вторник, 28 октября 2014 г.

Prečo je potrebné pre riadne vetrané strechy

Prečo je potrebné pre riadne vetrané strechy


Prečo je potrebné pre riadne vetrané strechy Pre ľudí, ktorí sú oboznámení s výstavbou podniku, by mali byť oboznámení s koncepciou "uzávierky"'objektu. Jednoducho povedané, všetky vonkajšie práce sa snažím stráviť v teplých ročných obdobiach, a s príchodom mrazov začať vnútorný poskytnutie priestorov. To je miesto, kde sa problémy začínajú vtedy, keď odniekiaľ, s'objavil vlhkosti prináša všetky vaše práce. Preto, čo je príčinou týchto problémov a ako sa im dá predísť, zameranie tohto článku.

Vráťte

V skutočnosti, jediný dôvod, pre nadmernej vlhkosti a vlhkosti v miestnosti je nesprávne vetrané strechy. Skôr tento problém bol vyriešený úplne nevhodné metódy alebo nebol vyriešený vôbec. Prostredníctvom nedokonalosti stavebných materiálov a technológií museli stavať domy v očakávaní, že sa dýchať bude cez dreva, tehál alebo trhliny v jeho múroch, praskliny na dvere a Okná, medzera medzi vrstvy strešnej krytiny, a tak boli nahradené tromi základnými okruhu vetranie. Samozrejme, takéto metódy vetranie mal veľa nevýhod: konštantný prievanu, zvýšenie tepelné straty pri vykurovaní, je potrebná dodatočná izolácia atď., Okrem toho, s týmto prístupom na ventilačné systémy ste nemohli vedieť, či sú dostatočné, alebo vlhkosť bude stále, aby sa cítil, najmä ak máte odvahu položiť časť trhliny izolácie.

Odkiaľ pochádza voda

Ak vaša strecha nie je úniku, a vody v domácnosti neprichádza zvonku - známy mýtus. V skutočnosti, pretože z nedokonalého fungovania ventilačný systém, nadmernej vlhkosti jednoducho nie opustiť svoj dom, a to je to, čo vedie k plesní a plesňových útoky na strechy a steny. Teplý vzduch a vodné pary, poslúchať zákony fyziky, vždy viesť k veľmi hornej časti domu, ktoré je pod strechou, a tam hromadia. S príchodom chladného teplota strechy klesne pod nulu, a všetky vody nie je stiahnutá ventilačný systém, začne padať vo forme kondenzácie na vnútornom povrchu strechy. Čím väčší je rozdiel teplôt, tým viac vody je skrátený a preniknúť priamo do strechy, jeho tepelne izolačné vrstvy a mocenských štruktúrach. Tento vývoj sa výrazne znižuje životnosť tepelnej izolácie a vytvára ideálne prostredie pre rozvoj plesní flóry. Okrem toho, dokonca aj malé zvýšenie vlhkosti izolácie, napríklad 5%, zvýšenie jeho vodivosť je takmer dva krát. Nevedia, kam ísť, vlhkosti začína vnútorne ventilované cez steny domu, ktorý znovu vedie do rôznych druhov plesní a, ako minimum, kozmetické opravy.

Jedným z najvýraznejších príznaky nesprávne vetranie strechy je vytvorenie icicles. Keď padá sneh na streche a on sa začne topiť a ľad sa tam hromadia. V dôsledku týchto javov ako stojaté topiť vody, môže sa vyskytnúť niektorý strechy úniky cez kĺby a vzhľad nekontrolované preliv. Takéto spontánne odvodnenie príčin vlhkosti a znečisteniu celej fasády. Keď sa sneh roztopí, voda, ktorá ide dole po svahu, naopak, zamrzne na kontakt s chladnom prostredí strechy nad rímsou. Teda, downspouts a žľaby obledenelaya, a na odkvapy rásť icicles. Potrebujete pam'nezabudnite, že čistenie strechy z ľadu, je nebezpečné a zložitý proces, a ak to nie je vykonávané, to môže ľahko spôsobiť poškodenie systému drenážne rúry.

Dve pravidlá, a tri okruhu

Moderné stavebné materiály a technológie umožňujú prístup ohľadu na to, vetranie s plnú zodpovednosť a plne vyzbrojený. Pre každého, kto chce vyskúšať svoju ruku na projektovanie vetrané strechy, alebo len osobne preskúmať pripravený o'objekt, nezabudnite'pamätajte na dve hlavné pravidlá:

- Páry vždy stúpa smerom nahor a trochu nabok;

Voda vždy tečie dole a mierne na stranu.

Aby sa zabezpečilo, že strecha by sa dala nazvať riadne vetrané, je povinná'musia byť tri okruhu vetranie:

- Prvý okruh je vetranie priestoru medzi krycí a hydroizolácie strechy, táto myšlienka by sa mala vzťahovať na celú strechu oblasti, bez ohľadu na jeho komplexnosti;

Druhá cesta je vetranie priestoru medzi hydroizolácie a tepelné izolácie, táto cesta Zobov', vyhnete sa stagnujúci zón;

- Tretí okruh je vetranie strešného priestoru, táto myšlienka je súčasťou Všeobecného systému vetrania domu.

Ako môžete vidieť, na prvý pohľad neškodné vodná para môže ľahko viesť k vážnym problémom. Takže lepšie míňať peniaze na dobré vetranie, ako bežné kozmetické opravy stien a neplánované opravy strechy. Ale ako prostriedok na dodatočnú ochranu od prekvapenia odporúča mať v dome zariadenia, zobrazujúci vlhkosť, plus sú veľmi jednoduché a cenovo dostupné.

Prejsť na: Strešné


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика