пятница, 31 октября 2014 г.

Ako vyzdobiť strop

Ako vyzdobiť strop

Ako vyzdobiť strop Možno, čas, keď strop bol namaľovaný Cretaceous whitewashing alebo len maľované, nájdete cestu späť. V týchto dňoch tam bol prakticky žiadne ďalšie možnosti pre dokončovacie stropu. Avšak, výber stavebných materiálov je obrovská príležitosť pre tých, ktorí sa rozhodli začať opravu jej byte. To môže byť a stropné panely vyrobené z rôznych materiálov a Tapiet, sadrokartónová doska a strop. V Všeobecné, je to miesto, šíriť fantázie. V skutočnosti, ako vyzdobiť strop v kuchyni, spálni a iných miestností, závisí od veľkosti kabelku a globálne opravy.

Vložením wall-papier

Teda, najmä snáď, že najlacnejšia možnosť dokončenia strop je vložením Tapety. Ale najprv budete musieť začať s zarovnanie a tesnenie všetky praskliny a mikro praskliny, pretože Tapety - materiál pomerne tenké, a za to budete vidieť silné trhliny.

Menovite: spoje dosiek, pahorkov, ovisnuté a omietky pádu. Okrem toho, životnosť takéhoto opravy je relatívne malé. To všetko závisí od účelu miestnosti v ktorej sa nachádza.

Ak sa bavíme o tom, ako na povrch v chodbe, Tapeta je v poriadku, tak v chodbe zriedkavo zistená vysoká vlhkosť vzduchu a vlhkosť.

Ale pre dokončovacie kuchyne vlastných rúk, je lepšie, aby sa voľby v prospech iného materiálu.

Najlepšie je držať na strop steklooboi. Budú vykonávať funkcie posilnené sa skryť väčšinu microcracks a prežiť na strop oveľa dlhšie. Po všetkých, sú ohňovzdorné, vlagoustojchiv a nie smrti. A môžu byť maľované mnohokrát.

Ako pre farbu, strop, stena-papiere pod maľby, môžu byť maľované v ľubovoľnej farby, to všetko závisí na vašej fantázii. Avšak, to by pam'nezabudnite, že biela najlepší spôsob, ako opticky zväčšuje priestor a nebude stlačené psychologicky.

Pred začatím prác je potrebné dôkladne vyčistiť strop z staré Tapety, omietky a omietky. Potom to oshkurit a odmastite. Ak na strop je huba, musí byť zničené. Zvyčajne je to vykonané pomocou rôznych chemikálií z plesne, typ síranová, alebo špeciálna farba.

Po spracované povrchu stropu s rukami dokonale zladené a pripravené, môžeme začať, aby jej primer a wallpapering.

Panely z polystyrénu

Ako ozdobiť spálňa

Strop z polystyrénových panelov

Strop je možné nielen vložiť viac, ale stick. A používané na tieto účely špeciálne dlaždice, alebo panelov z extrudovaný polystyrén. V skutočnosti, to je panel vyrobený z penová spoločné. Výber týchto panelov je skvelé. Môžu byť biele, a rôzne pastelové odtiene: ružová, krém, oranžová, červená, modrá, zelená a pod.,

Navyše, tam sú plastové dosky, drevo, kov a iné účinky. Tiež existujú špeciálne predajne, ktoré potom môžete pripojiť luster.

Napriek taký veľký výber a veľmi rozpočtu cenu, väčšina stále radšej nie, ak chcete použiť túto možnosť na konečnú úpravu bytu s rukami. Lepené dosky dokonale presne ťažké. Povrch sa musí zaobchádzať rovnako starostlivo ako pod Tapety.

Možno aj perfektné, pretože ak jeden dlaždice bude zákona, a zvyšok bude ťahané za ňou, hrozí pád na hlavu nešťastného chovnosti.

Medzi výhody dokončovacie strop tak možno nazvať nízke náklady, rýchla (najmä ak stropy už pripravené) a relatívna zvukovú izoláciu. S ich pomocou je možné vytvoriť tzv. "čistý", opravy bez nárokov.

Ako ozdobiť spálňa lacné a rýchle? Samozrejme, tieto dlaždice.

Sú ľahko čistiteľné a nie sú vystavené slnečnému žiareniu. Najmä biela.

Strop

Ako vyzdobiť strop v kuchyni

Strop

To, čo stále zdobí strop v kuchyni? No, určite nie s wall-papier a polystyrénu. Pretože tieto procedúry nie je dokonale fungovať v miestnosti, kde sa vždy variť. Skutočnosť, že sadzí, ktoré sa hromadia v kuchyni strop, je ťažké na umývanie.

A okrem toho, nikto nemá zrušená susedia z vyššie s ich stále existujúce potrubie. Je to rovnako škodlivé pre Tapetu, a pre panely a obklady z polystyrénu. Spadne okamžite! Ako sa to dá?

Možno, mali by sme si zvyknúť na myšlienku, že oprava kuchyňa je jednou z najdrahších udalosti. A to všetko preto, lebo tu máte špeciálnych materiálov: keramické dlaždice na podlahe, takže žiadny mastné škvrny, zástera od vlhkosti a tepelne odolného materiálu, a takýto strop, ktorá by chránila od sadzí a susedov. Je tu riešenie! Tento strop.

Má mnoho výhod. Po prvé, jeho inštalácia je doslova pol dňa, bez venovať pozornosť stav strop v miestnosti. Ak má krivka, trhlín, škár dosiek. Nie je dôležité. Master v každom prípade musíte "ukradnúť" malá výška pre montáž montáž.

Tí, ktorí sa obávajú opravy pre nečistoty a hory odpadkov, nemusí sa báť, v prípade napätia stropy. Majstri potrebné vŕtanie viacerých dier po obvode. Ale sadá prach v rohoch je oveľa jednoduchšie, ako hrsť sušených omietky cez celú plochu miestnosti.

Okrem toho, na strop umožňujú stavať na osvetlenie, ktoré je obzvlášť platné v obývacej izbe a kuchyni. To umožní najlepší spôsob, ako rozdeliť miestnosť na zóny.

Je to metóda, dokončovacie strop a nevýhody. Jedným z nich je nepochybne dôležité, je cena. Avšak, cena viditeľné, ako faktor, len v prípade porovnaní s Tapetu alebo dlaždice. V súčasnosti, ceny materiálov pre úsek stropu spadol, na trhu sa stali konkurencieschopnými, a preto stropy oveľa lacnejšie, než ktorýkoľvek z p'pred piatimi rokmi.

Tiež, majstrov bude musieť "ukradnúť" trochu na výšku stropu. Ak je veľmi silne klesne na jednej strane, máte na čistenie a až 10 médiá viac. To všetko závisí na izbe. Ale, na druhej strane, opäť, police bude nielen úplne biela a krásne, ale úplne ploché. Hoci niektoré cm.

Tiež sa uistite, všimnite si, že hlavným kvalitu tohto typu strop je jeho stabilitu Straits od susedov vyššie. On môže mať obrovské množstvo vody, to nie je deformovaný. Je to ako dokončenie sadrokartónových s ich rukách, umožňuje vytvoriť motív v niekoľkých úrovniach, ale to opäť bude štrajk v prvom rade na peňaženku.

Takže tí, plánovanie, než je možné dokončiť strop, musíte starostlivo spočítať náklady.

Sadrokartónových

Ako sa dopracovať koridoru

Strop sadrokartónové

Tento všestranný materiál miloval mnoho občanov našej rozľahlej krajiny. Stále! Od nej môžete robiť čokoľvek. Môžu byť uzavreté veľmi nerovné steny, ústup od nepríjemné príbuzných, chráni stenu, ktorá stojí na ulici od vplyvov počasia a zničenie húb a plesní, stavať dizajnu nábytku a... samozrejme, aby sa mu strop!

Hlavnou výhodou podhľadu z sadrové kartón zostáva, že žiadne školenie strop. To je, druh poskytnú vhodné pre väčšinu zakrivené stropy, praskliny, ktoré sú veľmi ťažké na blízko, stropy s krivkami spoje dosiek, a tento spôsob dokončovacie pre perfektné multi-level stropov, s doplnkové osvetlenie.

Na Palube! Na sadrokartónové dosky môžu byť položené vrstvu izolácie. Tak môžete dosiahnuť ďalšie zvukovú izoláciu a tepelnú izoláciu.

Ako vyzdobiť strop zo sadrokartónu? Nie je tak ťažké, ako sa zdá na prvý pohľad.

Výhodou podhľadu z sadrové kartónu v prednej časti napätie je, že na to niekto môže. Dôležité je, aby boli vhodné nástroje. Najprv pripraviť rám grsecurity. V tejto fáze je potrebné merať všetky rozmery a posilniť postúpenie a profilov priamo na strop.

Opäť! Tento spôsob dokončovacie neznamená, príprava stropy, na rozdiel od prilepenia z stropy-Tapiet a obkladov alebo panely.

Keď rám je pripravené, šíriť drôtu. Tu začína zábava! Možnosť použitia sadrokartónových neobmedzená. Takže môžete mať skutočné svetlo osvetlenie doma. To môže byť zložitý systém halogénové žiarovky s luster v Kapitole, ktorá vám umožní rozdeliť priestor na disku.

Teda, najmä opravu, v obývacej izbe je možné brať do úvahy charakteristiky, ako otslezhivanie lampa pri sledovaní TELEVÍZIE, zvýšiť osvetlenie hodnotenie alebo pracovný priestor, atď., Jediná vec, ktorá by sa mala brať do úvahy: veľkosť reflektory sily na "nižšie" strop o niekoľko centimetrov.

Avšak, moderné technológie s generátor umožniť používanie reflektory menšiu hĺbku.

Po všetkých vodičov sú rozptýlené, je čas pripojiť sadrovca, kartón dosky na strop, pre vismarlov vo všetkých dier žiarovky. Ak plánujete vytvoriť lomený strop, rozloženie vyrezať vopred. Po strop je pripojený, ste pripravení na dokončovacie, t. j. sadrové omietky. A potom sa jeho sfarbenie. A všetci!

Nový strop je pripravený. Krásna, s neuveriteľné možnosti podsvietenia, ktorá chráni pred hlukom z vyššie a dáva neuveriteľné estetika bývania.

Samozrejme, ako pri každej ceste konečná úprava stropu, táto možnosť má nielen výhody, ale aj nevýhody. Hoci tam nie sú príliš veľa. Po prvé, ako omietka stropu, montáž sadrokartónu je veľmi špinavá práca, v doslovnom zmysle slova.

Vopred potrebovať, aby sa mimo budovu všetok nábytok a iné predmety. Alebo, aspoň, kryt s filmom. Väčšinou by to bolo, ak sa tento čas sa kde žijú, lebo inštalácia na strop, najmä beží na ich vlastné, je nepravdepodobné, že až do konca na jeden deň.

Náklady na takéto stropu, samozrejme, vyššia než náklady na prilepenie wall-papier, maliarske a dokončovacie dlaždice. Avšak, to je výrazne menej ako náklady na strop, pretože v tomto systéme majú platiť pre každého otvoru pod lampou, a na každom rohu.

Tak milovníkov multilevel stropy bohaté osvetlenie kazetového podhľadu vyrobené zo sadrokartónu bude lacnejšie.

Teda, myslenie, lepšie na výzdobu stropu, je pam', aby si o hlavné veci: počet prác, cena vyrobenej účinok. Berúc do úvahy všetky tieto ukazovatele každý bude môcť vybrať stropu, aby sa chuť a vreckové.




Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика