среда, 29 октября 2014 г.

Ako si vybrať sedacia

Nie každý vie, že pri nákupe gauč v prvom rade by ste si mali dávať pozor, aby jeho vzhľadu, a na "domáce obsah". Čo vankúše, čo gauč mechanizmus - to sú otázky, ktoré musia byť zodpovedané skôr, než budete mať pekné gauč v mysli.

Niekto gauč je potrebné mať niečo na jeseň, prichádza domov z práce. Niekto prasnice mu každú noc, pretože je potrebné niečo do režimu spánku. Dobre, niektoré, žiaľ, len žiť na gauč - a aj to je vysvetlenie! Lekári hovoria, že pre väčšinu prírodných dva Štáty, pohyb a... klamstvo. To je, všetky prechodnej fázy, kde sme stáť, alebo sedieť, je, samozrejme, negatívny vplyv na telesné procesy. V tomto zmysle, všetky "spomaľovače" nábytok (či už je to posteľ, gauč, pohovku, alebo len lehátku alebo lavička) je životne dôležitý predmet. A popredné miesto medzi nimi, samozrejme, je pohovka.

Materiály na tému

Smart tipy: ako si vybrať sedacia
Desať božích prikázaní na gauči
S Marquise de Pompadour (ako to bolo potom s'sa objavil prvý gauč) tento kus nábytku, samozrejme, prešla niekoľkými zmenami. Moderné sedacie súpravy (pokiaľ nie sú špeciálne vyrobené "antique") je nábytok, ktorý je v krok s pokrokom. Kým dnes jeho funkcie rozšírená, takže sa zmenilo a dizajn. Teraz nebude spĺňať gauč, ktoré nie zase do postele, a niektoré rozšírené prípadoch dostal kolesá sa pohybovať po miestnosti, rôzne otočné a posuvné stoly, skrinky pre bielizeň, stojany na Noviny, časopisy a malé vrecká na maličkosti. Gauč dostal zbaviť všetkých "extra": ruky, nohy, často prameňov, a niekedy rám sám. Najviac skutočné dnes minimalistická verzia pod názvom "eurobook" forme jednoduchých a sparťanské obdĺžnikový sedadla a rovnaké späť. Boj za prianie kupujúceho je teraz pomocou materiálov a technického vybavenia. Inými slovami, dnes je to oveľa viac dôležité, čo sa na gauč a ako dobre to funguje.

Pár slov o vnútornom svete

Klasická systém vankúše (frame - pramene - pásy) vynašiel dávno, a to iba zaisťuje, že vaše gauč dlhé a "pružné" život. Všetky ostatné možnosti sa zdajú byť veľmi atraktívne, ale, bohužiaľ, pokračovanie manipulácia nie je zaručená. Tieto možnosti sú obľúbené medzi výrobcami lacný nábytok nahrádza springs - pena kaučuk a latex povlak, polyuretánová pena, sintepon a materiály novej generácie, vyrábané na báze vlákniny hollofayber (ako durafil, sintepuh, spandbond).

Samozrejme, ak je nákup pevnej gauč nie je zahrnuté do vašich plánov, prvýkrát príde a springless, ale potom jej "plnka", musí byť aspoň jedna časť materiálu, a nie z penovej gumy strúhanke. Všeobecne platí, že hlavným znakom dobrého gauč jar bloku. Ak chcete gauč trvať dlho, je žiaduce, aby jar bola čo najviac (a najlepší z nich - ocele), ktoré boli zaznamenané v špeciálnej vertikálne buniek, nie dávať pohybovať sa, že návrh bol posilnené kovové mriežky a je vybavená tesnením z plsti, list vaty alebo kokosového vlákna.

Druhý veľmi dôležitý moment je kvalita stromov'drevené časti. Pri nákupe nevyhnutne'skontrolujte, či dobre-sušené rezivo, vyrobený rám (mimochodom, najviac odolné drevo - buk). Prvky drevotrieskové Dosky by mali byť pokryté neškodné ochranným lakom. To je najlepšie zvoliť gauč s kovovým rámom.

Že je všetko v poriadku

Existujú štyri hlavné spôsoby, ktorými gauč premení na posteľ: sú mechanizmy "kniha", "drapákové", roll-out mechanizmus a závesné stranách. Okrem toho, v poslednom čase s'tam boli tzv. pohovky-bartruncfactor, že keď skladanie odstránené (alebo formy) všetko: ramená, chrbát, vankúšov atď. Niektoré moderné sedacie súpravy sú transformované tak jednoduché, že sa podobajú autosedačky. Neopatrný pohyb, musia byť odstránené a rásť, bočné airbagy vpredu, nastaviteľné operadlo, uhol, zmena uhla hlavou. A ak situácia vyžaduje okamžitú premenu gauč do postele, stačí vytiahnuť špeciálnu páku, ktorá sa nazýva "gazolla". Všetky tieto možnosti majú právo na život je hlavná vec je, že vašu konkrétnu inštanciu fungovalo dobre. A ešte je dôležité vybrať si niečo, čo vás naozaj fit.

Najviac odolné a spoľahlivé mechanizmus na gauč "kniha". To by mal byť zvolený, ak sedačka je pre vás trvalé lôžko. Je lepšie, ak častí mechanizmu sú vyrobené z ocele. Väčšina dlhodobých zvážiť mechanizmy, nemeckej výroby. Ale populárne drapákové je dosť krehký a nevhodné na použitie mechanizmu. Je vhodný len v prípadoch, keď gauč je potrebné zariadiť, aby raz za šesť mesiacov pre hostí. Ak sa rozhodnete, by mali venovať pozornosť na to, čo urobil tzv. spiace ložiska. Je lepšie, ak to bude lats (dosky) dyhy, najhoršia voľba - kovové mriežky. Tzv. roll-out gauč s jednoduchšie používať, ale tiež nie je vhodné na trvalé ubytovanie. Často, tento mechanizmus sa používa v rohu modely z pohovky. Najdôležitejšia vec, ktorú v vyvaliť na gauč sám navi mechanizmus (v rozsahu, ktorý je odolný hladko, jednoducho, či "go" kolesá, a pod.). Na ochranu podlahy, vyberte modely s kolesá z gumy. A posledná možnosť je pohovka s skladacie strany: to je ľahko rozkladajú, ale poskytuje len na jednom mieste.

Kontrola o'objektívnych faktorov a technické špecifikácie vašej pohovky, nezabudnite o hlavné veci: o svoje osobné pocity. Skúste sa naučiť, ako vám bude sedieť na pohovke: môže uvoľniť celé telo, výhodné, ak budete oprieť späť, zobrať spací poloha. Sedieť na to trochu dlhšie, s'hr, nie úniku späť, ak uhol medzi operadlom a sedadlom. A nezabudnite: všetci sme do určitej miery, potomkovia Pán Oblomov...

Zdroj: www. sob. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика