среда, 29 октября 2014 г.

Prečo laser ruleta? 10 dôvodov, prečo si kúpiť laser ruleta (finder) Leica DISTO.

 


Tento článok poskytuje Všeobecný prehľad hlavných funkcií laserové zameriavacie zariadenia, so oboznámili s ktorými si každý nájde niečo zaujímavé.





Tak prečo môže byť pre nás užitočné laser ruleta?

1. Výrazné zníženie časovej dimenzie.

Oveľa rýchlejšie, drží v jednej steny diaľkomer Disto, aby bod červená bodka na účely protiľahlej stene, a stlačte tlačidlo než na meranie tej istej vzdialenosti, ruleta a výpočet dĺžky. Čím viac meraní - viac času ušetríte. V priemere pri meraní v rezidenčnej oblasti, šetrí čas, je z 50% na 75%. Súhlas, to je úžasné!

2. Zlepšenie presnosti merania.

Väčšina laserové zariadenia na meranie vzdialenosti sú presné z 2, 5-3 mm 10 m. Laser ruleta Leica DISTO zachovať presnosť 1-1, 5 mm na 30 m. Nové modely Leica Disto D8, D-5 a D 3 bude merať rovnakej vzdialenosti s presnosťou 1 mm, alebo lepšie. Plus, laserový lúč prechádza pozdĺž priamky, ktorá tiež zlepšuje presnosť výsledky získané.

3. Rozmer jednej osobe.

S laserový diaľkomer Disto, nie je potrebné v druhom osoba na koniec pásky, tak, že jeden človek môže ľahko využiť meracie úlohy.
4. Meranie jednou rukou.

Na rozdiel od pásky ruleta, laserové rozsah-finder Softvéru je ľahko ovládateľný jednou rukou, aj na druhom pláne je záznam o meraní. Vždy sa môžete ich vidieť v pamäti zariadenia a nemusí byť meraná znova, ak ste niekto vyrušil. Po meraní, laserové ruleta je umiestnená v praktickom závesu na opasok.

5. Security.

Leica Disto umožňuje merať tieto zariadenia, kde nie je možné bezpečne podobratjsya pásky ruleta. Jednoducho povedané svetlo na bod záujmu pre vás a na mieru. Je to užitočné v prípadoch, keď štrukturálna integrita budove môže byť v otázke, chladné a vlhké povrchy. Ani výška, ani priekopy alebo stávku, ktorú si nikdy nezastaví.

6. Možnosť nepriameho merania.

Mnoho laserové zameriavacie zariadenia, vrátane Leica Disto D5 a Disto D8 a Disto D3A umožňujú užívateľovi vykonávať Triangulation meranie. Jednoducho povedané, používateľ môže stáť na chodníku, ak chcete poslať lúč na rohu domu, a určiť šírku domu. Hoci tieto merania nie sú tak presné, ako merať priamo z jedného rohu do druhého, keď sa používa správne, poskytujú veľmi dobré hodnotenie môže byť tiež použitý na určenie výšky domu.
7. Skontrolujte Squareness a paralelizmus.

Väčšina laserové zameriavacie zariadenia, vrátane Disto D2, D3A a Disto D5 a Disto D8 vylisované červené tlačidlá vykonávať kontinuálne meranie (priebežne zobrazuje vzdialenosť pohybuje bod) a zobrazenie maximálnej a minimálnej vzdialenosti. To umožňuje používateľovi stojí v jednom rohu miestnosti, nájsť presnú vzdialenosť do opačného rohu. Porovnanie minimálnej vzdialenosti merané vzdialenosť medzi dvoma stenami na viacero bodov bude používateľovi pochopenie toho, ako sa paralelne.
8. Vymedzenie plôch a objemov.

Všetky laserové zameriavacie zariadenia Disto podporu automatický výpočet plôch a objemov. Užívateľ jednoducho zmerať šírku, dĺžku a výšku, a prístroj vypočíta a zobrazí výsledok v hranatých alebo kubických metrov.


9. Podsvietenie displeja

Namiesto prejavy ruleta pre izolácie, strešné drevo, tmavé podkrovie, len naudites pre vás zaujímavé na cieľ, kliknite na meranie a viditeľná v tme displej s podsvietením získať. S Leica Disto D3A podsvietenie sa aktivuje automaticky. To tiež pomáha pracovať na uliciach v noci.


10. Meranie vzdialenosti viac ako 100 metrov.

Teraz meranie vzdialenosti je oveľa presnejšie a jednoduchšie. V interiéri alebo v zamračené počasie si ľahko smotrite na meranie vzdialenosti v 150-180 m bez cieľovej platničky, a vonku na priamom slnečnom svetle 100-120m. Rozsah merania pre väčšinu povrchov až 150 metrov, s novým technológia PowerRange Leica Disto D5 a Disto D8 je to možné opatrenia na 230m pomocou odrážajú účely.

Existuje mnoho dôvodov, prečo použiť laserovú ruleta. Top modely, ako Leica Disto D8 umožniť aj vyrovnávanie povrchu odráža prebytok medzi meranými bodmi, podporujú prenos dát cez Bluetooth ak chcete odoslať merania priamo v mieste kurzora v používateľské zariadenia (Pc, notebooky, netbooky, tablety, mobilné telefóny). Ale keď si vyberiete Disto D8 ( http://ngc-geo. com. ru/produktu. php? sid=10&pid=47 ) alebo základný model Leica DISTO D2 ( http://ngc -geo. com. ru/produktu. php? sid = 10 & pid = 324 ), laserové pásky opatrenie bude vykonávať merania jednoduchšie a pohodlnejšie.

Podrobné informácie o modeli, nájdete na: http://ngc-geo. com. ua/oborudovanie. php? sid=10

Presné merania Ste.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика