среда, 29 октября 2014 г.

Minerálna vlna akustické panely

 


Akman smeruje biely materiál prichádza v podobe dosky na veľkosť HH z pórovitý, rôzne textúry, averz povrchu. Pripraviť doska azbestové vlákna a špeciálne minerálnej vlny v zrnách. Bind to všetko krohmal a stlačené.







Minerálna vlna granuliruth v zrnitosti 2-15 mm. Škrob a kaolín (väzivové) shut studenej vody a variť s vykurovacie zmesi na 900C, v mixér. Pre stabilizácia spojiva do nej vstúpiť malé množstvo borax alebo kyseliny boritej. V skrutku mixer v pomere 1:3 hmotnosti, pripraviť formovacie zmesi minerálnych granule a záväzné vložiť. Vlhkosť zmesi 300 až 350%. Semi-suchá zmes je tvorená dvoma transporternyh pásky, pohybujú rôznymi rýchlosťami. Výsledkom sú výrobky získané malé praskliny, ktorý zlepšuje vstrebávanie. Sušenie je vykonávané v rámci 15-18 hodín pri teplote C. Výrobky sú rezané, leštený a namaľovaný. Doska Akman - nehorľavého materiálu, majú nízke hygroscopicity.

Podľa technológie výroby a vlastnosti dosky Akmina podobné Akman, len ich zriadenie vyššou vlhkosťou (400%) pás tým, že kompresiou zmesi prescibe valčeky s stlačené malé množstvo vody. Po zaschnutí, ofakturennye je vyrobený v niekoľko spôsobov, ako. Na zabezpečenie drsný povrch dosiek, sú spracované s abrazívnymi materiálmi, je tlačený do povrchu dosky zuby s tupý hrán, vŕtanie dier (trhliny). Polunochnoe spôsobom výrobkov tvarovanie trochu ťažšie semi-dry, ale produkty sú viac odolné, binder, spotreba sa znižuje, a čas schnutia. Výrobky sú menej náchylná k deformácii.

Minerálna vlna akustické panely (IMP) je vyrobené mokrým metóda buničiny príliv dlinnosostavnyh strojov s využitím vákua ako pri výrobe drevovláknitá doska). Ako spojivo je rozdelené rovnomernejšie, pevnosť tohto materiálu nad predchádzajúcich dvoch. Fakturačné zisk centrum je vyrobené podľa rovnakých metód ako doska Akmina.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика