четверг, 30 октября 2014 г.

Poznámka : autor: dať francúzsky šarm

Ak chcete, aby vaše inter'EP nikdy morálne zastaralé, prednosť by sa mala na francúzsky štýl dizajnu priestoru. Však,, aby sa váš "Francigena" bývanie mal skutočný Galský kúzlo, musieť tvrdo pracovať. Osobitný štýl francúzskeho domu vytvoriť nie je tak jednoduché, pretože atmosféra je tu oveľa viac vecí, a to je tvorený v priebehu rokov.

Francúzsky luxus - pre mesto apartmán

Dobrá správa pre bohatých: hlavná štylistické dotýka moderný francúzsky inter'interiér je luxus. Vo Francúzsku, XVII-XVIII storočí sa zúčastnili "kult bohatstvo", je dobre známy pre klasické romány, a to je historický fakt bol východiskom pre tento štýl. Vyberte si akýkoľvek vkus: Barokový, s jeho Regal atmosféru a bielo-zlatej farby, pastel paletu Rokoka, alebo Ríše, kde okrem'kariéra bola zdobená s prvkami starovekej Rímskej vojenskej techniky, nábytku zdobené vyrezávané medailón a ozdobné predmety z bronzu dosky.

Avšak, hlavná myšlienka francúzsky štýl je stále ešte nie je slepý, kanonik v minulosti, ale inšpiroval umenie improvizácie nehody. Aj v minimálnom priestore niekoľko položiek, francúzsky nábytok bude vyzerať veľmi pôsobivé. A vo Všeobecnosti si nemyslím, že francúzsky štýl je výsadou priestranné izby. "Malé" riešenie je tiež celkom možné: prvky francúzsky štýl je ľahko zapadajú do krajinného mesta apartmán, ak budete mať zmysel pre proporcie a vopred stanoviť cieľ, aby sa zabránilo eclecticism.

"Francuzhenka Mebel

A čo je najdôležitejšie, spracovanie obmedzený priestor, držať sa rovnakej farby a zastaviť výber nábytku alebo jeden z továrne. Mimochodom, zákazníci sa často pýtajú: môže byť zariadený byt v centre alebo dom je plne vintage (alebo štylizované ako francúzsky nábytok. Môj názor je, že to bude nevyhnutne viesť k kitsch. V najlepšom prípade môžete zmeniť váš domov do akéhosi Múzea. Retro veci - individualistov v jeho povaha a konkurencie nie je trpieť, všetky hĺbky svoje čaro zjavné v interakcii s moderným nábytkom, proti ktorému sa hrdo chváliť úctyhodný vek.

Nepochybne, hlavné atribúty francúzskeho štýlu sú objekty, z vnútra'interiér, ktorý vynašiel francúzsky. Stačí, keď si nízka a hlboké kreslo "Berger", ktoré možno pohodlne ponoriť sa, ako keby v pierko-posteľ, skriňa "toaletný stolík", ktorý je zvyčajne umiestnený v jedálni a je jej výzdoba, stolný gueridon".

Pre francúzske rovnako dôležité, aký druh nábytku je v ich dome, a to z ktorého je vyrobený. "Zvýrazniť" Galských štýl sa považuje za špeciálne technológie spracovania dub prírodný. Na výrobu je pokrytá vápenné mlieko, ktoré potom vyhladený zdobené, ktorý je textúra dreva starožitný vzhľad. Aj efekt "starnutia" z lakovaného povrchu nábytku často pininiremia a zdobené imitácia práce dreva chyby. Mimochodom, tento nábytok nie je hrozné pazúry pet a detinské žarty - heirlooms nie sú lesklé.

V francúzskeho nábytku inter'interiér s drevom, zvyčajne koexistovať materiálov ako je kov, sklo, porcelán, textil a aj tkať vodný hyacint alebo banánové listy. Ale kuchyňa je ideálny nábytok s prírodným kameňom. A tu sú možné najviac rôzne varianty a Pieskovca svetla, tóny, travertín, leštený mramor a žula a starých tehál. Mimochodom, aby kameň môže nielen dosky a Raňajky bar, a zvislom povrchu skrine, stoly, skrine.

Detaily, ktoré dávajú kúzlo

A napriek tomu, ako už bolo spomenuté, francúzsky house je nielen a nie natoľko, inter'EP ako zvláštnu atmosféru. Množstvo prírodného dreva (hlavne pevné cherry) vizuálne "ohrieva miestnosť a žiarivé teplé farby nabiť pomocou pozitívnej energie. Rovnakú úlohu vykonáva a príslušenstvo.

Pre steny, môžete použiť matný alebo semi-matte farby. Obklady stien s perlou povrchu, jemná vzor alebo textúry. Všeobecne platí, že v takýchto inter'interiéru, musí byť prítomný luxusné tkaniny: tyl, organza, taft, hodváb. Samozrejme, to neznamená, že potrebujú kúpiť rožky v najbližšieho obchodu tkaniny - textúrou kusov úsilie návrhár bude tkané do celkového riešenia, okrem'jer. Na doplnenie tkanina môže byť striebro, zrkadlá, korálky - tieto jednoduché techniky pomôže vytvoriť zaujímavý efekt "hru svetla", ktoré je tiež povinná'je povinný atribút francúzsky inter'jer. Svetlo by blikanie v tkanivách, a preto prítomnosť obrázok je lepšie, aby sa minimalizovalo.

Vytvoriť príjemnú atmosféru pomôže hodvábne vankúše, vyrobený v podobe valčeky, handričkou alebo kované s pletená obrazovke. Sharm inter'vnútorné pridá a svetlo priehľadné záclony a sezónne kvety usporiadané všade. A keď sme začali hovoriť o farbách, potom nemôžeme zabudnúť ani vázy - veľké vázy farebné alebo číre kryštály a drobné sklenené nádoby zložité formy.

Vzniku inter'francúzsky štýl interiéru a vždy končí... výber Príbor. V tejto fáze, u zákazníka, ako pravidlo, sa naďalej hovoriť o etiketu, a vysvetliť význam bagatoukladnist sady a všetky druhy nože a vidličky, a rozpráva príbeh limosina porcelánu. Mimochodom, musí ihneď informovať: biele dosky a striebro, početné farebné okuliare a servítky budú potrebné nielen pre demonštrácia váš dokonalý vkus. Toto všetko musíme byť schopní a milovať ho používať, pretože pohostinnosť je povinné'je povinný atribút francúzsky dom, a vytvorili v takomto konaní inter'jer by mal fungovať.

Text: Ján Tais
Foto: Salon

Materiály na tému

V courtly ducha
Poznámka : autor: mastering the Bay window
Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика