пятница, 31 октября 2014 г.

Konštrukcia domu sýtené betónových blokov 2010-06-17 10:09:34

Výstavby a rekonštrukcie.

Konštrukcia domu sýtené betónových blokov
2010-06-17 10:09:34

Každý človek, ktorí sa rozhodli stavať dom, vyberá materiál je najvhodnejší z hľadiska ceny a kvality, stavebný materiál. Je tu dôležité, aby zvážila a jednoduchosť inštalácie a šetrné k životnému prostrediu materiálu a jednoduchosť dodanie. Čo odlišuje výstavbu rodinných domov z thermomineral a technológiu inštalácie sendvičové panely na stavbu domov z sýtené betónu, alebo, ako to je volané, ľahčené betónu. Preskúma tu v detaile.

Čo je betónových a pórobetónových? Tento umelého kameňa, ktorý má pórov. Sú rozložené rovnomerne počas celého materiálu. Ktorá dáva materiálu s vysokou mierou fyzikálno-mechanické vlastnosti, ktoré, naopak, dáva viac účinné, ak je použitý ako stavebný materiál. V porovnaní s podobnými ľahkého betónu, to je viac perspektívny stavebný materiál na stavbu chaty, domy.


Jednou z hlavných výhod AAC je vysoká tepelná kapacita. Domy postavené podľa tejto technológie dokonale udržať teplo, čo umožňuje udržať príjemnú teplotu v dome, a to kedykoľvek v roku. Na pórovitosť takýto materiál poskytuje vysokú odolnosť voči mrazu. Na zmrazenie vody a ľadu sú vytlačené v póroch, ale materiálom, ktoré nie sú zničené. Pri vysokej proprinters vlhkosti rýchlo odstránené, čo umožňuje zachovať normálnu vlhkosť v dome. A, samozrejme, je šetrné k životnému prostrediu a požiarne bezpečné.

Pozitívne strane stavebný materiál, ako sýtené betón je jednoduchosť konštrukcie. Na vybudovanie steny nepotrebujete žiadne špeciálne vybavenie. Kvôli jeho pórovitosť sú ľahko rezať ako jednoduché ručné náradie a elektrické zariadenia, brúska alebo vŕtanie. Acesti betónu je alternatívou k mnohé stavebné materiály, ktoré sú tradičné. A nízkou hmotnosťou a vysokou pevnosťou, nízkou tepelnou vodivosťou a para priepustnosť, aby to sľubný a ziskové, na rozdiel od tehál a vápenca.

Fázach výstavby a montáž technológie.


Príprava Nadácie


Pre takýto materiál, cast-páska Nadácie. Môžete použiť betónové tvárnice, ale nutné vrstvu hydroizolácie. Prízemí váš dom môže byť postavený z betónových tvárnic, hustota, ktorá je rovná 700 kg / kubických m a hrúbkou 500 mm a môže byť použitý monolitické železobetónové dosky. Na vybudovanie steny prízemia je potrebné inštalácia izolácie a hydroizolácie. Izolácia, naopak, môže slúžiť na tejto úrovni, chránené pred vlhkosťou. V tejto fáze musíme počkať na nastavenie Nadácie a potom môžete začať stavať múry.

Položenie prvého radu.


Správne začať, ktorým je potrebné merať Nadácie s pomocou úrovni. Potom práca začína s najvyšším uhol. Na cementovú maltu je umiestnený v prvý riadok z betónových tvárnic. Riešenie pomôže vyhladiť nerovnosti Nadácie. Aby sa zabránilo vniknutiu vlhkosti na Základy položené vrstvy hydroizolácie materiálu. Napríklad, strešných krytín. Po položenie prvého radu z blokov, pomocou gumového kladiva a kábel, zarovnané bloky. Na tejto úrovni sa znižuje v budúcnosti, a všetky nosné múry. Ale, stále, nezabudnite použiť úrovni.

Ďalšie bloky.


Prvý riadok nastaví smer ako, preto, ktorým musí prejsť s maximálnou presnosťou. Všetky roughnesses liečbu brúska alebo lietadlo, a úlomky a prachu je potrebné, samozrejme, byť odstránené. Tento postup by mal byť vykonané po každej sérii, tak môžete znížiť lepidlo spotrebu, a ktorým bude konať s maximálnou presnosťou.

Lepidlo aplikácie.

Jednotky sú upevnené medzi sebou s pomocou špeciálne lepidlo, ktoré je rovnomerne rozložený na povrchu. Jeho hrúbka nesmie prekročiť 3 mm Toto lepidlo sa nanáša na džbán s zárezy, ale to nie je možné použiť normálnu stierkou. A potom všetky align hrebeň. Murivo by mali nastať s perá'zväzok bloky medzi nimi. Mali by byť umiestnené priamo na úrovni a husto adjoin k sebe. Ak chcete nastaviť polohu sýtené betónových blokov, potom môžete použiť gumené kladivo. Lepidlo prilepené na pár minút. Akýkoľvek prebytok by mal byť odstránený stierkou. Na spojka nie sušenie až tak zlé pre ňu, pokrytie jej s filmom, alebo plátno.

Inštalácia jumper aerovanej betónu.

Ak chcete nainštalovať dvere alebo okná, potrebné jumper, vystužené železom. To musí spoliehať na každej strane steny, o 150 mm Je dôležité mať rovnakú šírku a výšku každého bloku. Ak existujú medzery v priehrada, boli položili časti sýtené betónových blokov. V tejto dobe je tu možnosť vybudovať schody. Na výrobu sýtených betónových blokov potrebovať profesionálny projektu a veľké množstvo rezacích aerocrete.

Inštalácia podlahy.


Po vybudovaní nosné steny na nich sú umiestnené betónové kvádre, medzi trámy sú nainštalované vloženie sýtené betónu. Táto inštalácia je jednoduchá. Umiestnené v mriežke výstuže. Po, že celá štruktúra je plná piesku a cementu, malty, ktoré sa rozprestiera široký úrovni, alebo MOPOM. Aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie zaťaženia od podlahy po obvode, ktorú je potrebné nainštalovať posilnenie pásu. To je obzvlášť dôležité počas výstavby druhom poschodí. Vo vnútri je potrebné, aby armatúra, ktorá je naplnená betónu. To bude dať tuhosť takéto zóny.

Párovanie steny z plynu-betónové bloky.


Nosné steny počas výstavby sú pevne stanovené kotvy a perá'zväzok bloky. Vnútorné steny sú dosť kombinovať kotviace skrutky alebo flexibilné, s'pripojenia. Sýtené betónových blokov, kvôli ich štruktúra sú ľahko zástrčky a obyčajné klince. Aby takáto komunikácia ako elektroinštalácie, je potrebné vŕtať cez špeciálne dýzy v vŕtať drážky. V nich je investované kábla, a potom zapečatené s cementom. Pre vodovodné potrubie v stene vŕtanie otvorov pomocou dláto alebo punč.

Steny vyrobené z pórobetónových.

Tento materiál umožňuje, aby sa spracovanie s používaním akýchkoľvek materiálov. Môžete omietnuté steny, maľovať, ak chcete prilepiť na stenu-papier alebo na dekoráciu stien s kameňmi. Fasáda je žiaduce, aby hotové materiály, ktoré umožňujú steny dýchať. Napríklad, obklady. Keby ste išli do vzpružíte stene smerom tehly, potom nechať vôľa pre vetranie, o 20-30 mm Pre omietky na predaj je špeciálne suché zmesi, ktoré majú takúto vlastnosť, ako priepustnosť pary.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика