среда, 29 октября 2014 г.

Dodanie domy a pozemky 2008-11-27 10:08:37

Výstavby a rekonštrukcie.

Dodanie domy a pozemky
2008-11-27 10:08:37

Horných vrstvách pôdy nasýtené mastné kyseliny podzemnej vody je bezútešný (v hĺbke 2-3 m), táto voda sa nepoužíva na pitie. Tak, akonáhle ste zakúpili stránky, mali by ste zvážiť dostupnosť vody vhodné na pitie, hygienické a iné potreby.
Voda sa nachádza na pozemku s pomocou prieskumné vrty v niektorých prípadoch informácie o dnom vody je možné získať od príslušného oddelenia miestnej správy, alebo v okolí.
Ak pozemku je tesný, potom, ako pravidlo, hĺbky podzemnej vody sú rovnaké v porovnaní s susedných studní. K dispozícii je množstvo nepriame príznaky: hustá hmla nad stránok, viac svetlé zelené v lete zvyčajne, kde voda bližšie k povrchu.
Akonáhle ste zistili, umiestnenie zariadenia štruktúry, pokračovať do výroby.
Pred darí výrubu stromov'drevené, jelša alebo dub, borovica a smrekovec. Teraz sa zvyčajne dobre, aby betónových rúr hrozby krúžky a skvapalnený ich cementu t-tesnenie (Obr. 122).

Buďte opatrní pri prechode plávajúce zeme (vrstvy jemného piesku s vodou), v týchto miestach je potrebné rýchlo odstrániť pôdy, znecitlivenie vnútorné časti betónových rúr. V niektorých prípadoch sú na veľmi kvapaliny quicksand dokonca poľa z dosiek, vylúčený z vonkajšej stene betónových rúr. Keď sa dostal do vody vrstva, musíte ísť do toho na 1-1, 5 m a zastaviť klesanie betónovej konštrukcie, nie na odpočinok proti šíreniu vrstvy. Inak, môžete zavrieť nižšie krúžok prítok vody. Ďalší na spodnej časti dobre nosia stromy'drevené Dosky s otvormi, ako štít, handy na čistenie dobre. Snažíme zabezpečiť, že prítok vody v studni bolo kontinuálne - koľko má odčerpáva pre ich potreby, povedať, za deň, tak výška dobre a musia byť splnené. Ak voda v studni sa hromadí veľa, to môže viesť k jej degenerácii.

Obr. 122 - a Dobre z betónových rúr, zapečatené a cementu t-tesnenia: od konkrétnych spôsobov, ako (a) a zátvorkou (b)

Najjednoduchší spôsob, ako z vody rastie na hornej časti (s výnimkou segmentu): znížené do dobre ponorné čerpadlo, a on sa rýchlo výťah vody zo studne do výšky druhého poschodia svojich domov. Aj drahšie možnosť je povrch čerpadlá. Výhodná, pretože na začiatok, v osobitnej miestnosti, v kúpeľni a wc miestnosti, budú čerpadla do vody v domácnosti, udržiavanie konštantného tlaku v tepnách.
Na výber typu čerpadla s vami, a v popise na čerpadlo, spravidla obsahujú špeciálne pokyny na inštaláciu.
Často, namiesto dobre použité priemerom 13 cm, môžete nastaviť čerpadlo. Niekedy dobre robí podzemné domy, ako miestnych vodovodov je dobre chránená pred mrazivom vzduchu.
Ktoré konštrukcií, ako dobre by ste sa neodváži robiť, spýtajte sa na jeho vŕtanie do špecialistov. V tomto prípade vám bude nielen skvelé práce úspory pri použití vŕtačke, ale aj príslušný Montáž špeciálny filter priemyselný dizajn na konci poslednej trúby. Ak sa rozhodnete urobiť aj na ich vlastné, popis výroba potrebné nástroje a pracovné pravidlá možno nájsť v špeciálnych kníh.

Takže, ste urobil dobre, alebo vrtu. Ďalšia otázka - dodávka vody do domov, správne zariadenie v spádovej.
Existuje niekoľko možností, pre takéto odstúpenie od zmluvy. Na Obr. 123 schéma vody zo studne so zariadením vodnej nádrže.

Obr. 124. Vodná nádrž
a - stromy'drevené trámy, b podlahy; tehla; g-ventil drenážne rúry; l - drenážne rúry; e - odvodňovacie potrubie; W-prepad-potrubie, 3 - float a je tlačidlo, prepínač čerpadla;-palety; l - prívodného potrubia; g - sacie potrubie

Nádrž na vodu je zvyčajne nastavená na najvyššiu uzavretá časť domu na strechy a nádrže prívodné potrubia by mali byť dobre izolované, inak prevádzke takéhoto systému v zimnom období nie je možné. Ešte lepšie nainštalovať vodnej nádrži v vykurované miestnosti na druhom poschodí, Ogorodov miesto. Skôr nádrže na vodu si, napríklad, 200 l sud, kalcinovaného na oheň, posedenie vo vnútri a vonku s anticorrosion povlak (červené olovo). Teraz vodné nádrže z nerezovej ocele rôznych prevedeniach s zvárané tvarovky sú na predaj.
Jedným z možných schém nádrž na vodu je znázornené na obrázku. 124.
V prípade dodávky vody čerpadlo tank je vybavený sledovací systém pre konštantnú výšku hladiny vody v nádrži: float drezy a zároveň znížiť vode a obsahuje čerpadlo, potom, keď úroveň plavák vypnutie systému kontakty.
Obr. 125. Vodná plocha čerpadla
a-výborne, b-sacom potrubí, čerpadiel, g - vetranie stúpačky
Iný, vhodnejší systém (Obr. 125) sa montuje pomocou povrch čerpadla, ktoré udržiava konštantný tlak v vodovodov. Jeho pohodlie je predovšetkým v možnosti upevnenie čerpadla v suteréne, wc alebo kúpeľňa a nedostatok izolovaná nádrž na vodu, extra potrubí, atď.

Poznámka znova, že nemáme konkrétne odporúčania na výber jedného alebo druhého typu čerpadlo, potrubie, ventily a iné zariadenia pre zásobovanie domu. Rozsah týchto (a iných) zariadenia a materiály, komerčne k dispozícii, je obrovský. V závislosti na vašej finančnej schopnosti, potreby, chuť, môžete si vybrať všetko, čo potrebujete.



Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика