среда, 29 октября 2014 г.

Konštruktér pre dospelých

Moderný nábytok nie je ako štandardné "Sovietsky" steny. Ak skoršie all-in skrine, nočné stolíky, komody a skrine vyrobené s rovnakou štetcom, teraz v jednej sérii môže byť niekoľko sto možností!

Pretože krásna Skriňa nábytok je zostavený z modulov. Je len potrebné rozhodnúť, čo nastaviť.

Ako na prečistenie kúpeľňa

To len zdá, že vyplnením kúpeľňa Skriňa nábytok, stratíte veľa miesta. Tu sú niektoré tipy od dizajnérka Elena TURCHANOVA, ktoré nedovolí sú posiate miestnosti.

Ak chcete začať, premýšľať o tom, kde a ako bude nábytok: nakresliť plán. Aké moduly by sa mali ponechať otvorené dvere, budú výšku a hĺbku? Vo veľkej miestnosti s vysokými stropmi aj najpôsobivejšie šatník nebude ťažkopádne.

Namiesto štandardného urobiť niekoľko dvere posuvné "mechy".

Napísať na stenu NATORussia prvky, napríklad, police. Nechajte'pripojenie na priľahlé modules upevňovanie väzieb. Alebo konzolové police na podporu rúry vyrobené z kovu a plastu.

Nemusíte stenu získať šatník. Teraz to nie je obvyklé. "Handry" stále v osobitných prípadoch-oddelení, a ešte lepšie - do šatne.

By ste nemali preháňať s pravom uhle. Pridať lepšie zaoblené línie a tvary.

Nie náhradných peniaze na podsvietenie. Môžete pripojiť pár lampy pod kapotu alebo vložiť priamo vo vnútri Skrine. Samozrejme, ak sú presklené.

Experimentovať s materiálmi. Nedávno, pri výrobe Skriňa nábytok sa stále viac používa kovov, skla, plastov. Rám vyrobený z hliníka, ktorá je vložená sklo - najviac módne položky pre fasády. Pochrómovanej kovové nohy skrine uľahčiť konštrukcie, aby sa "vznášajú" nad podlahou.

Poznámka: doručenie nábytku do domu demontované. A zhromaždiť, je potrebné unfasten ďalších 10 - 12% z hodnoty objednávky! Alebo ďalšia možnosť: náklady "zadarmo" Zhromaždenie je už zahrnuté v cene headset.

Teraz v zbierke Skriňa nábytok moduly môžu zahŕňať, postele, konferenčné stolíky a jedálenským skupiny, a dokonca pripravená matrac s bielizeň! Úspešná kombinácia prvkov z jednej série pozrieť viac "vzduchu"ako "nie je natívny" veci.

Cena otázku

Po prvé, náklady na nábytok závisí od materiálu, ako je to lepšie a prirodzenejšie, drahšie slúchadlá. Strom mimo súťaž. Populárny rad javor, buk, jelša. Veľmi krásne a strašidelné ciest - bielený dub. Oveľa viac demokratickej ako borovica a breza. Moderné materiály - kov a sklo - 's nie je lacná. Najmä ak'tam dovoliť hliníkového profilu.

Stredná cenová kategória - laminovaná drevotrieska profil MDF.

Po druhé, táto hodnota je zložitosť štruktúry prvky, ktoré tvoria stenu. Headsety, kde je viac otvorené moduly, ako sa dvere a zásuvky, kúpiť lacnejšie.

Alexander KUCHUK

Zdroj: "komsomolskaja Pravda"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика