четверг, 30 октября 2014 г.

Kúpeľne

V procese vzniku inter'vnútorné každý sa snaží vytvoriť dizajn, ktorý sa hodí do jeho osobnosť a štýl. Názory pohodlie kúpeľňa. Jedna láska, svetlo žiariace farby, povrchov, zatiaľ čo iný uvoľňuje len v kúpeľni, on pridružených spoločnostiach s ruskom vaňa. Jedným z najdôležitejších kritérií pri výbere nábytku je atraktívny dizajn. Pred nákupom žiadnu konkrétnu vec, ktorú musíte určiť štýl kúpeľne.

Z hľadiska dizajnu kúpeľňový nábytok je možné rozdeliť do niekoľkých skupín. Prvá skupina sa vyznačuje efektívnejšie formy a hladké línie, druhú - vlastne nedostatok dekoratívne detaily a geometrické dôslednosť. Najbežnejšie farby pre kúpeľne sú: sivá, modrá, biela a modrá. Populárne modely dreva a farieb svetla. Tam je dopyt po nábytku, strieborná farba z pochrómovanej kov, ktorý sa používa v kombinácii napríklad so sklom.

Ak hovoríme o kúpeľne, hlavné trendy, ako napríklad klasické, moderné a "stredný" smeroch, kombinovať prvky rôznych štýlov.

Z ďalších trendov klasická smer líši predovšetkým jeho luxus. V tomto štýle povinné'určite to nie je prirodzené strom, nádherné rezbárstvo, incrustation. Vďaka také prvky, kúpeľne, do celej obývacej izby. V klasickom štýle sa používa pracovné dosky z mramoru alebo mramoru. V poslednej dobe sa veľmi módne "vek" nábytok. Výrobcovia vizuálne pripraviť bradou, amalgámovú výplň zrkadiel a pokrytie bronzová patina. Pri spracovaní inter'interiér kúpeľňa čoraz viac používa high-tech materiálov a nábytku netradičných foriem. Moderný dizajn v kúpeľni zahŕňa použitie rôznych materiálov: plastové Corian, kov, sklo, plast, laminované MDF a dokonca aj liateho mramoru. Samozrejme, prvky môžu byť rôznych farieb. Najnovšie módne trendy naznačujú, venovať pozornosť horizontálne pretiahnutého obdĺžnika. Moderná kúpeľňa môžete nájsť rôzne skrinky s vnútorné osvetlenie, a tiež kanistre, ktorá sa otáča okolo svojej osi a zvýšiť svoj pracovný priestor niekoľkokrát.

Napriek rozmanitosti druhov mušlí, najviac populárne drez s Kabinetu, ktorý je malý krytý vybavené rôznymi zásuvkami a policami, šatník s zárez pod drezom. Ako pravidlo, šírka tohto predmetu je od 50 cm do 1, 5 metrov Tých, ktorí kúpeľňa je malé, mali by ste venovať pozornosť na rohu odrody, pretože nemajú zaberajú veľa miesta a veľmi pohodlné.


Úspešná alternatíva k Kabinet - polica, zdobia umývadlo. To je veľmi výhodné pre ubytovanie umývanie materiálov, často vybavené zábradlím a stojany na uteráky.

Najdôležitejšou úlohou pri navrhovaní kúpeľne hrá nábytok. Dnes v obchodoch ponúkajú obrovský výber rôznych skrine, police, nábytok a iný nábytok kúpeľne. Dizajnéri sa odporúča vziať do úvahy veľkosť. Ak plocha kúpeľňa je malé, to je lepšie zvoliť klasický štýl: svetlé, pastelové farby, veľké zrkadlá, skrinky, police. Nebojte sa snažia kombinovať nezlučiteľné. Kúpeľňa v tmavej farby, bude veľmi zaujímavé pozrieť sa s jasnými honosné príslušenstvo.

V miestnosti, kde dĺžka múru je dostatočne veľké, veľmi pohodlné lineárne rozloženie nábytku. Malé skrinky s policami a úzke skrine-kanistre môžu byť zavesené vedľa drezu. Ak kúpeľni oblasti umožňuje, môže si kúpiť úzky a vysoký modul - stĺpec. Ale plasty, sklo, plasty obľúbený strom s najnovšie technológie, jednoduché na ochranu pred vlhkosťou. Skriňový nábytok z DSP top potiahnuté vode-odolný melamín, aby vlhkosti nemohli dostať dovnútra.

Pri výrobe predné panely, stoly a skrine často používajú dosky z dreva, materiálov, MDF, sa uplatňuje vo viacerých vrstvami primer a top - smalt.

Vďaka rôznorodosti nábytok, kúpeľne, môžu byť vyvinuté nezávisle. Je dôležité, pam'nezabudnite, že zapojiť sa do nákup veľký počet objektov nie je stojí za to. V tomto prípade môžete preťaženie miestnosti a nedostal požadované pohodlie.

Kúpeľňový nábytok sa môžu predávať súpravu, ktorá značne zjednodušuje problém výberu.

Samozrejme, zrkadlo je čistý'objemnú súčasťou kúpeľne. V obchodoch má široký výber sady, v ktorých zrkadlo je v kombinácii s všetky police a skrinky. Tam sú stenové panely, ktoré sú pripojené nad umývadlo. Tiež populárne možnosť, keď v skriniach, aby zrkadlo police a dvere.

Osvetlenie je základným prvkom kúpeľne. Lampy môžu byť samostatné alebo postavený nad zrkadlo. Všetky elektrické zariadenia, ktoré boli nainštalované v kúpeľni, by mali byť navrhnuté na použitie s vysokou vlhkosťou podmienky. Často, ako svetlá v kúpeľni sú halogénové žiarovky. Ale musíte pam'nezabudnite, že miesto nich potrebujete aspoň 30 cm od horľavé povrchy, aby sa zabránilo deformácii položky, meniť ich farbu a spontánne horenie.

Ako pre starostlivosť o nábytok, kúpeľňa, bez ohľadu na materiál, nábytok, mali by ste sa pokúsiť vyhnúť sa priamemu kontaktu s vodou, najmä horúce. Nečistite kúpeľni lieky, ktoré obsahujú rozpúšťadlá, abrazívne prášky, tvrdé kefy a špongie.

Dúfam, že tieto tipy vám pomôžu rozvíjať dizajn kúpeľňa, ktorej ste vždy snívali.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика