среда, 29 октября 2014 г.

Fasáda dekorácie vinyl siding

Dnes trh dokončovacie panely ponúka kupujúcemu veľa variantov siding vinyl, termoplastické, kovu a vláknitého cementu. Mnohí stavitelia stop vášho výberu na vinyle výrobkov, ako je to obstála v čase pre viac ako 50 rokov.






Vinyl obklad bol navrhnutý ako alternatíva k drevené podlahy, pretože strom nebol spokojný užívateľov vzhľadom na neustálu potrebu obnovy diela. Tu bol vyvinutý materiál a systém, ktorý je vynikajúce klasické drevo nad vlastnosti a výrazne zjednodušiť inštaláciu a údržbu.

Vinyl obklad je vyrobený v továrni spôsob, ako panely a príslušenstvo, doplnené upevnenia systému. On vyvinul metódy pretlačovania, alebo co-extrúznej. V prípade lisovania, sú vyrobené z monolit štruktúry, ktoré majú požadované vlastnosti. V prípade co-extrúznej, bloky sú konštruované z dvoch častí: vonkajšia časť je zodpovedné za odolnosť voči poveternostným faktory a vnútorné - pre stabilitu tvaru. Obe technológie sa osvedčili na stavebnom trhu.

Označenie a veľkostí

Ako pravidlo, podľa typu siding simuluje dreva. Existujú dva typické vzor "Loď-Rada" a "Strom". Mená reagovať a panel profil. Zásadný rozdiel medzi týmito typmi vinyl vlečky č.

Panely sú k dispozícii v jednej, dvoch alebo troch tabúľ. Sú označené, S (Single), D (Double), T (Triple). Postava, ktorá je nastavená na ďalšie písmeno podmienené šírka jedného panelu v palcoch. Typické rozmery každého výrobcu individuálne, takže ak nákup je správne vypočítať potrebný materiál, na odstránenie požiadavky na stôl.

Farba riešenia

Farba riešenia vinyl siding zvyčajne prezentuje vo svetle pastelových farbách. Existuje niekoľko dôvodov.



1. Takéto panely nie sú veľmi horúce.

2. Svetelné panely menej fade.

3. Titaničitého ako základ farby prídavné látky, má svetlejší odtieň.

Výber farby, obklady, nezabudnite, že pre objekt architektúry optimálne využitie tri v harmónii odtiene.

Diely

Dôležitou výhodou v smere vlečka má celý súbor údajov pre výzdobu fasády. Všetky veľkosti a farby. Treba však pripomenúť, že tieto veci sú oveľa drahšie spôsob panel. Ako pravidlo, náklady na komponenty presahuje 50% nákladov na panely.

Je tiež dôležité poznamenať, že pomerne exkluzívne možnosti podrobnosti pre vinyl obklady, nemusia byť k dispozícii v skladoch, aj keď adresára aplikácií. Doručenie môže byť odložené pre šesť mesiacov.

Inštalácia

Vlečka je ľahko zdobia nové a dlho-postavené budovy. Materiál môžu byť dokonca položil cez staré podšívka. Podrobný návod na inštaláciu musí byť dodávaný v sade s rovnakého materiálu. Práce môžu byť vykonané samostatne, pretože je to jednoduché.



Hlavná vec pre presné fasády - vytvoriť dokonale úroveň, meraná podľa výšky základu pre prílohu. A toto je ďalšou výhodou týchto systémov: veľmi steny, zarovnajte nebudete!

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика