среда, 29 октября 2014 г.

Stádo povlak 2006-12-21 13:31:54

Výstavby a rekonštrukcie.








Stádo povlak
2006-12-21 13:31:54

Flok farba je emulzia nerozpustné suché akryl čipy (flock), ktoré sú umiestnené na akryl base, ktorý zohráva úlohu "lepidlo". Môžu byť buď jednu farbu, a rôzne odtiene. Formulár pri uplatňovaní mierne drsné, veľmi trvanlivé, o'objemnú názory na podlahe. Táto podlaha sa skladá z troch vrstiev. Po prvé, použiť základný náter - jednofarebné pozadie. Potom pomocou zbraň na stále mokrý povrch striekaný stádo. A nakoniec, z top aplikovať vrchný náter.

Podlaha po použití ochranného laku, sa stáva veľmi odolné, ale túto aplikáciu je technologicky náročnejšia než práca s mozaiky farby.

Vzhľadom na obrovské množstvo odtieňov kŕdľoch na farbu schopnosti stádo farba skoro rovnako dobrý ako obyčajné. Avšak, kŕdle nie sú len rôzne farby a rôzne tvary: okrúhle, hviezda, vo forme tenkého slama, rôzne nepravidelné tvary. Poskytuje dizajnérov s ďalšími funkciami.

Tam sú tiež dva stádo povlak. Predstavujú systém neželezných kŕdľov a semi-transparentný lak na akrylovej báze. Pri použití stádo zmiešané s lakom, po ktorej produkt sa aplikuje na povrch, pre-maľované vody-rozptyl farby. Farba je stále viditeľný a slúži ako pozadie pre pokrytie.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика