среда, 29 октября 2014 г.

Rytieri stole

Čo o'spája slávnostné jedlo, nedeľný rodinný obed a riadnym večeru? Samozrejme, miesto jedlo! Niektorí ľudia radšej jesť v osobitnej miestnosti - jedáleň, ostatné je vybavená jedálenským kútom v obývacej miestnosti, treťou najviac ocenia kuchyňa zhromaždenia. Ale myslím, že všetko, čo potvrdí: skutočný pôžitok z jedla možno získať iba pre pohodlné jedálenský stôl. A to je asi to kus nábytku, budeme diskutovať dnes.

Tabuľka, kde sa každý deň budete zbierať všetkých sedem'rodina, by mali byť krásne a pohodlné. Jedným z hlavných kritérií pri výbere jedálenského stola, odhadovaný počet tých, ktorí budú denne sedieť za ním. Odborníci vypočítali, že na to, aby dospelý človek cítil, že jeho Stôl s pohodlné, on potrebuje osobný priestor so šírkou 60-70 cm a hĺbky asi 40 vidieť, že je rovnako dôležité, aby ľudia boli zadarmo, bez zásahu navzájom, sadnúť a len byť zadarmo, tlačí stoličky spoza neho. Napríklad, sedem'th štyri pre príjemný jedlá sú zdieľané potrebovať tabuľka veľkosti 85 x 85 alebo 90 x 70 cm - je to však za predpokladu, že mu to stojí v strede miestnosti. Ak ste v rovnakej tabuľke zbierať a hostia, je lepšie vopred vypočítať aspoň približný počet miest v rezervácii.

Optimálne z hľadiska pohodlné Sedenie a tabuľka spoločenstvo okrúhle stoly. Okamžite stáva centrom rodina, komunikácia, tieto kusy nábytku, vytvoriť atmosféru pohodlia domova, teplo a dôvery. Žiadne ostré rohy z nich robí bezpečný pre malé deti a príliš pohyblivé adolescentov. Avšak, musíme pochopiť, že okrúhle stoly sú veľmi celkovo a víťaz bude vyzerať len v open space obývacia izba, určených jedáleň alebo veľká kuchyňa, kde jedáleň jasne vyjadrené prostredníctvom rôznych inter'kariéry fondov. Okrem toho, okolo týchto tabuliek bude nevyhnutne musieť opustiť voľné pásmo so šírkou najmenej 80 cm, inak budú potlačiť všetky ostatné vybavenie a vytvoriť psychologický a vizuálne ťažkosti. A samozrejme, to nie je prijateľné pre jedálenský stôl zabrániť rozšírenie schránky a dvere sa otvorili ďalšie dvere skrine, rúra, chladnička.

Takmer všetky isté sa dá povedať o tabuľkách oválne. Oni tiež predstierať, že je veľkolepé orientačný bod, v inter'Yeri a potrebujú priestor. Oveľa kompaktnejšie námestie modely, určené pre štyri osoby, sa zmestí do akejkoľvek miestnosti. Ale, možno, že ani nie je potrebné hovoriť, že najčastejšie tabuľky v každom inter'Yeri - pravouhlé. Ich praktickosť skutočne nepozná hraníc: tieto tabuľky, môžete sa presunúť späť na stene, umiestnené pod okno, pozície alebo tvárou k stene, alebo na dlhej strane.

Samozrejme, rozlišovať v modernej standard apartmán (najmä jeden alebo veľmi malý dvojizbový apartmán) miesto pre stacionárne, jedálenský stôl pre 8 až 12 miest je takmer nemožné. Takže dnes čoraz populárnejšie transformovaný model. Sú vybavené mechanizmus na nastavenie výšky nohy, výšku alebo šírku tabuľky-top, čo je ľahké prispôsobiť sa akejkoľvek životnej situácie. Najviac zaujímavé je, že tieto stoly-transformátory sú schopní zmeniť nielen rozmery, ale aj tvary: štvorec, túžba stane obdĺžnikový, kruhový, oválny. Modely s kabriolet topy sú rozdelené do niekoľkých typov: tabuľky s Central "jazyky" sú vhodné pre tých, ktorí nie sú plánovanie, aby sa zasadila ich denne a možnosti s bočných pull "krídla" bude dopyt v obmedzenom priestore kuchyňa a spoločenská miestnosť.



Okrem funkcie v prípade jedálenský stôl je veľmi dôležité jeho vzhľad, pretože to nevyhnutne stáva ideologickým center všetkých inter'jer. Klasický jedálenský skupiny je masívne, zrkadlový povrch, bohatý materiál z prírodného dreva. Samozrejme, z celú škálu tabuľkách sú pomerne vzácne vzhľadom na astronomické ceny: spravidla trhu predstavuje model inkrustované drevo, ako sú dub, buk, javor, jaseň, čerešňa, orech, atď Pre stravovanie skupín v minimalistický štýl je kombináciou kovu, skla, plastu a dreva. A ak v prvom prípade, podmienkou je prísne dodržiavanie všetkých zložiek a prirodzenú eleganciu použitých materiálov, v druhom nedostatok akéhokoľvek druhu dekor kompenzované ich jas a zaujímavé kombinácie.

Materiály na tému

Nábytok v inter'interiér miestnosti
Mebel-transformer
Obývacia izba. Nábytok pre obývacie izby
Nábytok pre život mimo módy a čas
Obývacia izba - byt v centre
Nakoniec, chcem varovať všetkých fanúšikov modernej skla top, ponúka vizuálne ľahkosť, bude vhodné len vo veľmi veľkej miestnosti, o'Dynamo z jedálne. Sklo vyžaduje obzvlášť opatrný starostlivosť: pri každom kontakte na to je odtlačkov prstov magnet, a v jedálni, ak sa dá vyhnúť, ale v kuchyni, vzhľadom na blízkosť pracovných zóna, sklenený stôl prakticky odsúdený na disgraceful opacity. Vo Všeobecnosti platí, že ak si kúpite jedálenský stôl v kuchyni, v spracovaní požadované praktické, ľahko umývateľný krytu: plast, laminované film, imitácie kameňa, dreva alebo dokonca pokožky.

Text: Asya Ilyin | Foto: Salon

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика