четверг, 30 октября 2014 г.

O inštaláciu systému Windows z hľadiska trestnej zodpovednosti alebo by mal každý vedieť! 2006-11-02 17:05:05

Výstavby a rekonštrukcie.








O inštaláciu systému Windows z hľadiska trestnej zodpovednosti alebo by mal každý vedieť!
2006-11-02 17:05:05

Myslím si, že mnohí z vás prvýkrát počul o trestnej zodpovednosti za nesprávne vykonané inštalácie systému Windows, ale skôr pre inštaláciu v neprítomnosti povolenie dokumenty - licencie.

Kto z vás, milí čitatelia, ktoré nie sú namontované v ich živote okno? Myslím si, že všetko v jednom stupňa alebo iný zapája do tohto procesu. Nemôže, lebo inštalácia vzory v živote profesionálne okonsk je konečná prevádzky pred vytúžený a dlho očakávaný okamih-platba ich práce. Všetky spánku, potom sa pokojne, bez obáv, že hodina bude platba hodinu zúčtovania za porušenie právne casuistic formality? Ak ste si istí, že viete, že formálna stránka veci dôkladne a po zuby ozbrojení potrebné dokumenty - tento článok nie je pre vás. Ale, ak máte aj malé pochybnosti, prečítajte si nasledujúce informácie. Po prečítaní posledných dekréty, ktoré prijala, nie je to tak dávno, sme uskutočnili ich analýzy, a za predpokladu, niektoré praktické rady na odraz pohľadávky daňovej správy a spravodlivosti na obdobie získate potrebné papiere.
Myslím si, že mnohí z vás prvýkrát počul o trestnej zodpovednosti za nesprávne vykonané inštalácie systému Windows, ale skôr pre inštaláciu v neprítomnosti povolenie dokumenty - licencie.
Začnime od začiatku... Jún 1, 2000, Verkhovna Rada Ukrajiny prijal Zákon " O licencovaní určitých druhov ekonomickej aktivity", ktorý predstavil zoznam činností, ktoré sú predmetom licencie, ako aj organizačné a legislatívne opatrenia na zabezpečenie.
Tu sú niektoré základné definície použité v zákon a iné právne akty, ktoré sú prijaté podľa nás v budúcnosti (v pôvodnom jazyku):
- Licencie - sub'podnikateľský subjekt, Ktorý získal licenciu na vykonávanie Určitých typov hospodárskej činnosti, ktorá je predmetom licencie;
Hospodárska ČINNOSŤ sa akejkoľvek ČINNOSTI, vrátane podnikateľských, právnických OSÔB a Fyzických OSÔB - sub'predmety z podnikateľskej činnosti, na povrchu'súvisiace s výrobou (výroba) výroby, obchodu, služieb, prác;
- Licencie - štát dokumentov, ktoré potvrdzujú práva držiteľa licencie na výkon povedal, že to ViDi ekonomickej aktivity v určenej lehote, vzťahujú Licenčné podmienky;
- LICENČNÉ podmienky je stanovená s prihliadnutím na požiadavky právnych predpisov vyčerpávajúci ZOZNAM organizačných, kvalifikácie a iné špeciálne požiadavky, povinnosti'pripojený na spustenie pri vykonávaní ekonomických činností, ktoré sú predmetom licencie.
Na vydanie zákona, zo 7. Marca 2002, článok 9, s. 30 druh ekonomickej činnosti, ktorá je predmetom licencie zahŕňajú "stavebné ČINNOSTI (prieskum a projekčné práce pre STAVBY, Montáž ložísk a ochrana vzory, konštrukciu a montáž strojárskych a dopravných sietí)".
Tu v budúcnosti "redakcia" (RR): Ako môžete vidieť, v okamihu, 7. 03. 2002 procesu povoľovania výstavby svetlo-transparentné prikladať štruktúry zostala filozofické, kontroverzné a právne neisté.
Zákon podrobne pokrývajú otázky kompatibility'súvisiace podklady pre vydanie licencie, postup pre vydávanie a dôvody pre jej odmietnutie. Licencia musí byť vydané licenčný orgán v troch-deň termín od okamihu prevzatia listiny o platbu na jeho vydanie a dátume exspirácie uvedenom na vykonávanie určitej činnosti, ktorá je zriadený Kabinet Ministrov Ukrajiny, nesmie byť menej ako tri roky.
Kabinet Ministrov schvaľuje zoznam licencií orgány, ktoré spolu s Štátneho Výboru pre regulačnú politiku a podnikanie nárok licenčné podmienky.
Úplné znenie znenie zákona zo dňa 07. 03. 2002 čítať v ročnom directory "Okno na Ukrajine-2003", ktoré uverejnil časopis "PREDVIESŤ".
V rezolúcii # 1698 14. 1 1. 2000 Kabinetu Ministrov Ukrajiny vymenuje štátneho stavebného Výboru Ukrajiny, Rady Ministrov Autonómnej Republike Krym, regionálnej, Kyjev a Sevastopoľ orgánmi štátnej správy udeľovania licencií v odvetví stavebníctva (projekčné práce, montáž ložísk a prikladať štruktúr). Hospodárska činnosť na základe licencie vydané tieto organizácie môžu vykonávať iba na území ich pôsobnosti. Tj pre aktivity v celej Ukrajine potrebné licencie, ktorú vydáva Gosstroy Ukrajiny a licencie miestnych orgánov Výkonnej moci umožňuje konať na území príslušnej administratívno-územnej jednotky.
Každá pobočka každú samostatnú jednotku nadobúdateľa licencie vyžaduje kópia licencie vydáva licenčný orgán, ktorý bude účtovaný príslušný poplatok vo výške jedného nezdaniteľné minimum príjmy občanov.
Na vykonanie zákona Ukrajiny " O licencovaní... " Gascom na podnikanie spolu s Gosstroi z 09. 01. 2001 vydal príkaz " Na schválenie licenčné podmienky pre vykonávanie hospodárskej činnosti na výrobu, montáž nosných konštrukcií, montáž konštrukcií v stavebníctve, opravy a stavebná činnosť", v ktorom, okrem licenčné podmienky, to bolo aj údajné codifier typy práce, za ktorý musíte mať licenciu. Na takéto práce pripísať (v záujme našich poslucháčov): zasklenie 2. 1 2. 01. z zhelezobetonnih a kovové rámy lampy; 2. 12. 02. Windows a znečistený veľké sklo, dvojité Okná.

Skôr ako v septembri 2001, prakticky všetky firmy, ktoré vytvoria z plastu, stromy'dreva, hliníka a dokonca oceľových konštrukcií, absolútne legitímne konať inštalácie systému Windows, nie je záujem o získanie povolení. Ale Obj. 112/182 13. 09. 2001, štátneho Výboru spolu s Gosstroi Ukrajiny schválila nové podmienky udeľovania licencií na vykonávanie stavebnej činnosti (najmä, montáž ložísk a prikladať štruktúry), ako aj zoznam činností, ktoré vyžadujú licenciu. Tu, jasne označené, že "Montáž ložísk a prikladať konštrukcií budov a zariadení, konštrukciu a montáž strojárskych a dopravných sietí (pre novú VÝSTAVBU, pre obnovu a veľké opravy): 3. 01. 13. 02 stromy'drevené agroguard, 3. 01. 13. 04 lepeného Dreva; 3. 01. 14 kov-plast (Okná, dvere ATĎ.), palming, kombinované, pneumatické a ostatné druhy; zasklenie 3. 07. 15. 01 betón, kov, stromy'drevené rámy svetlá a pod.; 3. 01. 15. 02 Windows a znečistený velcrotm skla a zasklenie; reštaurovanie diel 3. 01. 20. 02 stromy ' drevených stavieb a VÝROBKOV; 3. 01. 20. 03 kovových konštrukcií a VÝROBKOV (TSA a hliník), sú predmetom licencií ".

Licenčné podmienky uvedené v Poradí, je povinný'Eskov pre sub'subjektov, ktoré vykonávajú hore uvedené typy práce (úplné znenie, Aby si v adresári "Okno na Ukrajine -2003")
Zodpovednosť za porušenie platných právnych predpisov ustanovených v Zákone " O licencovaní určitých druhov ekonomickej aktivity" "podstránky'podnikateľské subjekty, ktoré vykonávajú hospodársku činnosť bez licencie od finančnej sankcie vo forme pokuty vo výške stanovené zákonom", rovnako ako v Trestnom Kód Ukrajiny Článok 202 odseku 1 sa hovorí : "Vykonávanie bez ŠTÁTNEJ registrácii Ako sub'predmet podnikateľskej činnosti, Ktorý obsahuje charakteristiky podnikania a je predmetom licencie, alebo cvičenie bez získania licencie typy činností, ktoré sú predmetom licencie podľa zákona, alebo vykonávanie takýchto typov hospodárskej činnosti v rozpore s podmienkami lansowany AK To Bolo stand'z dôvodu poberania dôchodku vo veľkej veľkosti (. G. : dnes je 17000 UAH), je potrestaný pokutou od sto do dvesto p'päťdesiat nezdaniteľné minimum príjmy občanov (O. G. od 1700 do 4250 UAH), alebo nápravné práce na dobu do dvoch rokov alebo obmedzenie slobody za rovnaké obdobie "(! ) Tak, aby sa okno inštalácia bez licencie podľa Zákona slúžiť ako 2 roky vo väzení!
Záver je jednoznačný - licencie (ktoré by mali byť v súlade so všetkými licenčné podmienky), musí mať každá spoločnosť, keď jeho zamestnanci najmenej týkajú okna a nainštalovať si ju do otvoru nebol zbierať všetky potrebné dokumenty a predložiť ich na regionálnej správy, Ale čo ak príde zajtra, zástupcov špeciálne vytvorené telo na licencovanie problémy s plánované alebo neplánované kontroly?
Máme dva body, za ktoré môžete mať podľa predbežných ospravedlnenie pred recenzent:
1) výstavba alebo inštalácia okenných jednotiek Pojem montáž okna bloky sa zobrazí v Interstate Standard "okno Bloky" DSTU B Storočia 2. 6. -23-2001. Dátum uvedenia 01. 01. 2001 (O., plný text vytlačený v katalógu "Okno na Ukrajine 2002", s. 9 "Všeobecné požiadavky na montáž a prevádzku", strana 144). Po prvé, montáž okna bloky poskytuje erekcie kĺbov krabice do steny. Ak má spoločnosť nie je vyrobený landfall stránok v plnej výške, vrátane okno svahoch, podľa projektovej dokumentácie, tak to robil nie inštalácie okna bloku. V skutočnosti, Windows, ktoré boli vydané zástupcovia spoločnosti o'CT boli zakotvené v okne clony na ovládanie hardware uzávierky, ktoré môžu byť vykonané iba na pevné okno. Bolo to tým, že prostriedky na uchytenie materiálu, ako existujúce rozdiely boli vyhodiť von konštrukcia pena. Tieto opatrenia nemôže byť klasifikované ako Zhromaždenie a montáž ochranných okno dizajn. V skutočnosti, okenné rámy sú vyrobené niektoré spoločnosti, práve bol dodaný na stavenisku. Môžu byť ponechané stojace, napríklad na stenu, ale v tomto prípade nebezpečenstvo, že ich Ross's oveľa vyššia. Preto je bezpečnejšie opraviť ich vo dverách, aby urobili potrebné úpravy, ako pena fúkanie je bezplatná služba spoločnosti vážený klient. Hlavná vec - snažte sa vyhnúť zmluvy ustanovenie, ktoré sa týka inštalácie alebo Montáže vzory!
2) Vybudovanie oplotenia stavby (novostavby, rekonštrukcie, alebo veľké opravy) je uvedená v Poradí na schválenie licenčné podmienky. Jediná zmienka o veľké opravy! Operácie na vykonávanie bežných opráv nie je licencovaný!
To, čo je aktuálne opravy? Právne to je jasne uvedené v liste z Gosstroy Ukrajiny № 13 7/11. 01. 98 "O definíciu bežného a kapitálového opravy obytných a verejných budov,". Najmä v odseku 8 "Red" "Zoznam hlavné stavebné práce, štvrťročné a aktuálne oprava obytných a verejných budov a stavieb. Aktuálne repair" konštatuje, Že 1) "Oprava okenných rámov a dverí S náhradnými až 5% z celkovej plochy zimných RAM a až 3% z Celkového počtu dvere, 2) Výmenu chybnej funkcie okien, dverí a nainštalovať chýbajúce "týka aktuálneho opravy. Takže, ak sa dá dokázať, že vaša spoločnosť vykonáva práce na výmene okien bloky do 5% z rozlohy zasklenie alebo výmena chybného; takéto diela sú spojené s koncepciou aktuálne opravy a nevyžaduje licenciu.
Znova, tieto odporúčania vám umožní "späť" z kontrolné orgány len na nároky na ktorejkoľvek o'objektu a pomôže "prežiť", aby získali licenciu. Aby sa dobre spať a cítiť sa sebaisto, je potrebné získať toto právo - licencie.

PS Ak ste, milí čitatelia, tam sú iné otázky, týkajúce sa nariadenia o určitých aspektoch činnosti - prosím, kontaktujte kanceláriu a budeme sa snažiť pochopiť, získať kvalifikované poradenstvo odborníkov a položte ho na stránkach nášho časopisu.
ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика