четверг, 30 октября 2014 г.

Uložiť na opravy

Náklady na opravy sú nevyhnutné, najmä ak chcete mať to urobiť profesionálne. Ako vypočítať a znížiť spotrebu dokončovacie materiály?

Cement-pieskové zmesi používa sa ako muriva a dokončovacie malty, dôležitú vlastnosť, ktorá by mala byť dobrá odolnosť podmienky kompresie a malé priľnavosť k konštrukčné materiály. Pre hydratáciu cementu a pomalé odparovanie vody z roztoku alebo vstrebáva do základný povrch je dodatočne vlhké, teplé, zatvorte.

Na stavebné a dokončovacie riešenia zachovať pevnosť a nemal crack pod stresom pri uplatňovaní malá vrstva, oni pridať upravujúca prídavné látky. Funkčné doplnky sú rozdelené do zrýchliť a spomaliť nastavenie a kalenie, voda, zmäkčovadlá, nemrznúca, atď doplnky zvyšuje technické vlastnosti riešenia, a v konečnom dôsledku - život o'objekty.

V príprave cementu riešenie z jednej časti cementu trvať tri diely piesku. Tak na 1 sq. m omietka strávil 1. 5 kg cementu počas aplikačná vrstva 1 pozri na Kontrolu spotreby cementu ťažšie ako suché stavebné zmesi, tak to je varené právo na o'objekt konštruktérov.

Pri nákupe suché mix jeho spotreba na omietka je vypočítaná na základe parametre priestorov a toku informácií uvedených na obale. Pomocou vystavené signály je možné určiť hrúbku získané omietka vrstvy a jeho rozdiel od uvedeného na taške. Táto metóda nemôže zlyhať vo viac ako 10-15 kg, ktorý je dôležitý vzhľadom na súčasné ceny pre suché zmesi. Ak odchýlky potreby omietky od výrobcu vyhlásený za nevyhnutné, vypočíta ako percentuálny podiel na tom, ako veľa, a preto, ako oveľa viac by bolo treba zmesi. Technológia maják omietky umožní pochopiť a riadiť proces opravy.

Ďalšie hlavné náklady položka v opravy - dlažba lepidlo . Bez konečná úprava keramické dlaždice, dnes je ťažké predstaviť si opravu. Moderná technológia urobila dlaždice lepidlo viac odolný a elastický, získal schopnosť absorbovať vlhkosť. Znížená priepustnosť, pórovitosť, zvýšená pevnosť, pružnosť, priľnavosť. Zloženie dlaždice lepidlo na keramické a Kam'drevené obklady rôznych, okrem toho, že sú zmesi pre smerom z podláh, stien, aplikácia mozaiky a fasád budov. Tam sú skladby pre konečnú úpravu priestorov s vysokou vlhkosťou, najmä mrazu.

Suché zmesi za predpokladu, ideálne adaptability - môže byť len zriediť s vodou. Predávkovanie vody môže viesť k strate upevňovacie lepidlo vlastnosti) musia byť pridané na suché maltové zmesi a miešajte znova.

Lepidlo spotrebu sa môžu líšiť v závislosti od veľkosti dlaždíc je takmer dva krát (od 2 do 4 kg / sq. m). Dať roztoku na povrch, ktorý môže byť dlažba v 10-15 minút (pre bystroshvatyvajushchijsja lepidlo - 5 minút), kým riešenie je stále čerstvé. Nastavenie času, závisí od stupňa nasiakavosti v základe, teplota, vetranie. Ak lepidlo má vysušené rýchlejšie ako smeruje (vytvorená na povrchu film, zmes nelepí na prsty), lepidlo musí byť odstránený a re-zmiešané.

Spotreba maľovať. Tam sú farby, ktorá chráni povrch proti vonkajším vplyvom, a farby ako dekoratívny materiál. Druhá vrstva sa nanáša v oboch prípadoch - v prvej vrstve je vždy možnosť microcracks.

Priemerná atrament pokrytie v jednej vrstve je 100-120 ml (150 g) v metroch štvorcových, tento údaj v závislosti od krajiny pôvodu sa môže líšiť. Pre nátery spotreba je 80-100 ml per sq m v jednej vrstve (zvyčajne kvôli tomu, že maľované malouve povrchu a shpakljuetsja).

Aby sa lepšie posúdiť správne množstvo farby, je potrebné vziať do úvahy straty, napríklad, keď hrúbky náteru na povrchu nie je správne. Straty sú nevyhnutné pri maľovaní sprej, ich hodnota závisí na forme maľované o'objekt poveternostné podmienky na maľovanie, granulometric zloženie použité brúsne, atď. Novela potrebné maľovať, stratil na profil byť významný, ak sandblasting hrubé brúsne (štrkom alebo pieskom).

Určiť potrebné množstvo farby pre farbenie povrchu, z suchého filmu hrúbku poťahu, ktoré sú špecifikované v dokumentácii na maliarske práce a o'objemnú zlomok nonvolatile látok v suchom filme nátery určené farby od výrobcu.

Materiály na tému

Rozpočet na opravu
Rýchle opravy v kuchyni a v kúpeľni


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика