четверг, 30 октября 2014 г.

Sauna, narodil sa v továrni

Postavený sauny

Tieto sauny môže "Voľba'priradiť" v akejkoľvek veľkosti / rohoch / architektonické prvky z miestnosti. Vložiť priamo pomocou 1-2-3 steny, aby zodpovedal rastu hostiteľov (napríklad, vysoký ľudí, ktoré v štandardnom tím sauna budú nevyhovujúce).


saunastar. ru

Postavený sauny vyrobené zo špeciálnej dosky, ktorý je upevnený na skrutky. Výroba drôtený a montáž takýchto sauny urobiť na mieste. Medzi výhody týchto modelov sú minimálne straty užitočné povrch je prakticky vylúčené straty tepla cez deformácie alebo trhliny (všetky vhodné na výstavbu). Postavený sauny si môžete objednať v ľubovoľnej veľkosti - od 2 do 45 kubických metrov Hlavné nevýhody - vložené sauna nemôže byť odstránená a potom opätovne v novej lokalite alebo nový byt. Takmer 80% materiálu na demontáž stane sa nepoužiteľným.

Náklady na štandardné postavený sauny 2x2 m s inštalácie "na kľúč" konečná úprava stien Lipa ostenia (bez rúra a systém diaľkového ovládania) - od 75 tisíc rubľov

Montované štít sauny

Dizajn sauny je "sandwich": medzi dvoma radmi panely je izolácie a fólie. Tieto sauny sú pohodlne mount - chystáte sa na 1 deň. Môže sa presúvať z miesta na miesto a prepravované na ďalšie apartmány a izby.

Pod-shield sauna je zostavený z modulov, 80 cm široký, ktoré sú obsiahnuté v kovový rám (základ - priamo podlahy, kúpeľňa). Poloha police, kreslá a sporák výrobcovia sa snažia vypočítať, že bol pohodlie pre masy.


sauna-perm. ru

Pri prevzatí kabíny sauny môže byť funkcia duše. Aj pravidelné tím sauna s elektrickým sporákom-Kam'Janka výrobcovia môžu dopĺňať infračervený vysielač, a budete mať sauna celkom iný pohľad.

Ale sú tu aj nevýhody v týchto modelov. Tím sauna nemožno dať blízko k stene, takže rozbité vetranie steny. Dizajn môže byť rozšírená (úzke), stavať iba striktne definovaná veľkosť, tak môže byť strata užitočné oblasti. V priebehu času, kabíny'sú trhliny, môže byť strata tepla, a preto - zvýšenie spotreby elektrickej energie. Obmedzený výber tvarov a veľkostí (zvyčajne až 10 kubických metrov ).

Náklady na národný tím sauny domácej produkcie 64 - 300 tisíc rubľov A up (v závislosti na objeme, vykurovacieho výkonu a druhu dreva pre dokončovacie práce). Približne rovnakej cenovej kategórii sú tímy, infračervené sauny 53 - 215 tisíc rubľov (V závislosti na hrúbke steny, počet ohrievače, objem a konečná úprava).

Prenosné infračervené a parné sauny



stranaonline. ru

Tašky alebo malé stromy'drevené boxy prenosné sauny sú dosť zvláštny pohľad. Človek je umiestnený vo vnútri boxu (taška), a to trčí len hlava je v pare, a niekedy aj ruky. Všetci výrobcovia kričať zbor, ktorý vyčnieva mimo hlavy v týchto sauny sú definitívne plus, pretože ľudia často popierajú seba radosť a relax práve preto, bolesti hlavy z tepla.


zavalinka. iskra-používateľov. ru

Domáce prenosné sauna skladá z pevného alebo nafukovacie rám a pary. Vnútri sauny pôsobí páry fúkanie pary. Infračervené sauny obsahujú zabudované batérie, ktoré tepla, teplota vo vnútri vaku až 65 ° C. Ako objem vzduchu vo vnútri je obmedzený, ako je sauna ohrieva, veľmi rýchlo. A muž umiestnený v ňom, sa začína potiť hojne.


forum. materinstvo. ru

Parné sauny sú predpísané pre ľudí s poruchou tlak, zlý obeh pokožky, starších ľudí a deti. Ale infračervené sauny užitočné na urýchlenie hojenia zlomenín a strií, hlboké kúrenie kĺbov, strata hmotnosti. Sú prenosné, parná sauna z 5 tisíc rubľov, Ale infračervené sauny na 16, 5 tisíc rubľov..


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика