четверг, 30 октября 2014 г.

Radiátor na uteráky, ako súčasť inter'vnútorné SK

Kúpeľne na moderné apartmány sú vybavené sušiak na regály, ktoré okrem svojej hlavnej funkcie, je dekoratívny prvok dizajnu a výzdoba priestorov. Medzi širokú škálu tvarov, materiálov a konštrukcií uterák môže byť rozdelené do dvoch hlavných skupín, ktoré sa líšia v zásade. To polotentsesushiteli vody a elektrické. Existuje viac možností uterák zmiešaný typ, ktorý je kombináciou vody a elektrické. V takýchto uteráky výber režimu prevádzky je na používateľa uváženia. Tieto vložky sú aplikované skôr zriedka. V podstate sa môžete stretnúť sa s nimi v ich vlastných domovoch elite Astron.

Polotentsesushiteli vody, ktorá sa tradične používa v bytových domoch, ako aj v súkromných domoch obchod a služby tried, zvyčajne pripojený k teplej vody systém doma. Spojenie uterák umožňuje ho používať celoročne. V prípade, ak je spojenie vykonané na vykurovací systém, a tieto možnosti majú tiež miesto pre vychutnať radiátor na uteráky, plne možné len počas vykurovacieho obdobia. Pre ohrev teplej vody v bytoch je samostatný podstavec, ktorý pre pomôcť prechod kovanie a loptu ventily, pripojenie uterák.

Stavitelia, divadelné rozloženie pomôcky, inštalácia, sušiak na koľajnice vyrobené z oceľových trubiek, maľované na vonkajšej strane, ako pravidlo, olejové farby škaredé modrá. Sušiak na koľajnice vyrobené z ocele nelíši značné životnosť, pretože vnútorný povrch rúry koróziu, aj keď sú pripojené do uzavretom systéme teplej úžitkovej vody. Ako pravidlo, mnohí obyvatelia bytových domov, niekoľko rokov prevádzky zmena uteráky z ocele na viac odolné. Zvyčajne použiť rúry z nehrdzavejúcej ocele, nerezovej ocele alebo čierne potrubie, ale s vnútorným anticorrosion povlak. Radiátor na uteráky v kúpeľni, okrem jeho primárnym účelom na suché uteráky a malé predmety, oblečenie, malo by zdobia kúpeľňa, majú hladký povrch, farba harmónie so Všeobecnými pozadí vybaviť z miestnosť. Výber vhodných sušiak na koľajnice pre kúpeľne, je žiaduce, aby sa v veľkosť zodpovedala oblasti. Miniatúrne polotentsesushitel byť osamelý pozrite sa na veľký múr v mnohých meter súkromné luxusné domy a veľké, ťažkopádnou a nevhodné v štandardnom vaňou, malý byt.

Najpopulárnejšie sú sušiak na koľajnice vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Vyzerajú skvele v každom inter'interiér kúpeľňa, aj v kombinácii s akoukoľvek štýl dekorácie. Rôznych výrobcov, domácich a zahraničných, problém polotentsesushiteli rôznych konfiguráciách. To môže byť tradičné zakrivené potrubia, alebo zložitejšie dizajn, vykonávajú vo forme schodisko. Často nájdený v'objemnú, Novotrubniy stavby na ubytovanie, ktoré bude vyžadovať, kúpeľňa veľkosť obývacia izba štandard apartmán.

Je potrebné venovať osobitnú pozornosť, výber uterák z nehrdzavejúcej ocele, venovať osobitnú pozornosť kvalite zváranie spojov. Mali by byť hladké, takmer neviditeľné, bez kvapky a otrepy. Mnohí domáci výrobcovia, ktorí chcú dosiahnuť úspech v súťaži, sa zvyšujú objeme výroby. Často to sa odráža v kvalite výrobkov. Je lepšie vybrať radiátor na uteráky, nerez, ktoré, leštené alebo chrome. V extrémnych prípadoch, maľované. Je to najlacnejšia možnosť, hoci rôznych farbách umožňuje vyzdvihnúť uterák na inter'interiéru kúpeľne.

Rozhodli vymeniť starý radiátor na uteráky, ocele, ktorá má zahrdzavené a zhoršila, mnoho zákazníkov sa domnievajú, že nový sušiak na koľajnice vyrobené z nerezovej ocele, s využitím najmodernejších technológií bude slúžiť navždy. To je mylná predstava, to je veľmi rozšírený medzi naše krajanům, ktorí sú oboznámení s metalografia len z počutia. Všetky potrubia-nerezová oceľ nerezová uterák je predbežný koncept. Akékoľvek kovové vystavená škodlivým vplyvom vlhkosti, preto korózii takmer nevyhnutné. Používanie rôznych ochranných náterov môže byť do určitej miery spomaliť tento proces, ale na zastavenie alebo na zabránenie jej vzniku, bohužiaľ nemožné. Preto, nákup nehrdzavejúcej uteráky musieť byť pripravený na skutočnosť, že za pár rokov to bude ešte musieť zmeniť. Samozrejme, pri použití nehrdzavejúcej ocele životnosť všetkých výrobkov, vrátane uteráky, oveľa vyššia ako životnosť podobné výrobky z bežnej ocele. Preto, nastavenie uterák koľajnice vyrobené z nerezovej ocele, spotrebiteľov, urobiť správne rozhodnutie, ktoré zaistí roky bezproblémovej prevádzky tento dôležitý prvok kúpeľňových zariadení.

Veľmi často mnoho ľudí, ktorí chcú ušetriť peniaze, kúpil v Bazári sušiak na regály, ocele, ktorá nie je z nehrdzavejúcej ocele, podľa ich predajcovia. Preto sa rozhodli vytvoriť naozaj dobrý uterák železničnej, to je najlepšie sa obrátiť na tuhé Pro shop, sortiment, ktorý je zastúpený len výrobky svetovo známych výrobcov.

Ruská spoločnosť "Sonera"produkuje polotentsesushiteli, je lídrom medzi domácich spoločností podobný profil. Uterák Sonera dôsledne vysoký dopyt na domácom trhu a v zahraničí. Táto spoločnosť, založená v roku 1996, najprv v Rusku na výrobu sušiak na koľajnice vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Vysoká kvalita a zrkadlo povrchu rúr, ktoré prideľuje uteráky Suni medzi podobné produkty iných výrobcov, je dosiahnuť viacstupňové trim na automatizované linky jeho vlastný dizajn KB spoločnosti. V nomenklatúre výrobkov vyrobených spoločnosťou "Suni je radiátor na uteráky, elektrické. Používanie týchto vložiek je vykonané v neprítomnosti teplej vody. Ako vykurovacie teleso v týchto uterák, stojany na bicykle používa desať značky MEG-1. 0, ktorá má zabudovanú mikroprocesorový regulátor. Pomocou radiátor na uteráky, elektrické produkčná spoločnosť "Suni", môžete nastaviť teplotu od 30 C až 70 C, čo umožňuje udržať vytvoriť v interiéri najviac pohodlné podmienky.

Nastavenie uterák je vyrobený na kúpeľňa stenu pomocou špeciálnych konzol. Zátvorky by mal byť upevnený na stene pred dokončením interiéru je dlažba. Ak ste stavba domu na kohútikov z teplej vody, dodávka rúr boli vybavené guľové kohúty, žiadny problém inštalácia uterák nebude vytvárať. Ak takéto žeriavy nie je potrebné, aby odtok z časti montovaný žeriavy a až potom pristúpiť k inštalácii uterák.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика