среда, 29 октября 2014 г.

Závesy, prikrývky, vankúše, poťahy 2008-12-01 11:46:51

Výstavby a rekonštrukcie.







Závesy, prikrývky, vankúše, poťahy
2008-12-01 11:46:51

Závesy, prikrývky, vankúše, poťahy a poťahy na nábytok, obrusy - bez tkaniva si predstaviť, dom je nemožné. Teraz inter'schody textílií sa používa aj pre dekorácie stropov, simulácia steny, a dokonca aj dekoráciu záhrady a pláže.

Ideálne je, ak ten dom bude mať viacnásobné závesy a poťahy na nábytok - aspoň v zime a v lete. Ale to nie je všetko: počet dekorácie techniky, napríklad, územné miesta pomocou kusy tkaniny, zostupne od stropu. Je to skvelá alternatíva "hluchý," stenu, a nie prenášať svetlo. Krásne handričkou dobré a úlohu obrazu v tomto prípade, to jednoducho zavesiť na stenu je pripevnené na stenu (pre zmenu je možné, v závislosti na nálade). Inou metódou je použitie svetla, textílie na vytvorenie kazetového podhľadu. Je to dosť bezpečné ho napäté nitky, čo tkaniva voľne na PRIEHYBU. Aby baldachýn alebo čalúnenie látkové usgov'I miest - aj skvelé spôsoby, ako sa použiť textilné.

V okne

Vzhľadom na rôznorodosť typov tkanín a kombinácie textúry - klasická schéma "slepý plus tyl" stratil svoje prednosti. Najviac pôsobivé kombinácie rôznych textúr z rovnakého materiálu - napríklad, perforované hodváb plus hladké. Tylu môže byť nahradený Roman alebo valcované, záclony - panely, ktoré tvoria elegantný záhyby. Namiesto tylu je často používaný závoj. Kombinácie sú závislé na ročnom období, takže na roky inštalácie môžete kombinovať ľahké textílie - priesvitné a transparentné: to bude vytvoriť efekt ľahkosti. Dierkami, slučky, krúžky, a dekoratívne magnety, ktoré udržujú záhyby, pomôže prikryť utierkou. Ľahká verzia bez závesy ťažké závesy maliarov sa odporúča pre oblasti s textílie, Tapety alebo tam, kde je dostatok poťahové látky. Ako svetelné závesy, použité závoj, šifón, organza, bavlny, zmesových tkanín a voľne žijúcich a Thajské hodváb (druhá skvelé pre čalúnenie - to nie je len krásne, ale ťažké). V úlohe ťažké zamatové, Panne, Sanl, žakárové tkaniny, damask, satén. Nikto zrušená jednoduché textílie z prírodných vlákien: napríklad ľanové a bavlnené, však, je najlepšie nájsť pár ďalších umeleckej tvorivosti - a v rovnakej farbe: hra na ostré kontrasty vždy veľkolepé.

V open air

Tkanive rýchlo zvíťazil jeho nový priestor mimo domova steny. Mark Jab Anstoetz vydala novú kolekciu na Terasu - špeciálne určené na zdobenie záhrady, terasy a dokonca aj jachty a pláže. Vďaka UV-filter týchto tkanín, nie vyblednutiu na slnku, a PTFE impregnácia ich zachráni z expozície chlóru a slanej vode. Sú dobré pre zariadenie, v záhrade alebo na pláži stany, ako aj pre šitie vankúšov. Tam textílie na osobitné účely. Napríklad, v miestnostiach, kde je domáce kino, a v spálni môžete zavesiť záclony black out s pogumovaných späť, absolútne nie poďme vo svetle.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика