пятница, 31 октября 2014 г.

Ako rozveseliť zmena scény... doma?

Niekedy prídete domov, skúma oči, a - nuda... Unavený... niečo ako... príkrov domáce prostredie? Chcem zmenu, ale oprava nie je plánované?
Ako potešiť seba a svojich blízkych, nálade, s použitím minimálne náklady a energie?
Poďme sa pozrieť, čo sme mohli prísť s.

Pomaly nechať ujsť byt, rozhodovanie o tom, čo všetko a položky okrem'jer vyžaduje opravu alebo konštruktívnej zmeny. Hlavná vec je začať!

Ak chcete začať, rozhodnúť, možno niečo dráždi nás zvlášť ťažké a dlhé. Uhol táto tabuľka je neustále zasahovať? Už sme nenávidel farba gauč? Alebo unavený stará zrkadlo v kúpeľni?

Materiály na tému

Zákony réžii
Ako zvýšiť o visual'objem miestnosti?
Pozrite sa okolo seba. Pocit, náladu miestnosti. Aký je to pocit? Možno príliš formálne, nepríjemné? A niekedy sa hromadí toľko nábytku v byte, ktorý sa podobá labyrint vinutia pasáže. Alebo z rôznych nahromadené maľba-boxy-VAZ-brač ste blázon'ísť.

Takže, najprv zbierať sami, a začať zbaviť...

Odstrániť čokoľvek, čo spôsobí, že Budete mať zlé pocity, nepríjemné a úplne unavený. Povinné'povinné prestávky, vyzerá neschopný a zbytočný (úplne "zabil" gauč, starovekej nepochopiteľné provizórne police, klavír). Nebojte sa ich zahodiť: spolu s ich života zmizne mnoho problémov.

Ale... nech obľúbené veci. Tie, ktoré vyvolávajú príjemné spomienky-kompatibilita'priradené žiadne udalosti, daroval milovanej osoby. Možno práve niečo zmeniť? v

Môžete napríklad nahradiť čalúnenie útulné gauč alebo kúpiť nový plášť pre kreslá, postele.

Ak chcete zmeniť starú stenu príslušenstvo alebo usporiadanie modulov je už nový a neobvyklý vzhľad.

Staré komody, zdedené z jeho babička, môžete prekresliť alebo obnoviť.

Detské kresby, obrázky - dať to všetko a usporiadať výstavu na stenu, namiesto nudných koberec alebo obrázok.

Dokonca aj skutočnosť, že budeme držať od citovosť karty, tlačidlo fobs, sušené kvety, kvízy, môže vykonávať v jeden rám a zavesenie na stenu.

Takéto detaily sú často vytvorené pomocou vlastných rúk a fantázie, aby náš domov pridať individualitu, charakter. V dome, ktorý zodpovedá vašej nálade, temperament; v dome, ktorý uchováva históriu svojej rodiny, žiť šťastne a pohodlne.

Krok dva. Urobiť prestavbu. Priateľ rearranges nábytok, len potešiť seba. A pomáha! Avšak, veľmi unavený z tohto muža...

Takže, to, čo je vľavo, usporiadanie inak. Lepšie, samozrejme, prvé meranie veľkosti a vzdialenosti a pre istotu "odhad" na papier. Menej sa bude míňať energiu a nervy.

V tejto fáze, nachádza neuveriteľné množstvo prachu, stratené veci (najmä pekné, keby sa peniaze) a Všeobecného odpadu. Dobrú výhovorku pre čistenie!

Ale keď to je za nami a my sa späť vo svojom obľúbenom kresle, s pocitom hrdosti vnímať všetko okolo, budeme počuť z domácností - "Ako dobre sme doma! "

A to je naozaj dobré!

Zdroj: Scolarity. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика