среда, 29 октября 2014 г.

Vzduchové striekacie pištole, striekacie pištole a techniky pri práci s nimi.

Na striekacie pištole oveľa viac produktívne, valčeky a štetce. Sú značne urýchliť maliarske práce, znížiť práce intenzita sfarbenia a zlepšiť jeho kvalitu. Pomocou striekacie pištole dosť rýchlo, môže byť namaľovaný strop a steny, počas poberania rovnomerne lakovaného povrchu.






Na kraskoraspylitelem zahŕňajú farba postrekovače, ktoré sú manuálne a elektrické rôznych prevedeniach. Farba postrekovače sa vzťahujú spravidla na striekanie limy a glutinous štruktúry. V tomto prípade, ak chcete použiť olej a hustejšia zloženie, používa pištole-striekacie pištole, do ktorej kompresor.

Maľovanie štruktúr pre farba postrekovače musí byť filtrovaný cez jemné sito alebo dvojitou vrstvou gázy. Štruktúra potrebné dostatočne tenké, že sa mu lepšie raspisyvalsya a menej upchaté otvor v injektor. Mimochodom, tento otvor by mal byť minimálny, potom pigment zloženie bude rosy na veľmi jemné a je vytvorená na povrchu čistá a hladká vrstva laku. Ak nebudete dodržiavať tieto pravidlá, dostanete hrubé vrstvy farby, ktoré bude crack a posýpkou.

Pre domáce práce sa najlepšie hodí na nízkotlakové striekacie pištole, práca z vysávač. Ako spreje môžu byť maľované rôznych povrchových uplatnením glutinous a limy štruktúr, farieb. Musia sa tiež filtruje, že počas prevádzky, nečistite tryska z veľkých častíc s kriedou alebo vápna a čistejšie bola farbenie povrchu.

Technika striekacie pištole

Pri práci s farba postrekovače musíme si uvedomiť, že to nie je doporučené meniť tlak v systéme, ako farbivá bude nerovnomerný a škvrny sa tvoria. Ak je tlak je normálne a trvalé, spray paint je bez otrasov, a ona sa ustanovujú na povrch rovnomerne. S ručné striekacie pištole práce, ako pravidlo, dvaja ľudia. Jeden farby povrchu, prácu "prút", a ďalšie monitory správny tlak v zariadení a, ak je to potrebné, swapy vzduchu alebo čerpadlo, a tiež monitoruje tlakomer. "Rybársky prút" pri práci držať tak, že tryska smerovať kolmo na podklad.

Dĺžka horáka (atramentové) počas bežnej prevádzky, zbraň musí byť 75-100 cm. Na pravej vzdialenosť od povrchu a musí byť injektor. V tom prípade, ak je zapnuté, spray paint, než sa dostal na povrchu, ktoré je maľoval, a veľa farby budú strávil márne. Ak injektor je bližšie k povrchu, farba môže odraziť povrchu, ktorá tiež vedie k zbytočným jej straty. Musíme si uvedomiť, že tryska by mali byť presunuté na povrch pomaly v kruhovom pohybe, potom farbu bude čisté a priehľadné miestach.

Pri práci s sprej čistič, striekanie rýchlosť, ktorá je veľmi vysoká, pohyb pracujúcich, musí byť rýchly a špirály, ako s farbou postrekovač. Pred náterom s vysávač je najprv potrebné vyplniť, môže sprej maľovanie štruktúra maximálne na 3/4 jeho zväzky. Na kryt pevne adjoined do Banky, gumový krúžok odporúča sa navlhčite vodou.

Optimálna dĺžka striekané farbou jet je zvyčajne považovaný za 40-70 cm, ktoré je vzdialenosť na povrch poskytuje najlepšiu kvalitu farbivá. V takom prípade patrí malé postriekaniu, bez vytvoriť pevné lesklá vrstva. Samočinné hasiace zariadenia počas prevádzky, budete potrebovať čas, aby rovnakej vzdialenosti. Sprej priamo Na strop v uhle k povrchu a po zapnutí vysávač pohybovať pozdĺž povrch je hladký krúživými pohybmi. Ako maľovanie, sprej priame kolmo na povrch, pohybujúce sa na jej hladkom krúživými pohybmi.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика