среда, 29 октября 2014 г.

Textilný poťah (tekuté Tapety) 2006-12-21 13:31:17

Výstavby a rekonštrukcie.

Textilný poťah (tekuté Tapety)
2006-12-21 13:31:17

Textílií (vrátane bavlna), povlak je veľmi často odvolával sa na ako 'tekuté Tapety ". "Tekuté Tapety" je viaczložkové steny pokrýva, ktoré je podobné farby a dekoratívne omietky jediný spôsob, ako kresliť, ale úplne odlišné v konečnom výsledku.

Zdrojový materiál je suché zmesi, ktorá sa skladá z bavlny (alebo syntetické) vlákno, úlety buničiny, a tiež farbív a záväzné. Môžete byť súčasťou a veľmi exotických doplnkov - suché riasy, drvená kôra, sľudy.

Napriek prítomnosti organických vlákien, quality "tekuté Tapety" nie absorbovať pachy. Majú tiež vysokú odolnosť farieb (prakticky nehorí). Na povrchu sa tvoria ucelenú dekoratívny náter s hrúbkou od 1 do 10 mm (štandardná hrúbka - 1... 3 mm) s hrubým textúrou povrchu, m', ktorý je príjemný na dotyk.

Kvalita "tekuté Tapety" majú zvukové a tepelné izolačné vlastnosti, nie sú horľavé forme antistatický povlak, ktorý nepriťahuje prach. Preto, starostlivosť dosť pravidelné vysávanie stien. Jedna vec, mám strach, " tekuté Tapety "je voda. Ak je to potrebné, tepovanie, ktoré zahŕňa jednu alebo dve vrstvy ochranného laku, po ktorej sa stali umývateľný.

Technika je veľmi jednoduchá. Hmotnosť zriedený s vodou a dať na stenu štetcom, valčekom alebo plastovou stierkou. Náter, nevyžaduje špeciálnu prípravu stien, kože malé a stredné chyby. Po zaschnutí náteru, udržuje plasticita, nie je zničená, a nie je deformovaný, keď doma, napríklad zmenšiť. Tento kryt je veľmi jednoducho obnoviť. Keď poškodenie stačí len navlhčite poškodeného povrchu teplou vodou, aby sa odstránili časť krytu ostrý kovový kryt prístroja a znova. Termín služieb - 6... 8 rokov.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика