четверг, 30 октября 2014 г.

Provence - slnko a air France

Provence (FR. Provence - provincia - provinčné francúzsky štýl XIX storočia, pomenovaný po jednom z Juho-Východnej provincie. Charakter tejto oblasti na pobreží Stredozemného mora boli svedkami majestátnosť farby neba a mora na pozadí séria skaly a striebristo zelené olivy, jednoduché vzduchu a hra oslnenie. Provence v interiéri'Yeri francúzskej verzii style "krajiny,", zobrazenie ducha provinčných Francúzsko - útulné, jednoduché, stratil medzi levandule lúky a jasne modrej oblohe. Štýl stelesňuje krásu prírody, a túžba po provinciách na identitu a tlač staroveku, ticho a kúzlo tejto úžasné a jedinečné miesto v Južnom Francúzsku.

Provensálsky vyznačuje jednoduchosťou, rustikálny jednoduchosť a pohodlie. A ak ste si to v priestore mesta, byt nie je tak jednoduché, Provensálske krajiny domy dizajn je najvhodnejší.



Farba je životne dôležité, aby štýle Provence. Svetlo, pastelové tóny, biele pozadie dominuje okrem'Arah Provence: v dekoráciu stien a stropu, textil, farby a doplnky. Biele alebo svetlo žltej steny kontrast s trámami stropy, tmavé drevo.

Nábytok - stromy'Yana, maľované v pestrých farbách alebo svetlé modrá, zelená, žltá, terakota, hnedá, levanduľa, akvamarín, tyrkys, lúhy. Táto farebná schéma vyzerá veľmi pôsobivé na svetlom pozadí stien a dáva priestor pocit večné leto a teplo na Juhu Francúzska, ktoré v láske s Provence van Gogh napísal: "Príroda je tu tak, že môžete začať cítiť to, čo Farba.



Nábytok je v Provence je praktický a trochu rustikálne skrine, priestranné skrine a zásuvky, masívne lavice a stoly, pohodlné stoličky a kreslá s vysokými operadlami. Vo Všeobecnosti pre nábytok nie vynikajúcej formy a bohatý dekor, je funkčné, pevné, pričom zdôraznila, nedotknuteľnosť tradícií domov. Ak chcete pridať individuality inter'Yorov, pomerne málo originálne, netradičné prvky, nábytok. Je potrebné pripomenúť, že to je francúzsky vynašiel nízko a hlboko kreslá, plnené riasy, alebo vlásia, tabuľky s stromy'drevené pracovné dosky, ktoré sú upevnené na kovová základňa v podobe troch stĺpcov, tabuliek s nohami ako labky leva. Čaro nábytok v identity maľby a výber farieb. Maľované fasády nábytku veľké, šťavnaté, alebo malé a jemné farby. Maľovanie dať na svetlom pozadí, alebo vytvoriť kvetinový ornament.

Jedáleň je tradične zdobené skrine s riad. Bezchybne vybavené komfortné a elegantné spálne. Charakteristický detail spálne - deky s tradičné farby.



Hlavná miestnosť v Provensálske domu - kuchyňa. Jeho steny sú zdobené murované alebo prírodný kameň. Často používané nie je jednoduché, a zasklené svetla, farby: biela, svetlo modrá, svetlo zelená. Skutočne Provensálske atmosféru pomôže vytvoriť akýsi vápencových skál svetlé farby. Ústredné miesto Provensálske kuchyne - pec, ktorá nie je tak veľa, centrum pre varenie ako dekoratívny krb. Krb s tehál alebo kameňa. Plášť linajkované keramiky a SV'zodpovednosť vonné sušené provensálskym korením. Doplnenie inter'jer obrusy v klietke, prútené koše a keramiky.

Okná v izbách s malým balkónom priamo nad podlahou. Pre závesy sú použité štítky na jacquardove vytvára s kvetinovým vzorom. Francúzsky štýl sa mieša rôzne nákresy a textílie, kvetinové vzory a pruhy, vlnený textílie "Ženilkové" a damask. Damask viac bežne používaný na čalúnený nábytok. Na m'nábytok nosiť bielizeň kryty s kvetinovým vzorom. Kvety môžu byť veľké a malé, svetlé a pastelové, oni vankúše, závesy, prikrývky, lampshades, posteľná bielizeň. Ďalšou charakteristikou štýl picture - biely a červený alebo modrý bunky. Prírodné materiály - tlačené bavlna, ľan, hrubá bavlna dôraz na jednoduchosť, nevinnosť a provinciality. Pre francúzsky štýl je charakterizovaný kontrastné čalúnenie stoličiek, pruhované, povinné'nevyhnutne v rovnaký tón s tienidlo lampy.

Provence v interiéri'interiér je z prírodného dreva a prírodného kameňa, drsné omietky a vyblednuté handričkou, matný Lesk, kov a teplé drsnosť terakota.

Pre vybaviť používať keramické podlahy, dlaždice, drevo, dlaždice, alebo žulové dlaždice, imitácie prírodného kameňa, stromy'drevené dosky. Podlahy sú vyrobené z homespun koberce vyrobené z prírodnej vlny. Steny sú odlíšené zámerne hrubé textúry - tu drsné omietky alebo plastický Tapetu. Dôležitý detail - tmavé masívne stromy'drevené trámy na strope alebo napodobňovanie.

Zvlášť významný efekt starožitné veci - objekty inter'interiérové a materiálov musí obsahovať odtlačok čas. Mierne opotrebované a popraskané plochy, starý nábytok, hladko omietnuté steny prispieť vidieka, šarm a zmysel "domácke". Strom je úspešne dokončená kovaného železa headboards, nohy, lustre a lampy. Kovy a výrobky z nich, ako nábytok, mať starožitný vzhľad, ktorý s'bol prírodnými alebo umelými prostriedkami.



Pre francúzsky štýl dôležité kompatibilita starých a moderných prvkov: steny sú hotové tkaniny, obrazy visia v krásne prikrývky, koberce, tapisérie, zrkadlá v pozlátené rámy. Pre osvetlenie v Provence štýle najlepšie hodí kovaného železa luster, ktorý môže byť úspešne kombinovať s príslušenstvom, "pod kovanie", ktorý je zariadený s nábytkom

Na doplnenie inter'jer môže, inštalácia malé nádvorie, na ktoré sa vzťahuje s zelené rastliny, stromy'drevený stôl a prútené kreslá.

Francúzskej Provence štýl sa vyznačuje eleganciou a individuality, kúzlo, komfort a pohodlie, nájde svojich priaznivcov ako medzi majiteľov mestských bytov, a tí, ktorí sa prihlásili na odber domy a vily v štýle Provence.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика