четверг, 30 октября 2014 г.

Renovácia vo vstupnej haly a chodby. Dokončovacie materiály.

Opravy v chodby a predsiene zvyčajne konečne, po skončení interiér miestností, kúpeľne, toalety a kuchyne kompletné. Chodba a zádverie - "lepidlo" izby v celom byte. Podobne ako ostatné izby, vstupná hala má vlastné funkčné zvláštnosti (vziať človek z ulice, ktoré majú slúžiť ako "prostredník" medzi obytné priestory a vonkajšie zariadenia). Preto požiadavky na spracovanie aj ich vlastné.



Dokončovacie materiály chodba a predsieň musí byť na jednej strane oteruvzdorné je vhodné, aby si umyť, nie značky alebo tolerantní nečistôt. Podlaha chodby, by mali byť odolné a schopné odolať fúka podpätky, kopanie kohútikov, závažnosť roll vnútri bicyklov, atď., Na druhej strane, materiály, ktoré sú vyzdobené chodby, by mali pomôcť v každom dizajnér veci (zvýšiť, aby kompaktný, ľahký, priestor, atď.) a len na pekné a príjemné na pohľad. Zvážte najobľúbenejších materiálov pre steny, podlaha a strop v chodbe a hale.

Steny chodby

Nebude pripomenúť, že pred vložením niečo nové, je potrebné odstrániť starý náter a (voliteľne) na výmenu elektroinštalácie a iné správy, ktoré sú skryté v stene. A mali by byť už nainštalované nové vchodové dvere a interiérové dvere (ak bolo plánované, nahradiť ich). Po demontáži starostlivý vyrovnanie stien ("spoločnom" trhliny, omietky, tmely otvory). Pred nami je pripravený stien. To, čo si vybrať na chodbe?

Umývateľný vinylové Tapety - trvanlivé a odolné proti vode-Tapetu. Očistite ich handričkou a štetec. Vinylové Tapety sa skladajú z dvoch vrstiev. Spodná vrstva papier alebo textílie kryt s tenkou vrstvou z PVC, je aplikovaný na vrchole razenie alebo kreslenie. PVC vrstva chráni podklad pred vlhkosťou a prachom. Často vinylové Tapety je impregnované so špeciálnymi kompozície z formy a vzdelávania huby.



Niekedy peny (štrukturálne) vinyl - hustá a reliéfu Tapety. Silkscreen - druhý typ vinylové Tapety (vinyl + hodvábneho vlákna), reliéfne a hladké. Imitácie hodvábu textílie. Medzi nevýhody patrí, že ťažká váha. A ak nie sú kvalitatívne paklaji, odchýliť sa v priebehu času prostredníctvom spoločného. Pod hladké, hodvábne-sieťotlač, možno vidieť všetky nezrovnalosti steny. Vinylová Tapeta je syntetický materiál, takže vzduchotesné. Hoci mnoho spoločností ponúka vinyl s microspores, ktoré neprejdú na stenu vlhkosti (umývanie), ale umožní kondenzácie vyparovať z pod neho. Umývateľný steny papier, laminované polyetylénový film je lacnejšie ako vinyl.


www. corkhouse. md

Pre chodby, steny, veľa sa odporúča, aby sa lepidlo korok Tapetu. Táto tenká vrstva korku uložené na papieri web. V prípade, že chcete zmeniť farbu, dizajnéri pridať do skúmavky farebné fľaky. Korok Tapety sú šetrné k životnému prostrediu, vyrobené z prírodného materiálu, nepriťahuje prach, sú ľahko umývateľné. Z mínusy - môže absorbovať príliš veľa svetla, nie je vhodný pre príliš tmavé chodby.

Stenové panely z plastu, na chodbe, rovnako ako mnoho, pretože môžu byť umyté a vzhľad sa to nezhoršuje. Jednoduchá a rýchla inštalácia. Ale panel "'jesť" 1, 5-3 cm od steny je často najlacnejšie modely sú vo vlastníctve štátu (verejné toalety, šatne, obchody a pod.).

Tekuté Tapety - niečo priemerná medzi svetskými Tapety a dekoratívne omietky. Predáva sa vo forme suchej zmesi (suchej hmotnosti obilnín a papier, ľan, bavlna, hodváb). Zmes sa zriedi vodou (pokyny) a nechať zväčšiť. Oni sú potom dať na stenu s stierky. Povlak na hrúbku 1-2 mm



Výhody tekuté Tapety je dokonale vyplniť drsnosti steny, žiadne švy, ktoré môžu byť čistené s vysávač, a ak ste lak - a umyť. Nevýhody - ak v chodbe sa rýchlo nudiť, aby sa vyzliekli im od stien bude dosť vážna vec.

Steny haly sú zariadené dekoratívne omietky, môže vyzerať krásna a veľmi originálne. Na stene si môžete vytvoriť rôzne textúry, úľavu farebné ozdoby a obrázky.


krassula. ru

Ako súčasť Kam'Jan drobkov - odolný materiál steny (pre tých, čo sú v dome sú tam zvieratá a oni milujú poškriabaniu stien a žuť Tapety).


krassula. ru

Jednoduché umývanie, ak na pokrytie omietky, akrylový lak. Z mínusy - zložitý proces žiadosti, môže byť obmedzený výber farieb a odtieňov, bez majstrov nie je.

Obľúbený pre mnohé materiály na konečnú úpravu stien haly zostáva drevo alebo drevesnostruzhechnye dosky (DSP), dyhované. Plusy strom vie všetko. Z mínusy je dosť dlhá, pracné a nákladné proces inštalácie (dosky alebo po železnici). Ak ľudia používajú, aby sa opravy každé 3-4 roky, stromy'Jan obloženie zbúrať bude ľúto. Ak chcete vykonať zmeny v inter'Yeri strom je ťažké.

Ak vám niekto odvážil steny v chodbe práve farbenie, bolo by lepšie, než je farba na zavesenie Tapety pod maľby. Oni budú dávať štruktúru steny sa skryť chyby steny, ktoré nemohli byť odstránené jednoduché putty. Steny v chodbe bude vyzerať lepšie, než len v lesklej alebo Matnej farby.

Podlahy v chodbe

V chodbe sme špinavé, mokré topánky. Toto je izba s hustej premávke. Ak obyvatelia byt sa rozhodli dať svoje koridoru dlaždice je potrebné vziať do úvahy niekoľko kľúčových bodov. Povrch dlaždice na podlahe by mali byť ľahko čistiteľné (dlaždice s plastický povrch očistiť ťažšie), a sú odolné voči čistiacim (s pomocou ktorých bude čistiť).



Vzhľad tašky je tiež dôležité vybrať. Povrch by mal byť kartáčovaný, neglazované. Na tmavú farbu, špina, nebude tak zrejmé. Svetlé obkladačky vám pomôže zvýšiť priestor, ale je možné ju rýchlo zobraziť známky opotrebenia. Hoci na úplne čierne dlaždice poškrabanie, prasknutie a známky opotrebenia je tiež veľmi nápadné.

Linoleum, pravdepodobne najviac populárne materiálu na podlahe v chodbe. Bezosnovnyj linoleum vhodné pre priestory s vysokou vlhkosťou a znečistením. Je to tenké, takže ho starostlivo zladené základe alebo vložiť celej oblasti (najlepšia voľba).
Viac odolné voči oderu linoleum na základe penová (z 2 na 2, 5 mm). Vhodné ako krytie v oblastiach vysokej kontaminácie a vlhkosť. Môže trvať až do 10 rokov.



Linoleum na teplé založené mať ako hlavný vrstva - syntetické juty alebo cítil, že vložiť hornej časti polymérové vrstvy. Celkovej hrúbky 5 mm

Dlažby, PVC pre vlastnosti ako linoleum, ale môže sa podobajú stromu, spracovanie'drevené dosky, kamenné, keramické dlaždice. Je odolný a nosenie-odolný vonkajší materiál (do 25 rokov). Je jednoduché a pohodlné lepidla. Veľkosť štvorce 30x30 cm alebo 50 x 50 pozri


prompolymers. ru

Laminátové v chodbe, príliš, môže byť dobré a zlé. Panel musí byť hustá, aby sa lepšie vstrebáva, zvuk v miestnosti. Výhodou laminátových náter - Bystroe Montáž. Panel nie je pripojené pevne k základni. Toto poschodie je možné rozobrať a presťahoval sa s ním do iného bytu (tam sú samolepiace laminátové, zvyčajne prilepený k podlahe a vytiahnuť to ťažšie). Ďalšie plus - laminátové nevyžaduje na pokrytie sám s lakom alebo poľskej. Panely, mnoho odtieňov, môžete si vybrať rôzne farby. Z mínusy je veľmi veľká gulkost panely z drevotriesky a drevotriesky. Každý podpätky v chodbe, laminátové môže byť "prehnané" laminátové echo. Laminátové má tiež pomerne nízkej vode-odolné vlastnosti. Ak začnete umývať tieto podlahy príliš často alebo po dlhú dobu, s časom táto podlaha sa začína zhoršovať (platí najmä lacné laminátové).

Strop v hale

Pri plánovaní ako urobiť strop v chodbe, budete musieť zvážiť, ako získať maximálny úžitok. Konštrukcia stropu v hale, závisí od jeho výšky. Ak strop je neprimerane vysoká, a chodbe je malé, ďalšie špecializované pololke a uprostred stropu (štvorec, kruh, ovál), farebné tmavšie ako výklenkov farba, pomôže vyriešiť problém tme "dobre".

Kazetových podhľadov (sadrokartónové dosky, panely, laty) prístup spoločenská miestnosť s vysokým stropom. Môžete nájsť zaujímavé vstavané osvetlenie. Strop je pripojený na základňu prostredníctvom ramienka. S'jesť 12-15 cm výška priestoru.

Pre malú predsieň, dosť z celej látky úsek stropy. Bude to veľmi pekný vzhľad (bez spojov). Ak chodby tmavé, úzke a nízke, je lepšie zdobiť svetlo natiahnuté strop (s zrkadlový efekt).



Glutinous strop dosiek (EPS) v hale - najjednoduchší a najekonomickejší možnosť. Lacné, jednoduché na montáž. Z mínusy nie je vždy sofistikovaný vzhľad, nie veľmi odolné dokončovacie materiálu.



Na strope haly môžete prilepiť a práve Tapety. Lepšie papier na strop posledného laminát, vinyl alebo netkaných Tapiet. Farba môže byť svetlé. A ak sa rozhodnete stenu-papier pod maľby, farba sa zmení pravidelne.

Najlacnejšie typ stropu - maľovanie - môže byť "Morochno" (ak je strop nie je plochá a zle pripravené) alebo, naopak, najviac jednoduché (ak povrch je ideálny).

Pripraviť stropné maľby etapách. Po prvé, je zem, potom omietky. Ak strop je príliš drsný, potom vložiť posilnenie omietky čisté. Potom stráviť dokončovacie zarovnanie rovine stropy - shpatlevanie, a znova, a napokon zem.

Ak hale je normálne, slušne, bezpečnosť'edeni huba a výmole strop, to môže byť natreté farbou, najlepšie na vodnej báze.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика