четверг, 30 октября 2014 г.

Čas + Cena + Kvalita = Opravu

Každá osoba pred vykonaním opravy, sa začína mučenia riešenie s tromi neznámych:

ČAS + CENA + KVALITA = OPRAVU

Pokus o systematizáciu tento vzťah vyústil v nasledujúcej tabuľke, v ktorej som sa snažil vykresliť všetky závislostí medzi tieto neznáme:

čas čas kvalita kvalita cena cena
rastú znížená rastie padá rastie padá
čas - - rastú znížená znížená rastú
kvalita rastie padá - - rastie padá
cena padá rastie rastie padá - -


Som prosiť, neberú to ako dogma, ale verte mi, že tabuľka je veľmi blízko k pravde.

Teraz uveďme všetko v poriadku. Čas je možno najdôležitejšia otázka.
"Náš človek" v pekáreň taxi jázd, a "Našich ľudí" nákup, príjem, výmeny a pod., apartmán, izbu, dom, atď., chce, aby urýchlene dokonca okamžite, tam žiť. V zásade, to je niekedy možné, ale my sa vzhľadom na možnosť opravy kúpili byt v meste, ako sa to deje vo väčšine prípadov.

V dôsledku toho HĽADISKA. Budeme zvažovať, virtuálne byt z 35 štvorcových metrov 55 štvorcových metrov bez akéhokoľvek "exkluzívne veci".
Mať: vstupná hala, kuchyňa, wc, vaňa a tzv. "skutočnej veľkosti".
Je potrebné vysvetliť, že taký veľký rozdiel v oblasti nezvyšuje čas opravy v toľkokrát, koľkokrát je zmena len jeden parameter p'ATI-obývací priestor, a naozaj to na čas ovplyvní iba 20... 30%, ale nie výrazne.

Byt máme virtuálne, a vytvára dokonalú virtuálnu podmienky oprava:

1. Sme úplne presne vedieť,, ktoré sa chcú dostať von z opravy, t.j. tam je projekt a my prisahať, že to nebude ústup. V prípade absencie tohto stavu sú fulfiled aspoň dva krát, a náklady je možné vypočítať len približne.

2. Sme perfektný tím, ktorý je 100% chápe a vie, kde, čo a ako robiť túto brigádu je úplne harmonický, všetci zamestnanci sú vysoko kvalifikovaní odborníci a zameraní, nie s's nástrojom je akýkoľvek. Tj brigády aj virtuálne (tri beh mužov predák).

3. Nie sú žiadne disciplinárne problémy v dome, kde sme si opravy, v tom zmysle, že hluk môže nie len s 11. 00 do 13. 00 a potom od 16. 00 do 18. 00, ale v inom čase (t. j. od 9. 00 do 19. 00).

4. Všetky potrebné materiály sú k dispozícii.

5. Všetky materiály s priemernou stavebného trhu (bez "spec. Vlastnosti").

6. Bez nosných konštrukcií don ' t touch, č mazaný "spec. funguje nevyrábajú.

7. Balkónom, lóggiami nie.

8. Robte všetko s 100%súladu technológie, jednoduché, hladké a krásne.


Ďalej, zoznam prác, termín každej operácie je dokonalý: 8:00.

1. Demontáž všetky nepotrebné.
2. Inštalácia systému Windows.
3. Inštalácia oddiely.
4. Shtroblenie za transakcie.
5. Ktorým sa účtovania a tesniacej drážky.
6. Distribúciu vody a sanitácie.
7. Vyrovnanie (inštalácia beacons) a príprava povrchu pod omietku.
8. Omietky stien.
9. Stropné omietky.
10. Poter.
11. Povrch (samovyravnivayuschihsya) poter.
12. Položenie obkladu steny.
13. Kladenie dlaždíc podlahy.
14. Montážny stojan, alebo sadrokartónových podhľadov.
15. Ktorým preglejky.
16. Kladenie parkiet.
17. Leštenie parkiet.
18. Na vrstvou laku 2.
19. Montáž vnútorných dverí.
20. Montáž radiátorov.
21. Stropné maľby.
22. Na maľovanie stien alebo visí Tapety)
23. Táto služba dvere a plintusom.
24. Inštaláciu zásuvky, vypínače, svietidlá.
25. Inštalácia kuchynské a domáce spotrebiče.
26. Montáž sanitárnej a domáce spotrebiče.
27. Kultivovanosti.

27 pracovných dní. (NIE! V skutočnosti, tento zoznam práce, aby si počas týchto období nemôže. )

Zoznam neobsahuje diela, ktoré nie zdať pomerne povinné'nutne, ale je potrebné urobiť, a všetci robia:

1. Povrchová úprava steny.
2. Omietnuté stropy.
3. Zvyšovanie steny a strop.
4. Boxy plánu, revízie.
5. Hydroizolácie, tepelne izolované podlahy.
6. Zaobchádzanie s antiseptické, tesniace steny škár.
7. Zadelka vonkajších švov na Windows.
8. Strop Burdur.
9. Nakládka-vykládka funguje.
10. Čistenie.

Spolu:
27 +10 = 37 pracovných dní.

Pre vymedzenie pojmov na opravu je najviac približuje reálnej, musíte vziať do úvahy jeden veľmi jednoduchý a jasný indikátor takmer všetky stavebné materiály: SUŠENIE (nesmie zamieňať s "nastavenie", ale je potrebné ho posudzovať).
V vysychanie povrchu - čas, po uplynutí ktorého povrch je pripravený na ďalšie spracovanie prevádzky a údržby alebo prevádzky, t.j. je možné omietky, tmely, farby, vŕtať, zacielenie, upevniť, držať sa ho, načíta sa, chodiť na it, atď., Tj pod vplyvom všetkých týchto faktorov povrch už nie zhoršovať jej vlastnosti.

Priľnavosť povrchu - dobu, po ktorých povrch môže byť dotkol (ruky), v niektorých prípadoch to môže byť dokonale vybrúsený a jam, č ťažkých bremien na hrúbke vrstvy je sciemetric zmesí), veľmi elegantné na prechádzku na to (potery).

Všetky omietkových zmesi pre omietky stien a stropov, vyschne úplne minimálne 7 dní (obdobie shvatyvanija 1... 3:00).
Shpaklevka na Cretaceous základe schne denne, najlepšie dve.
Self-liate podlahy - nastavenie periódy (môžete chodiť) 2 dní.
Self-liate podlahy quick - sušenie 7 dní (pod dlažbou 3).
Self-liate podlahy (dokončiť) - sušenie až 7 nocí minimum.

Ak naše ideálny technológia opravy, sme všetko perfektne naplánované: sme pre p'piatok naleje podlahy, dva dni oddych, pondelok-utorok - shtukatury, streda-štvrtok - obklady na steny p'etnica - konečná podlaha, dva dni oddych, pondelok-utorok - omietky, stredu a potom na inú prácu v rámci rozvrhu. Virtuálne to všetko dokopy.
Ale všetky tieto suchých sypkých materiálov v neprítomnosti koncepty a dokonca aj prevzdušňovania, 7 dní - minimálne a v našich podmienkach s vysokou vlhkosťou nie je možné. Plus zaschnutí Tapety a maľovať. Termín zvýši deň p'päť najmenej.

Ukázalo sa, celkový počet pracovných dní - 42. Kompletná rekonštrukcia rýchlejšie nie, bez ohľadu na cenu, ani na kvalitu, ani na počte zamestnancov. V skutočnosti, zvýšenie počtu zamestnancov po určitom optimálne, zvyšuje podmienky a ovplyvňuje (na dohodnuté štvorcových metrov). Vzali sme prednostne 3 osoby, môžete monitorovať a sú navzájom nezasahujú práce.

Ak sa dostanete preč z virtuality a nie idealizovať, za skutočný čas opravy zvýši o 50% najmenej.
Poznámka: termíny sú vždy hovorí o "najmenej", pretože musíme urobiť všetko rýchlejšie.

Nemôže tomu uveriť, ak niekto povie, že on bude robiť "rekonštrukcie" za mesiac: nebude "Euro", a možno aj nie opravy, ktoré ukazujú v televízii na opravy. Majte na pamäti tri mesiace, a nie dieťa seba a nechcem pohodlie dúfa, nebude rýchlejšie.
Jeden z Murphyho zákon hovorí: "Výstavba a opravy nikdy dokončené načas a nikdy sa zmestí do rozpočtu".

V čase, keď sme zistili, ďalej je pomer "cena / kvalita".

Vlastne, všetko je jednoduché: náklady v Moskve sa pohybuje od 100. E. na sq m až nekonečno. Hoci cena 100 veľmi zablatené, a spravidla ani nie tak získať všetko, čo bolo vykonané celý komplex prác. Ak sa vám ponúka, aby sa opravy "100", byť veľmi opatrní, a variť veľmi presný zoznam diel. Štát kvality a metódy počítania prácu.
Čo máte opraviť pre peniaze, bude to veľmi ziskové, čo by ste zabudli niečo vážne a zásadový, chcú, aby sa dodatočné náklady. Kvalitnej opravy v tomto prípade, s najväčšou pravdepodobnosťou, bude priemerným, alebo dokonca zlé. V skratke: jedným alebo druhým spôsobom "rozvedená".

Pri stanovení nákladov na opravu je potrebné dohodnúť sa: to náklady na prácu subdodávateľov. Riešiť: ako môžem zaplatiť poštovné služby a vzostup v byte materiálov, odstránenie a odpadky odstránenie služby Bývanie Oddelenie vypnúť vtáčatá, ktorí budú čistiť vstupnej atď., atď.,

Ak ste dlho nájsť pracovníkov, a sústrediť sa len na cenu (aspirovat na minimum), môžete nájsť tých, ktorí sú ochotní pracovať len pre chlieb a bývanie. Ale práce budú prebiehať vo veľmi dlhý čas, a bude kvalita, m'aby to mierne, nie veľmi dobré.

Uspokojivej kvality vychádza z asi 150. E. na m, dobrý 200. Takže ak chcete kvalitatívne použiť dobré materiály, ktoré je teraz bohatý výber, odrazil od týchto útvarov.

RADA. Ak vás ponuka: "nechcete robiť opravy na 150. E. za štvorcový meter? "
Spýtajte sa: "je to pre 200? "
Ďalej sledovať váš potenciálny dodávateľ a myslieť. Váš budúci šéf má takéto možnosti:
za 150 robiť ako 150;
za 150 robiť ako 200;
pre 200 robiť ako 150;
a konečne, pre 200 robiť ako 200.
(Dobrý, pravdepodobne, verzia 2, ale zvyčajne sa ukáže, 3-rd)

A aj keď si myslíte, že ste vzali do úvahy VŠETKY, a všetky dohodnuté, prišiel k spoločnej dohode s dodávateľom, minimálne 10% plus k cene, majte na pamäti, pretože zvážiť VŠETKY nemožné, pretože VŠETKO, čo je určená, keď sa na opravy sú ukončené, nie, keď on ešte nezačalo.
Majte na pamäti, že situácia môže vzniknúť: podľa odhadu vykonaného v zmysle neprijaté, kvalita je vynikajúca, a opráv nie je dokončená, tam sú niektoré malé veci, možno nie malé veci, tak sa'zjesť minimálne 10%.

Kvalitu.

Je potrebné, aby steny a podlahy, stropy, ak on je najvyšší (3 M), to je dosť na úrovni terénu v rovine (nie v obzore a v rovine blízkosti horizont).
Nesnažte sa získať rohy stien prísne 90 stupňov, (dovolenky primeranej tolerancii, asi 1.. 2 C, najmä v prípade, ak dom nie je panel), stratíte námestí bude trvať viac materiálu bude tráviť čas a účinnosť bude minimálna. Máte na mysli rohoch sa zabudnúť, keď v'ísť, a vaši hostia budú nevšimol.

Práca s sypkých materiálov najšpinavšie, väčšina dlhé a nudné, ale to si vyžaduje vysokú kvalifikáciu.
Pre vaše steny, podlahy a stropy nie sú "Sabuhi" a nie "začal vakalopoulos", je potrebné prísne dodržiavať technologickú aplikáciu týchto materiálov.
Pred aplikáciou na stenu (rovnaké, ak strop alebo podlahu) materiál, omietky, tmely, farby, a na podlahe poter povrch musí byť nevyhnutne'nevyhnutne vyčistená a pripravená pred náterom secureni. Ak ste sa rozhodli uložiť a použiť sciemment zmesi na opravu strop, steny, podlaha-použitie výstužné zvárané pletivo (a nie sieťovina). A aj keď používate rozšírené omietkových zmesí, kde omietnuté križovatke rôznych materiálov (napríklad, sadry a betónu) by mali byť posilnené.

Rada. Kontroluje, ako hladké steny, nie snažiť tlačiť sto doláru bill medzi stenou a pravidlo.

V elektrina, je to jednoduché: vodiče sú uvedené v stenách, a nie na podlahe (na podlahe, môže byť stanovená v prípadoch, osobitne uvedené inak, ale spojovacej skrinke by mal byť v stenách. ) Zapojenie musí byť medi a flauta alebo dvojitá izolácia. Vaše prianie o dostupnosti a umiestnenie zásuvky, vypínače a svietidlá by mali skončiť konečnú úpravu stien.

Rada. Keď elektrikár bude dokončiť kultiváciu, získať podrobné schéma zapojenia vášho bytu, tak, že (transakcie) nie kladivo v nechty.

Dlaždice. Musia byť krásne, byť v jednej rovine, nebude chodiť vo švíkoch a rohy. Spojky dlaždíc v rohoch musí byť znížený na achiev, dlaždice do celku, a celý musia byť viditeľné prvý. Majte na pamäti, ak chcete mať dlaždice bol bez švu - táto operácia je drahšie na časy, a výsledok bude menej hygienické.

Rada. Ak urobíte za dlaždice, vyhrievané podlahy, pam'pamätajte, že medzi kábel a dlažba by mala byť medzera, ktorá je určená typ kábla hrúbka prekrývajú, a všetky prevádzkové materiály. Táto vzdialenosť nie je minimálna možná, ale veľmi odhaduje. Lepenie dlažby na nemohlo.

Inštalatérske práce. Nechajte prístup na všetky hygienické zariadenia, vrátane vodovod a kanalizáciu. Nie položenie potrubia v časti "riešenie", dajte im do boxov. Dať na vodné filtre, manometre, prevodovky a počítadlá " to je potrebné.

Rada. Nie teplé podlahy veža s horúcou vodou. Don ' t break ventilačné šachty. To je nezákonné a spôsobuje veľké škody na susedov.

Otvorte. Nezlomia Všeobecné na fasádu vzor a farbu Windows vo vašej domácnosti. Snažte sa znížiť počet objavov.

Rada. Inštalácia systému Windows s dvojité Okná. Dvojité sklo má tri skla. Dobre chráni od chladu a hluku.

Ak budete nasledovať moje rady, a ušetrí sa poponáhľať, ak to je možné, ale nie všade, alebo stačí si prečítať tento článok, budete úspešní. Budete rozumieť, že oprava nie je dva požiare, a bez ohňa a zmenou činnosti, t.j. najlepší odpočinok. Relaxovať a vykonávať jednoduché a vkusnej rekonštrukcii: viď obrázky.

Tento článok nie je GOST alebo Výstrižok, je to produkt z niektorých zamestnancov spoločnosti, a je osobný názor, nie'povinné.

Zdroj: www. okna10. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика