вторник, 28 октября 2014 г.

Ako plánovať dispozícii

Ako plánovať dispozícii


Ako plánovať odvodnenie Môžete vytvoriť krásne nádvorie v jeho súkromnom dome, ale je nepravdepodobné, že ho uložiť bez spoľahlivé vodami systémov. Na odvodnenie je potrebné si pred začiatkom práce na tejto stránke. Kladenie dlažby, siatie trávy a iných diel na usporiadanie priestoru je možné vykonať po inštalácii odpadových vôd. V tomto článku budeme popisovať rôzne druhy drenážnych systémov, a čo je najdôležitejšie, bude podrobne vysvetľujú ako plánovať obed pre ich vlastnej oblasti, vzhľadom na jeho vlastnosti.

Hlavné druhy drenážnych systémov

Pred montáž systémov je potrebné zvážiť, aké druhy drenážnych systémov existujú vybrať vhodný na vaše stránky. Podľa akceptované klasifikácia, odvodňovacie systémy možno rozdeliť do troch kategórií.

Najprv sme obsahujú lineárne povrchového odtoku. Systém obsahuje priehradky, že žľaby alebo kanály byť spojený so koša poľa, aby sa zabránilo zanášaniu potrubia. Na výrobu takýchto žľaby použiť všetky druhy materiálov, z plastových polymérov betónu. Sami žľaby sú pokryté ochranné mriežky pre zabránenie znečisťovania z drenáž.

Druhý systém sa nazýva point odvodnenie a zahŕňa skupinu storm-voda otvory. Pre ochranu pred znečistením, ako je lístie, vo vnútri týchto roklinami dať špeciálne ochranné koša. Hlavnou funkciou systému je zber dažďovej vody a topiť a následné odteká do kanalizácie.

Tretí systém je väčšina zložitých v zmysle jeho inžinierske zariadenia. Určené pre odvodnenie pre dažďovú vodu a podzemných vôd, tento systém bol pomenovaný odvodnenie odvodnenie. Využitie takéhoto systému pomôže vám chrániť prízemí domu z nadmernej vlhkosti, s dobrou hydroizolácie.

Nový projekt sanitácie

Takže, mať základné poznatky o druhy drenážnych systémov, môžeme bezpečne pohybovať na vytvorenie úvodný projekt. Na začiatku je potrebné určiť polohu rigolov a dažďovej vody vstupy. Odvádzanie dažďovej vody vstupy musia byť inštalované v miestach drainpipes, takže vybrať správne miesto a poznámka na pláne. Pre naše klimatické podmienky, najviac efektívne odvádzanie dažďovej vody vstupy s odvod vody dole. Je to preto, lebo model s bočným výstup vody môže zmraziť v zime a zavolať medzera drainpipes.

Ďalej, potrebujete správne nakladať na žobrotu. Zvyčajne sú umiestnené na celom bránkovú čiaru, aby voda s ich vonkajšej strane, čo znamená ulici. V prípade, keď úroveň "nula" svoje brány výrazne nad úrovňou cesty, potom tento riadok drenáž nie je potrebné, a na pláne nie je stojí za to. Zvyčajne línie zákopov na bránu a pokračujte na dĺžke brány. V tom prípade, ak brány sú vo veľkej vzdialenosti od seba, oveľa jednoduchšie urobiť dve nezávislé linky priekopy, ako zvýšiť bránkovú čiaru. Vyberte možnosť s nezávislé linky, nezabudnite zvážiť z hľadiska odvádzania vody pre každý z nich.

Druhý povinné'povinné linka beží pozdĺž odkvapu, garážové brány. Jeho funkciou je zabránenie prenikaniu vody do garáže, a odstránenie prebytočnej vody v práčke, alebo keď sa roztopí v zime. Pam'nezabudnite, že úspešné využitie tejto väzbu nie je možné, ak nie je potrebné zaujatosti garáž poschodie k sanitácii. Pre tieto účely, cez malé množstvo vody, titane vhodné odvodňovacie žľaby malej veľkosti, hlavná vec - ak vziať do úvahy, že ich ochranné mriežky vydržať možné načítať.

V dnešnej dobe stali veľmi populárne letné bazény, ktoré sú jednoduché na výstavbu a prevádzku. V okolí bazéna, musíte tiež nastaviť zásobníky na zber vody. Najobľúbenejšie voľby pre riešenie tohto problému je inštalácia žľaby s bielym tyče na obvode bazéna. Nie vytvárať nepohodlie, a to, aby sa zabránilo nepríjemné pocity z kontaktu holé nohy pred horúcim slnkom ochrannú mriežku, budete musieť vybrať si mriežky z plastu.

V procese vývoja systému kanalizácie, nikto by nemal zabudnúť na seba vchody do domu, najmä na verande povinné'nainštalujte mozgov zásobník, súčasťou systému, vyčistite topánky. Účelom tohto systému a palety veľmi jednoduché - nedovoľte, aby sa vstúpiť do domu nečistôt a vlhkosti. Aj tento systém bude trvať verandu udrel ho dažďovej vody. S gatekeepers palety sa dostane voda do rúry a potom na mozgov dobre. Ak chcete vymazať tieto môžu hrať, len zalievanie, že sa s hadice.

Záverečných fázach aplikácie schémy sanitácie

Po použití všetkých bodov príjem vody, sme sa pristúpiť k návrhu kanalizačné rúry. Ich úlohou s'odpojiť na odvádzanie dažďovej vody vstupy a mozgov dobre pre odtok vody. Pre každú lokalitu, takáto práca je vykonávaná individuálne, tak, aby sa zohľadnili pôdy na svahoch, plný počet bodov príjem vody, je vzdialenosť týchto roklinami z odvodnenie dobre. Veľmi úlohu navrhnúť kanalizácie je pomerne jednoduché a nevyžaduje žiadne špeciálne zručnosti. Vo SV'preto obmedziť seba, jednoduché odporúčania na tému. V miestach s'jednotu alebo prechodu bežných rúr v hlavnej (ako potrubie povinné'musí mať väčší priemer) je potrebné navrhnúť audítorské studne, aby sa zabránilo kontaminácii. Nastavenie audit studne nám dá príležitosť na čistenie kanalizácie. Zvyčajne sa takéto studne sú vyrobené z plastu oddiel 300 x 300 mm a výška sa upravuje pomocou špeciálneho rozšírenie, na dosiahnutie požadovanej hĺbky.

Po našich pokynov, Budete môcť pochopiť a vytvoriť prvotnú schému odpadových vôd systém s vašej krajine. S ready-made schémy, budete mať oveľa jednoduchšie vybrať správny materiál a najať odborníkov na inštaláciu. Treba poznamenať, že to znamená, že ušetríte veľa, pretože dodávateľ nebude musieť vytvoriť projekt od nuly, ale len na prácu podľa vašich pokynov.

Prejsť na: Krajina materiály a prvky na zlepšenie


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика