четверг, 30 октября 2014 г.

Ljubo, nie sú drahé

Zase byt, nie'uistite sa, že naplňte ju s novým nábytkom. Dobrý generálna oprava vyrovnať sa s úlohou lepšie ako.

Keď som prišiel do bytu z jeho rodičov (apartmán v paneli dom), vždy starostlivo opravené počúval Papuče klesol kusov starých parkiet. Crack na kuchynskej stene-na-stenu sa stal v priebehu rokov dizajnový prvok. Všetko bolo známych a rodiny, naozaj nie je podráždená, zatiaľ čo v kúpeľni je s'objavil sa dusí vôňa bažiny. Ukázalo sa, ak chcete zmeniť trubky len v kúpeľni nie, by mali a kúpeľňa niečo robiť. A to znamená posun parkety a elektriny... vo Všeobecnosti, bolo jasné: je potrebné vykonať zásadnú reorganizáciu.

Všeobecný plán

Oprava sme rozdelili do dvoch fáz:

1. Kuchyňa, kúpeľňa s WC, chodba, obývacia izba;

2. Dve spálne a tmavej miestnosti, rozhodli sme sa zase v šatni.

Dozorca vybrali sme si známosť. On nás podplatiť, ktoré sa vopred poslal rozpočtu, napriek tomu, že mnohí, ktorí odmietajú to, odvolávajúc sa na skutočnosť, že zmena ceny veľmi rýchlo.

Sme usúdil, že radikálne zmeny ovplyvnia iba kúpeľni. Rozhodli sme sa na'kombinovať ho s vaňou, pretože: a) kúpeľňa a wc tak nepatrný, že oddeliť "zariadenie" nie, nie, zariadení, b), ktorým dlaždice na stene je menej nákladné ako dvoma; C) dvere na 55 cm môžu byť vykonané iba na objednávku, a to bude drahšie. Okrem toho plány zahŕňali inštalácia ohrievača vody (nie je sa čoho báť neprítomnosti v lete prevencia). Na wc sa rozhodol pripojiť hygienické sprchovacím kútom.

Predbežné "diagnóza" dozorca po návšteve našej domény, bol sklamaním. Majster povedal, že v kúpeľni by sa vykonávať medziposchodí, čo je viac ako vaňa, wc a kuchyňa. Priestor okolo dverí jambs vyrobené s niektorými z plevách, a ak snaží expandovať, dvere nie je pobyt v mieste. Bude musieť urobiť nové otvory sadrokartónu. Rozhodli sme sa zostaviť medziposchodí tam bude dosť tmavej miestnosti, uložiť akúkoľvek rarity a moja matka je jeseň "veci".

Ďalší problém je na programe - zmena parkety. Keď som odstránil všetky podlahy v dome, sme zistili, že podľa ich tam bolo nejaké odpadky, takže na niektorých miestach, parkety Rada pokrivale a začala lietať ďaleko dosky. Výškový rozdiel na niektorých miestach dosiahla 25 pozri Majster povedal, čo robiť bežné betónové platne, pretože dvadsať centimetrov, bude suché, veľmi dlhú dobu. Alternatívou v tomto prípade - bulk suchý poter, kde sa používa. Rozhodli sme sa urobiť kus parkety: zo skúsenosti viem, že laminátové, hoci lacné, veľa nedostatkov. Tento umelý materiál prešiel chemické spracovanie, to nie je "dýcha", elektrostatické - ako magnet priťahuje prach. Byt astmatikov je to neprijateľné.

Poschodie-reviewed, začal elektrikára. V majster nám povedal, že vodiče musia skrývať v "zvlnením" je niečo ako vlnité rúrky. Prečo? Ak vodič prestávky na jednom mieste, nie je potrebné rozbiť stenu, ťahanie drôtov. Špeciálny senzor je určená miestom zlomenia, steny odhaliť len v tomto mieste a prostredníctvom zvlnením odstrániť a vymeniť rozbité drôtu.

Drôt, spínače, zásuvky nie sú o nič menej dôležité etapy opravy ako wallpapering. Takže celá miestnosť bola ktorý nie je viazaný káble, drôty comp'počítače a stolné lampy, moja matka drew plán bytu s nábytkom, myslel, kde by sa chceli dať gauč, a kde písací Stôl, a distribuované spínače, zásuvky, svietidlá v celom dome. V chodbe, napríklad, sme sa rozhodli zavesiť ďalšie dve lampy. Nad posteľ v spálni - dve lampy. Môžu byť svetlo, zapnutie / vypnutie jeden prepínač - spolu alebo oddelene. Stropy v štandardnom paneli budovy je nízka, takže v obývacej izbe a v chodbe sme lustre zavesené pod stropom, na krátkom vodítku": je známe, tým vyššie je luster, väčšie oblasti, na ktoré sa vzťahuje.

Plný dopredu

Začali sme oprava epické k podlahe. Našiel som dubové parkety domácu výrobu farieb "rustic": Rada motley, škvrny cez vystrihnúť uzlov a rôznych rez. Že podlahy zaujímavé pozrel sa na tento obrázok, dali sme to wrasse. Lac vybral bezfarebný, na prírodnej báze. V obchode sme boli upozornení na to, že v vykurovacej sezóny, keď je vlhkosť v byte nízka, parkety bude ischias, medzi doskami s'zobrazí sa malé praskliny. A za pár rokov bude mať ottsiklevat parkety a kryt s svieži lak.

V kuchyni a chodbe vzal jednu dlaždicu. Jediné, čo je teraz ľúto, že nie sú stanovené podľa dlaždice celý chodbou s dĺžkou cca 7 M. bolo by To krásne: hrubé "maticu", čo s'spája parkety, dlažby v chodbe, kazí dojem. Dlaždicové podlahy v chodbe by bolo pohodlnejšie, a z iného uhla pohľadu: od opravy sa vykonávajú v dvoch etapách, nábytok museli vykonávať z jednej miestnosti do druhej. A šatník 50. nie to, čo moderné bary nábytok pre študentov: nie je možné rozoberať, to je objemný a veľmi ťažké. A parkiet dosť m'ktoré, takže je ľahké zostať BM'Atini.

Prepis

V kuchyni, na chodbe, obývacej izbe, steny boli natreté, a v spálni máme paklaji Tapeta - vinyl, že neskôr, ak ste unavení z farieb, môžu byť maľované. Rozhodnúť, čo je lepšie - Tapety alebo farby, je jedným z najviac bolestivé chvíle, v opravy. V kuchyni máme preferovaný obraz, pretože ženy v našej rodine radi varia, môže a váš umenie zobraziť viac podrobností: vždy v kuchyni je niečo varu a je Fajčenie. Tapety v tejto gastronomické situácie sa začnú bublina. Maľované steny, ľahko umývateľné, keď sa náhle s'zobrazí sa na mieste alebo mieste na stene bude secoptic. Avšak Tapety chráni rohy, nie je potrebné opatrne priložte na stenu. Kompromis - Tapety podľa maľovanie.

Ako pre výber farby, zaujímavé situácie. Kúpili sme jeden z najdrahších a high-kvalitné farby, ktoré, ako bolo uvedené v inzeráte, dobre pretiahol - preto je potrebné dvakrát menej. Tak to sa stalo - farba naozaj strávil striedmo, ale farba bola v tom, že nie bohatý, ako na obrázku a, ako sme chceli. Preto, farba museli kúpiť. Na konci, špeciálne sporenia sme sa cítil.

Dvere sme kúpili v Moskve výroby: opäť presvedčil, že aby dvere od domácich výrobcov je oveľa lacnejšie, než v hlavnom nábytok "butiky". Kvalita dvere, žiadne sťažnosti, ale musíme byť pripravení na niektoré zvláštnosti národného služby - objednávky môže byť zaistený, a je nepravdepodobné, že v továrni závažné sprievodca vám žiarivý úsmev.

Správy z nemocnice

Jedným z najpálčivejších problémov, ktorý stál predo mnou, výber z wc. Rozhodli sme sa, že inštalácia ohrievača vody do kanalizácie, bane (rovnaký priestor v kúpeľni panel domov, tam, kde dvere je zvyčajne obsahujú čistiace výrobky a toaletný papier). Ale pretože baňa je, a múr, ktorý bude spočívať kolená, len pár centimetrov p'päťdesiat, nemohli sme si dovoliť luxus - wc misa s mozgov nádrže. Potrebovali sme "bielu" s skryté nádrže (čo je oveľa drahšie - okolo 6000 rubľov v porovnaní s rokom 3000 rubľov Za obyčajné wc).

Potom som začal hľadať sprchovací kút, umývadlo a uterák. Z mojej vlastnej skúsenosti (keď si opravy v byte), viem, že je to lacnejšie hľadať možnosti na Internete. Mnoho neverí, on-line nakupovanie, za nízku cenu a neschopnosť dotyk tovaru. Vlastne Internetový predaj viac dynamické a nízka cena môže byť stand'spojený nie s kvalitou tovaru, a, napríklad, že sprchami v sklade, tam boli len dve. Okrem toho, často poštovné je zahrnuté v cene tovaru. Môžem s hrdosťou povedať, že vzhľadom na jej aktivity na Internete som uložené v celom inštalatérske takmer dvakrát: 10 000 rubľov namiesto 20, 000 rub. pre sprchovacím kútom a wc v cene 4700 rubľov

Prostredníctvom Siete objednal som dlaždice. Navyše, domáce: dizajn, neznamená to, že výnos dovoz a lacnejšie (wall - 350 rubľov / Sq. M, podlahy - 450 rubľov / Sq. M). Mnoho domácich spoločností alebo produkovať tovary spolu so zahraničnými partnermi, alebo nákup Západnej dizajnom vzorky. Vybrali sme veľké biele dlaždice 20 x 30 cm: dať to jednoduchšie, než v malej mozaiky. Stavitelia ma uistil, že a kvalita je veľmi, veľmi dôstojne, krivky, dobre rezať a nie rúcať. Čisto biele steny by vyzerať nuda, takže uhol steny, sme položené dlaždice s oslobodenie obraz čerešňové kvety.

Mimochodom, ak chcete uložiť dlaždice, že som si v programe Excel kus rozloženie je, aby tak málo, ako je to možné rezanie kusov.

Keď si kúpite kohútikov poznámka: ak shell je veľký, neberte malý žeriav s krátkymi zobáky, v opačnom prípade vám bude nepríjemné umyte ruky. Na miešadlá nestojí za záchranu, ale je možné pozrite sa pozorne na poľskom a bulharskom výrobcov, ktorí sa osvedčili na trhu.

A ako výsledok...

Rodič byt zmenilo, napriek tomu, že nábytku (okrem gauč), sme opustili starý. Vďaka opravy konečne dostal do ruky nezmyselné "Starožitnosti", pochovaný v skriniach a v podkroví. Z toho, čo sme sa zbavili nevyužitý priestor, a veľa užitočných vecí chytili v "hotspotu". Opravy v tomto zmysle je filozofickej vec: prehodnotenie hodnotu niektorých vecí, a znovu dávam sám nie žiť v minulosti.

Ceny

Kuchyňa, kúpeľňa, chodba a obývacia$ 13 000

Dve spálne a šatne - $ 15 000

Podrobné odhady pre jednej z izieb (iba práce, okrem nákladov na stavebné materiály)

NÁZOV DIELA TARIFNÉ
(RUB. / KV. M)  
HODNOTA
(UAH. )
Kvalitné omietky stien z kameňa a betónu 200 7320
Kvalitné omietky, povrch, hrúbka vrstvy 3 mm 150 5490
Vložením steny wall-papier 90 3294
Kvalitné omietky stropov a kameňa, betónu 200 2900
Putty povrch stropov, hrúbka vrstvy 3 mm 150 2175
Kvalitné maľovanie stropov pallh-nracitation vody-na základe formulácie 90 1305
Prístroj spriahadlami 280 4060
Prístroj soklové stromy'drevené 90 1278
Inštalácia parkety 800 11600
Inštalácia soklové strop 90 1368
SPOLU 40790

Veronica RSE

Foto Ruskej Vzhľad

Zdroj: Osobný rozpočet

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика