четверг, 30 октября 2014 г.

Ekológia, dizajn, kvalita - všetko v jednom 2006-11-02 17:03:33

Výstavby a rekonštrukcie.

Ekológia, dizajn, kvalita - všetko v jednom
2006-11-02 17:03:33

Spoločnosť Kommerling bol 105 rokov a je popredný výrobca okenných profilov v Európe, ale na ukrajinskom trhu je len od druhej polovice roku 2001. Počas tohto krátkeho obdobia sa podarilo vytvoriť dobré meno, a vaše meno'I známe nielen medzi odborníkmi, ale aj medzi spotrebiteľmi.
Spoločnosť Kommerling prešiel dlhú cestu tvorby ochrannej Obuvi lepidlo na výrobu širokého sortimentu moderných výrobkov z umelých materiálov. Firma má viac ako 20 pobočiek v Nemecku a v zahraničí. Celkový počet zamestnancov v skupine 1900 ľudí. Na prvovýroby v roku Pirmasens funguje 1400 zamestnancov. Existuje viac ako sto vytláčacie jednotiek približne 100 tisíc km profilu. Vlastnej výroby vytláčacie hlavy do značnej miery pomáha udržiavať vysokú kvalitu výrobkov.
Počas dlhých rokov sa zamestnancov spoločnosti vyvinuli veľké množstvo rôznych okien a dverových systémov, ktoré spĺňajú všetky požiadavky architektov a stavebníkov. Spoločnosť získala bohaté skúsenosti v tvorbe prvotných surovín, čím sa zabezpečí stabilita farieb profil a jeho dlhú životnosť.
Podľa osobitných kontrolou spoločnosti Kommerling je kvalitné a ekologické čistota konečného produktu firmy. Tento fakt potvrdzuje skutočnosť, že navesnoy od roku 2000, všetky profilový systém spoločnosti Kommerling vyrábaný len z ekologicky čistý materiál na báze stabilizátor CaZn.
V súčasnosti, s produkty spoločnosti Kommerling na Ukrajine je možné nájsť v jeho Kyjev úrad, kde vystavoval pozoruhodné príklady Okien a dverí, ako aj stojan so vzorkami z PVC profily všetkých okenných systémov ponúkaných na ukrajinských spotrebiteľov. Nákup produktov spoločnosti Kommerling na jeho zásob, v Kyjeve, kde vôbec nie sú o 200 názvy svojich produktov.
Teraz, dovoľte mi predstaviť najzaujímavejšie, podľa nášho názoru, profil okna systému spoločnosti Kommerling.

Systém Eurodur 3S, km
Je to klasický 3-komorový systém so šírkou profilov 58 mm Systém poskytuje možnosť vykonať profily dekoratívne prvky rôznych konfiguráciách, vám dáva možnosť získať výrobkov s rôznymi zhestkosti a tepelné vlastnosti. Znížený celkový tepelný odpor PVC profily tohto systému je R ° np. = 0, 59 m2. OC / W V tomto systéme, ktorý možno použiť sklo o hrúbke až 31 mm v bežnej uzávierky a až 47 mm do dverí s kombinovaným rovine. Základne sklenené strechy s sklon 5 stupňov umožňuje jednoduché odstránenie vlhkosti. Široké spektrum doplnkových profilov umožňuje vykonávať akékoľvek architektonické rozhodnutie z okna a zabezpečiť jednoduchú inštaláciu.

Systém EuroFuturElegance
Toto 4-komorový systém so šírkou 70 mm profil, ktoré majú vysoké tepelné izolačné vlastnosti. Účinok p'piaty sekundárny fotoaparát, vytvorené špeciálne nakonfigurovaný, posilňuje prvok. Znížený celkový tepelný odpor PVC profily tohto systému je R ° np. = 0, 78 m2. OC / W Osobitnú výhodu, profily tohto systému je skvelý dizajn, ktorý je dosiahnuť v dôsledku zaokrúhľovania všetky viditeľné hrany a úzke predné povrchu profilov, ktorá umožňuje použitie tohto systému v nových budov a starých budov. Systém poskytuje možnosť použitia skla s hrúbkou až do 39 mm

Systém EuroFuturClassic.
Tento systém má všetky výhody systému EuroFuturElegance. Jediný rozdiel je prísnejšie dizajn - prakticky žiadny rohu okruhu v všetky viditeľné hrany profilov.
Jednou z noviniek v systémoch EuroFutur je vylepšený dizajn zosilňovača, ktorý poskytuje vyšší, v porovnaní s predchádzajúcim riešenie, tepelné a tuhosť. Riešenie univerzálny zosilňovač pre box, casement a zárubňa-bar a nastaviť zosilňovače s 4 x výrobky pre celý systém.
Treba poznamenať, že spoločnosť Kommerling vyvinuté a poskytované spotrebiteľovi nielen okno systém, ale niekoľko originálne systémy umelých materiálov, široko používaný v stavebníctve. Pozrieme podrobnejšie na niektoré z nich.

Systém RolaPlus
Systém RolaPlus je navi systému pre ohniskovej rovine okenice. Je súčasťou fasády budovy, ploty. Tepelnoizolačné vlastnosti tohto systému spĺňajú požiadavky pred'sú vonkajšie oplotenie stavieb.
Základnú verziu systému pre ohniskovej rovine rolety môžu byť nákladovo efektívne, je navyše vybavený dvoma navi systémov: ochrana pred hmyzom (komár sietí) a ochranu pred slnečným žiarením. Možné, možnosť inštalácie na zavádzanie systémov s moskytiérou.

Systém Komabord
Systém Komabord je systém, balkón, zábradlia a schodiská, zábradlia. V tento systém využíva dva typy PVC profily pevné a duté. V systéme starostlivo zvážiť všetky pripojenie rámovanie a montážne prvky z pozinkovanej ocele a hliníka, ktoré im poskytnú pevnosť a stabilitu celej konštrukcie.
Duté profily vyrobené z vysoko kvalitného PVC prášok s prídavkom všetky potrebné komponenty, ktoré poskytujú koncového produktu na vysokej trvanlivosti a stability farby.
Profily môžu byť pokryté špeciálnym film s akryl ochranný náter, ktorý beží v širokej palete farieb. Tento typ poistenia chráni profily z vyblednutiu a starnutie. Systémy sú odolné, majú pekný vzhľad a vyžadujú minimálnu údržbu.

Systém Komaterra
Systém Komaterra je systém plotov a brán. Konštruktívnych rozhodnutí a typy PVC-profily podobné tým, ktoré sa používajú v systéme Komabord.
Výhody v porovnaní s podobnými systémami iných materiálov, by mali obsahovať: odolnosť voči poveternostným vplyvom, stabilita tvaru a farby, odolnosť, vhodnosti na recykláciu. Tiež poznámky je široký rad konštrukčných riešení s využitím plot s rôznymi šírka tyče rôznych tvaroch a farbách. Najviac kritické prvky môžu byť vyrobené z PVC profilov, vystužené sklo.

Systém KoClimat ® plus
Systém KoClimat ® plus je jedným z posledných možností vetranie priestorov, vyvinutý Kommerling. Tento systém môže pracovať aj v našich klimatických podmienkach, najmä v zime - v situácii, v ktorej budete musieť riešiť dve protichodné úlohy: udržať teplo v miestnosti a poskytovať neustály prílev čerstvého vzduchu.
Prvky systému KoClimat ® plus sa nachádza v ideálnej polohe pre optimálne vetranie v strede okna preložte hornej priečky okna.
Ak je tlak okolitého vzduchu alebo zvýšením teploty rozdiel vo vnútri a mimo areálu nariadenia ventil-slúži na zatvorenie mechanizmu systému KoClimat ® plus dodávky zahŕňa prebytku vzduchu, poskytuje však jeho konštantný prietok.
Regulačné-slúži na zatvorenie mechanizmu systému KoClimat ® plus funguje bez ľudského zásahu a nie je potrebné dodatočné mechanické zariadenia.
ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика