вторник, 28 октября 2014 г.

Farba TEX je jasný príklad toho, kvalita!

Farba TEX je jasný príklad toho, kvalita!


Farba TEX je jasný príklad toho, kvalita! Spoločnosť "TEXT" je jedným z popredných výrobcov náterové farby a laky v Rusku. Okrem výroby, spoločnosť sa zaoberá kompletnú sadu farieb a lakov materiály o'stavebné objekty

Spoločnosť pracuje na ruskom trhu od roku 1994 a počas tohto obdobia nie len etablovala ako výrobca kvalitných produktov, ale trvalo asi 10% ruský trh povlakov.

"TEXT" produkuje 8 skupín farieb a lakov materiály: olejové farby, vodou riediteľné farby, laky a laky, primery, lepidlá na rôznych materiálov, antiseptiká a tmel.

Okrem hlavných produktov, podnik vyrába surovín na výrobu smalt a olejové farby, lak a lakov. Vyvinuli a začali vyrábať nové produkty: akrylátové a silikónové tmely pod TM "MASTERTEX" a peny, "REMONT PLUS".

Produkty "TEX" dobre odporúča sa sám a to ako na regionálnej a Federálnej úrovni. Najmä, viac ako 70% stavebných spoločností na Severozápadnom regióne pomocou programu skicár TEX" pre komplexné opravy prevádzkových priestorov, budov a stavieb. Avšak najbližšie súperovi na výrobu laku materiálov sa môže pochváliť niekoľko krát menšie úspechy popularitu medzi stavebné čaty.

Dosť popularitu farby materiálov pod TM "TEXT" podporuje rozumné ceny: v súčasnej dobe k dispozícii pre spotrebiteľov 3. triedy produktov: "Lux", "Standard", "Univerzálny", ktoré sa líšia cenou a thecharacteristics. Kvality výrobkov aj v ekonomike kategórie plne spĺňa všetky požiadavky modernej konštrukcie trhu, ako napríklad, okrem originálnej technológie, spoločnosť implementovala systém prísnu kontrolu nad dodržiavaním všetkých parametrov technologického procesu. Používajte len vysoko kvalitné suroviny.

Sortiment "TEX" je zostavený na základe preferencie odbornej trhu a aktuálneho dopytu pre špecifické postavenie nátery.

Vývoj a výroba

Podnik "FARBA TEX" má moderný výskum-a-výrobu laboratórnej, ktorej hlavným cieľom je štúdium vlastností laku, materiály a nátery. Laboratórium môže závidieť nielen domáci a množstvo zahraničných výrobcov podobných produktov. "TEX" spolupracuje s mnohými vedecko-výskumných inštitúcií na medzinárodnej úrovni, rozvoj v spolupráci s nových, konkurencieschopných výrobkov.

Okrem výskumu, osobitná pozornosť je venovaná výrobné zariadenia, ktoré sú vybavené vybavenie spoločnosti Netzsch (Nemecko) a Oliver Y Batlle (Španielsko). Tieto názvy sú známe všetci výrobcovia farieb a lakov produkty, napríklad vizitky dodávateľov z najviac spoľahlivé a high-tech zariadenia pre špecializované podniky.

Všetky farby produktov pod označením "FARBA TEX" je vyrábané len tie najlepšie suroviny, obe dovezené, a domácich. OTC podnikania je akreditovaný Gosstandart na technickú spôsobilosť.

Farba latexová vody Farba TEX Prejsť na: Lak materiálov Farba latexová vody Farba TEX


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика