среда, 29 октября 2014 г.

Liatinová vaňa 2008-11-27 10:13:41

Výstavby a rekonštrukcie.

Liatinové vane
2008-11-27 10:13:41

Sila zvyku, najviac populárne, o čom svedčia predaj na trhu, zostávajú liatinový smalt kúpele. Je to bežné a známe materiál takmer všetky staré kúpele Sovietskeho high-vzostup budovy. To je veril, že toto je najlepšia voľba pre moderné kúpeľne. Po všetkých, liatiny, vaňa odolné voči korózii, tiché, udrží teplo, aj (milovníci môžu tešiť, nie je potrebné pridať teplej vody). Vaňa liatinová inšpiruje rešpektovať ich massiveness.

Liatinová vaňa - vanička na nohy
Aktuálne liatiny kúpele viac tenký a elegantný, často vybavené, pohodlné rukoväte a skrutkovacie nožičky. V podstate ich výrobcovia francúzskych, španielskych a talianskych firiem. Tieto kúpele sa vyznačujú vysokou kvalitou.
Liatinová vaňa - francúzsky vaňou
Väčšina z liatiny, kúpeľ v našom trhu je ešte stále domácich. Importovať, sú primerane vysokej kvality, vyrobené z oveľa jemnejšie liatiny (stena hrúbku asi 5 mm), a vo všeobecnosti vyzerať elegantnejšie. Napríklad, niektoré modely importovať z liatiny, vaňa má pohodlnú rukoväť, skrutkovacie nohy na nastavenie výšky úrovne, pokované chrómom alebo zlatom hardware, atď vyššiu kvalitu liatiny kúpele považuje za dovoz, alebo skôr tie, ktoré sa vyrábajú vo Francúzsku, Španielsku a Taliansku. V spodnej časti sú tieto vane uplatňovať anti-slip povlak, ktorý chráni človeka pred pádom. Niektoré modely sú vybavené držadlami na bočnej stene.
Liatinové vaňou s opierky hlavy
Kúpeli, keď je inštalácia a pripojenie do kanalizačnej siete môžu byť vybavené s moderným semi-automatické zariadenie sifón - tkané tkaniny'/ / výstup - pretečeniu). Je dôležité, aby pasca bola vysoko kvalitné, v kúpeľni je to len časť, ktorá môže prenikať voda na podlahe, nie na počítanie tok cez okraj vane. Najviac odolné, dlho nie slabnúť a nestrácajú svoju farbu a Lesk, sú liatinové vane. Ale stále hlavný rozdiel liatinové vane vane, tento nižšiu hlučnosť a vyššiu tepelnú kapacitu, ktorá je ocenená tých, ktorí chcú užívať vo vani.
Počul tiež, že na náš trh sa dodáva Čínske liatiny kúpele. Tieto kúpele sú nízka cena segment a kvalita nie sú zvýraznené.
Liatinová vaňa - Čínsky liatinová vaňa


Nedostatok liatinové vane vane, okrem toho, že ich hmotnosť, pórovitosť z smalt. Tieto potom, po čase, sa hromadia nečistoty a hrdze, a bojovať s ním je nemožné. Avšak, výrobcovia dovážajú železa kúpele nájsť riešenie tohto problému, používajú železa a smalt povlak len najvyššej kvality. Ale kúpiť turecký liatiny, kúpele treba pristupovať veľmi opatrne, pretože tam je nebezpečenstvo, aby si výrobok s nestability smalt alebo popraskané. V priebehu času sa tieto vady, neviditeľný, keď si kúpite, bude.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика