среда, 29 октября 2014 г.

Počítač nábytok

Comp'počítač nie len výrazne rozšírili možnosti človeka, umožnilo vznik nových profesií, nútení prehodnotiť organizáciu výroby. On ovplyvnili spôsob života mnohých z nás. Rastúci počet ľudí, ktorí uprednostňujú prácu z domu. Ako zmeniť svoj spôsob života? A aké miesto v novom životný štýl pridelené sám "hrdina dňa," - comp'softvér? A hovoriť o tom.

Príjemné s užitočným

Aké sú výhody domácej práce mieste? Ukazuje sa, že obvyklé útulnú atmosféru môžete nie len relaxovať, ale aj prispieť maximálnu koncentráciu. A viac - vytvoriť emócie, ako to robí pohodlné stoličky, silnú kávu a obľúbené skladby. Niekedy kreatívny človek vyžaduje také pracovné podmienky, ktoré je nedosiahnuteľné aj v najprogresívnejších office. Povedať, napríklad, že slávnej Agatha Christie radšej premýšľať o deji ich detektívi, leží vo vani a poľský jablká. Toto nie je pravdepodobné, že v kancelárii. Okrem toho, práca na doma, by ste nemali strácať čas na ceste, čo je obzvlášť dôležité vo veľkom meste. Samozrejme, ak sa pokúsite na usporiadanie vášho pracovného priestoru, v rovnakej miestnosti s TV, kolísky o dieťa a šťastný majiteľ jet vysávač, môžu sa vyskytnúť niektoré problémy. Ale oddelením pracovisku je dôležitou podmienkou pre prácu doma, a mimo nej.

Rozhodli vybaviť domov comp'teresavance pracovnej oblasti, sme sa často venujú pozornosť iba priamo na comp''yuter - jeho technické charakteristiky a veľkosti monitora. Na otázku, ", kde dať? " zvyčajne riešené, haste - tak, aby bol Stôl. Ale domov comp'počítač kúpiť č. "na nábytok,", väčšina užívateľov denne ho na niekoľko hodín. Šesť mesiacov tvrdej práce, a ľudia budú nevyhnutne dáva preč chronické bolesti hlavy, kazí držanie tela, vízie... Nie je radostné tvorivú náladu. A ako byť s deťmi, ktorí sú pripravení kedykoľvek cez deň alebo v noci s vášňou naučiť tento nádherný moderný "hračka"?..

Lekári, odvolávajúc sa na výsledky smutné štatistiky ochorení, ktoré sa už dlho hovorí, že pracovisko vybavené PC'počítač je potrebné špeciálne organizácie. Čo to môže prejaviť doma?

Po prvé, pamätajte si, že zásady "v rozdrviť, ale nie je šialený" v tomto prípade nemá žiadny účinok, budete potrebovať aspoň šesť štvorcových metrov obytný priestor, zatvoriť Okná, aby sa zabezpečilo riadne krytie pracovné miesto. Svetelné zdroje, skúste pozíciu vľavo comp''yuter - ako aj na čítanie a písanie. Dávajte pozor, aby svetlo bolo nie ostré: Windows zavesiť záclony, dať tienidlo lampy.

Po druhé, comp''yuter musí byť kladený na prácu na ňom bolo jednoduché a bezpečné. Pre tento účel je potrebné správne vybrať výšky stola. Najlepšia možnosť - že ona bola stále v rámci 680-800 mm Ak to nie je možné, odporúča sa, tabuľky výške 725 mm (podľa Amerických štandardov - 740 mm). Nastavte výšku stoličky tak, že jeho nohy pohodlne umiestnený pod stolom a nie zaspať (voľný priestor pre nohy by mali byť nie menej ako 60 cm, 50 široký a 65 do hĺbky). Monitor umiestnite vo vzdialenosti 60-70 cm od očí. Poloha obrazovky je považované za správne, ak stojí zvisle alebo odrazené od vertikálnej späť na rohu 5-7 stupňov. Oko úroveň by mala byť v strede obrazovky, alebo vo výške rovná 2/3 vzdialenosti od dolnej strede.

Ak spĺňajú vyššie uvedené požiadavky, niektorí výrobcovia comp'počítačové stoly vybaviť svoje špeciálne monitor police-stojan je výškovo nastaviteľný. Táto polica je obzvlášť užitočné, ak máte čo do činenia s monitorom malej veľkosti (uhlopriečky 15 palcov). Klávesnica polohe ďaleko od okraja stola, aby rukách nemal visieť vo vzduchu, to môže viesť k chronickej napätie kefy. Konečne, uistite sa, že nič, čo by mohlo odvrátiť pozornosť. Pri Stole by nemali byť umiestnené na svetlé alebo lesklé predmety, ktoré môžu vytvoriť odlesky na obrazovke monitora.

Zdroj: Dom a Sedem'I RIN. RU

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика