyče známky vnútornom obvode domu. Budú musieť byť správne všetky súčasti budúcnosti budovy.

Druhá fáza. Položenie prvého radu z blokov.


Pre začiatok, vo všetkých kútov domu, mali by ste umiestniť špeciálne rohu bloky, ktoré sa niekedy označuje koniec. V polohe dverí, ako aj dať vytvorená špeciálne jednotky. Potom môžete začať položenie prvého radu z blokov. Ak niečo nie je obmedzená dĺžka, môžeme odrezať vyčnievajúce časti bloku. Teraz môžete začať inštalácia ventilu. Miesto na tieto položky spolu prvom riadku.


V tretej etape. Ktorým druhého radu z blokov. Prirodzene, v druhom rade musí byť stanovená tak, že "SV'zbierať" celej stavby. Je potrebné presunúť bloky na prvý riadok. Ďalej vyzdvihnúť úrovni, a starostlivo zistiť, kolmo alebo umiestnenie vášho muriva jednotky s ohľadom na pohlavie. Ak je uhol nie je presne 90 stupňov, s pomocou stĺpikov, priložte ku stene a urobiť uhol je priamy.

Štvrtú etapu - vytvorenie vnútorného plán domu.

Skôr ako začnete označenie vnútorného usporiadania vášho domu, uistite sa, že všetky interiérové dvere sú na svojich miestach. Ďalej, môžete začať vytvárať prvej série vnútorných stien. Montáž sa vykonáva z blokov, ktorý je určený špeciálne pre tieto účely. Existujú dva druhy jednotky: účtovná a non-zaťaženie ložiska. Po ukončení druhého riadku nebude zbytočné skontrolujte kolmo s ohľadom na pohlavie. Steny má byť hladké, a je pravý uhol s podlahou. Potom jemne s'odpojte vnútorné steny s vonkajšou. Opäť, ak nie, použite píla. To isté platí aj na druhom riadku, ktorým blokov, s'spojiť vnútorné a vonkajšie steny. V miestach s'jednota steny je potrebné položiť špeciálne železničnej vyrobené z kovu. Na všetkých miestach, kde sa v budúcnosti bude okno alebo dvere, je potrebné stanoviť osobitné bloky.

P'piata fáza - ďalšie vrstvenie bloky.

Je to jednoduchý, všetky potrebné pokyny boli uvedené vyššie. Nezabudnite offset následné série vzhľadom na predchádzajúci. Potom môžete odstrániť stromy'drevené trámy a nainštalovať špeciálne kovové uzávery. Mali by byť nastavené okolo vnútorného obvodu domu, musí byť vykonané predtým, než sa naleje betón. Dať im musí často - každých päť stôp. Sú upevnený k stene pomocou špeciálnych skrutiek. Ich hlavnou úlohou je posilniť dizajn pred vyhotovením riešenie.


Šiesta etapa - montáž výstuže. Potom, čo bol pripravený prvom poschodí domu (ak hovoríme o prízemné budovy), mali by ste spustiť inštaláciu ventilu. Vložiť musí byť kolmá k podlahe.


Siedma etapa - vyplniť riešenie. Nie je potrebné, aby tento proces na uloženie a aby riešenie je príliš tekutá. Odporúča sa, aby tuhnutia betónu, z rohu budovy postupne pohybujúce sa pozdĺž jeho obvod. Preto, výplň by mala skončiť v mieste, kde sa to začalo. Konkrétne liatím sa vyskytuje v troch fázach, respektíve, zakaždým, keď budete musieť vyplniť približne jednu tretinu výšky stien. Je dôležité, aby sa to, čo by riešenie dutiny vyplnené úplne, medzery by mali byť zhutnených. Pre tieto účely sa odporúča použiť veľmi kompaktný a tenký vibrátor. Po vyplniť zladiť úroveň betónu. Ak je to potrebné, konštrukcie nasledujúceho podlažia, môžete nainštalovať montážne skrutky do chvíle, keď riešenie nie je zamrznutý. Po riešenie je úplne zamrznuté, môžete odstrániť spojovacích materiálov.

V ôsmej etape - kladenie podláh. Pri montáži podlahy vhodné použiť špeciálne, alebo ste vytvorili, zálohovanie. Po položenie podlahy potrebné nainštalovať kovové klietky. Ďalej, ste pripravení vyplniť riešenie, vopred zadané do ventil, alebo špeciálne kovové mriežky.

To je v podstate celý proces tvorby thermohouse. To nie je zložité, a tak dom môže za roky prosím vás s jeho vynikajúce vlastnosti: Moderné, nízku tepelnú vodivosť a vynikajúce vetranie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика