четверг, 30 октября 2014 г.

Ušetrite čas a peniaze

Ak Máte nedostatok financií na dokončenie opravy bytu, jeden spôsob, ako vyriešiť tento problém je rozdeliť opravy funguje v dvoch etáp: prípravné práce a dokončovacie práce.

Význam je nasledujúci.

Prípravné práce na o'objekt pod 70% času, zatiaľ čo finančné náklady, vrátane nákladov na prácu a materiály na tejto scéne, aby až o 30-40% z celkového rozpočtu výdavkov. Zvyšných 30% práce (dokončenie)'jesť 60-70% celkových nákladov na odhady. Stojan'je to kvôli tomu, že komponent na dokončovacie materiály, ktoré je v niektorých prípadoch až 60% všetkých nákladov, bude potrebné pre dokončovacie práce. Aj dokončovacie práce sú oveľa drahšie ako prípravné. Takže ak Máte primárne vo výške 30-40% z celkového rozpočtu výdavkov Si môžete za peniaze robiť prácu, ktorá času zaberajú 70% z celkového výrazu. Ďalšie práce môžu byť dokončená v pomerne krátke obdobie po vás zhromaždiť potrebnú sumu.

Tento systém je výhodný pri údržbe sa vykonáva na úverové peniaze. Lámanie práce do dvoch etapách, ušetríte čas pracuje proti Vám pri servise úveru. Aj keď nepracujete s úverovými peniazmi, je stále ziskové. Dávky v priebehu času je zrejmé.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика