среда, 29 октября 2014 г.

Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixéry 2008-11-27 10:14:50

Výstavby a rekonštrukcie.

Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixéry
2008-11-27 10:14:50

Jeden z najväčších položiek výdavkov, bude musieť čeliť, ak sa prevod moderná kúpeľňa, sú nadobúdanie a takže Preto ich výberu by mala byť liečená osobitnú pozornosť.


Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixéry Príklad umývadlo
Konštantná funkcia akéhokoľvek kúpeľňa je drez. Dnes priaznivcov klasiky, ponúkne drezy liatiny alebo z keramiky, milovníkov high-tech - nehrdzavejúcej ocele, zástancovia art Nouveau - z priehľadného plastu a Boh vie, aké materiály.
Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixéry - Nové drezy
Ako sa hovorí, je to vec vkusu. Ale čo je pam'nezabúdajte, že je o veľkosti plášťa a jeho organické obklopený iných prvkov kúpeľňa. V moderných kotlov určených alebo štýlový box, vyrobené z rovnakého materiálu ako shell, alebo vláda, ktorá skryje všetky hadice. Posledný variant je prijateľnejšie, ak plánujete filter montáž - to môže byť skrytá v ready-made nábytok.
Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, miešadlá, - vanička na nohy
Výber vaňa, mali by ste si dávať pozor na kvalitu smalt - táto výhoda, ako pravidlo, sa liatiny francúzsky a taliansky vaňa. Pre niektorých spotrebiteľov nevydrží úlohu hrá dizajn: moderná kúpeľňa niekedy nájde taký nečakané formy, ktoré môžu uspokojiť aj osoba s neobvyklými fantasy. Avšak, kúpu tohto produktu, požiadať o jeho zlučiteľnosti so systémami vody a sanitácie v byte alebo položiť prítomnosť takejto marvel technológie v projekte kúpeľňa vášho domova.

Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixéry vaňa Akrylátová
Produkty známych zahraničných výrobcov tiež ponúka vysoko kvalitné zariadenie slivka-pretečenie (s chrome alebo pozlátené časti). Ale v dovoze kúpele tam je jeden odtieň - slabé nohy, tak vo vani, určený pre jednu osobu, je nepravdepodobné, že "plávať" spoločne bez nešťastné dôsledky pre "loď", alebo susedia. Ak finančné prostriedky dovolia, môžete si kúpiť hot tub.
Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, miešačky je Príklad wc

Sortiment toalety alebo výlisky, ako to je volané dnes, je tiež rôznorodá. Modely pre váš výber: s alebo krok zúženia reset, pero alebo flush. Okrem toho, že sú závesné toalety, modely s zastenny nádrže (naozaj skrýva za stenu), žiadne tanky a aj elektronicky riadené splachovanie. Nákup wc, upozorňujeme na systém zabezpečuje prívod vody do nádrže: v dolnej časti podšívky, vody, plnenie zásobníka, menej hluku, v hornej časti.
Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixéry - Nové toalety

Skromných rozmerov, ktoré sú "známe" náš kúpeľne, bohužiaľ, neumožňujú jednotlivých bidet. Ale ak sa tento "luxus" je potrebné, je možné kúpiť kryt bidet, môžete jednoducho dať na wc a pripojenie na prívod vody. Tento prístroj je relatívne lacný.
Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixéry - Vzorky mixér
Správny výber mixér závisí od mnohých faktorov: a jednoduché použitie, a ako často sa bude meniť na "náhradné diely", a opäť úspory vody. Odborníci sa odporúča vybrať odnorukogo mixéry. On je znížený ruku a vody blokovaný. Vstal z mŕtvych, tečie voda o rovnakej teplote. Spoľahlivosť takýchto zariadení na skutočnosť, že mnoho zahraničných výrobcov, poskytnúť im 3, 5 a dokonca aj 10 rokov záruka. Samozrejme, hovoríme o dobre známych firiem.
Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, kohútikov je radiátor na Uteráky

, zdedil od starých santehkabiny. Jeden z najzložitejších a závažné otázky, ktoré musia čeliť pri vykonávaní hygienických-inžinierskych prác, - výmena uterák, zdedil od starých santehkabiny. Je možné zmeniť domácich nehrdzavejúcej ocele, alebo dovezené z chrómovaný mosadze. Hlavná vec je, aby ho odpojte od diaľnice teplej vody v prípade núdze.
Montáž sanitárnej keramiky (uterák, trubiek, kohútikov, filtre, sifóny a zariadenia slivka-pretečeniu vaňa) by malo byť vykonané iba odborník. Všetky zariadenia dnes stojí veľa peňazí, a najmenší nedbanlivosti alebo nekvalifikovaní práce môže byť nákladné. Služby na montáž sanitárneho vybavenia, ako pravidlo, ponúkajú spoločnosti, ktoré sa predaj sanitárnej keramiky. Takže, ak nie ste istý, akú časť z údržby tímy majú kvalifikovaných inštalatérov, je viac rozumné prijať ponuku vážne spoločnosti.

Sadzby

Náklady-všetky hygienické výrobky možno klasifikovať do troch skupín.
Prvú skupinu produktov podľa podmienené názov "ekonomika" má najlacnejší segment dovezené sanitárnej keramiky v Ukrajine: vaňa - z 350., že je, mixéry - 50., že je, shell od 70., že je, Cd - zo 150. E.

Je to hlavne výrobkov sú obchodné značky Kolo a Cersanit (Poľsko), Jika (česká Republika) a Toprak (Turecko).
Druhú skupinu produkty v štýle "štandard": kúpeľ - z 550., že je, miešadlá z 100., že je, shell - z 150., že je, CD - 600. E. Väčšina renomovaných výrobcov, zastupuje tento trh skupine na Ukrajine - Ido (Fínsko), Ifo a Gustavsberg (Švédsko), Roca a Gala (Španielsko).
Výber sanitárnej techniky: vaňa, umývadlo, wc, mixér - Mixer
Nakoniec, tretia je elita a drahé modely, sanitárnej techniky: vaňa - z 1500., že je, miešadlá z 700., že je, shell - 600., že je, Cd - od roku 2000., že je, Výrobky z plechu tej najvyššej kvality a sofistikovaný dizajn dodať na domácom trhu, hlavne nemecké spoločnosti: Villeroy &Boch, Hansa, DushoLux, Keramag, Keuco, Murano a niektoré ďalšie.

Ukrajinský inštalatérske možno pripísať nízku cenu segment: náklady na domáce zariadenia - 10-600. E.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика