среда, 29 октября 2014 г.

Kovové a keramické mozaiky

Nový míľnik v dlažba, na poschodí - kovové a keramické mozaiky ešte nie je tak populárna ako jej skla náprotivky, ale úspech medzi zákazníkmi rastie rýchlo. Čo spôsobilo taký dobrý štart, ktorý sa budeme venovať v tomto článku.






Kovové mozaika výrazne odlišný od skla. Dizajn tejto mozaike má gumový základ. Na tomto základe krepjat čiapky vyrobené z kovu. Čiapky, že výška podlahy cm a sú vyrobené z nerezovej ocele. Gumené základňa umožňuje navrhnúť flexibilné a zvyšuje bojovať proti stresu.



Samostatne vyrobené kovové mozaiky pre bazény. Rozdiel tejto mozaike je, že materiál pre tento dizajn sa používa s vysokou odolnosť voči korózii.

Farbu a tvar kovových mozaiky môžu byť rôzne. Vďaka širokej ponuke, číselné údaje získané z kovu mozaiky, môžu byť z akejkoľvek zložitosti.

Ozdobte povrchu mozaiky ďalších nasledujúcich spôsobov:

  • Leštené



  • Miniroot alebo oxidované dať konkrétny odtieň zelenej



  • Umelo sotarauta


Metrovan, oxidácie a dať staré názor je ideálny pre nástenné mozaiky. Na poschodí používať ich nežiaduce, pretože sa rýchlo poškodený.

Nepoužívajte kovové dlaždice na vonkajšie vybaviť z domu. Gumová podložka nie stojan nízkych teplotách. Preto, ak chcete použiť náter tribúny vo vykurovaných priestoroch. Áno, a vysoká cena, pomáha vnútorné použitie.

Keramická mozaika podobné vlastnosti, na sklo. To je tiež schopný izieb, pre bazény, vďaka nízka absorpcia vody. Táto mozaika je k dispozícii na pevnom základe. To je ako odolné do teploty a chemických vplyvov. Jednoducho tolerovať cvičenia.



Zborník z vyššie uvedeného, môžeme odôvodnene konštatovať, že keramické mozaiky vhodný pre konečnú úpravu a čelia všetky povrchy. Nie je strašné, aj sklon steny!

Náklady na túto mozaiku nad skla, avšak pod kovov. Výber farieb a tvarov uspokojí žiadnu chuť.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика