пятница, 31 октября 2014 г.

Neponáhľajte sa do renovácie

Niekoľko mojich priateľov, rodiny v posledných dvoch rokoch zmenili byt. A čo si myslíte, že vykonané v prvom rade? Chybu urobil prostredníctvom firiem, intenzívne propagovať svoje výrobky veľmi veľa. Papierová Tapeta nahrádzajú umývateľný, stromy'drevený rám - plastové, mliečno-biele, stropy s'objavil efektné dizajn montované plastové dosky a oblasti...

Vo Všeobecnosti, všetky prírodné poslal do koša, sú zlepené, so zavesil a dať na jeho miesto, okolo domu produkty himlaboratorii a rastlín.

Komfortné a moderné, je šťastná, že žena v domácnosti, a na odstránenie oveľa jednoduchšie.

Neponáhľajte sa. Toto je "modernity" so zjavnou praktické ešte, žiaľ, dopadne zle. Obaja sme a našich zahraničných kolegov, nie raz sa vykonáva spolu s vedcami, chemikov a komplexné a cielený výskum vplyvu teraz vybavený obydlí na zdravie'I, vrátane žien.

Moderné plastové materiály nesmú byť bezpečnejšie. Naopak, s rastúcou zložitosťou ich zloženia a výrobných technológií bežného plastu, je stále viac jedovaté a ďalšie jedovaté. Od prvého dňa svojho života plastickú produkt začne "dýchať", interné procesy deštrukcie podporu uvoľňovania do životného prostredia kyticu toxínov. To, samozrejme, nie je rovnaká dávka, môžete sa cítiť okamžite, ale organizmus v každom prípade začína reagovať na ne, postupne usadzujú v vnútorných orgánov týchto zlúčenín. Spolu s našimi znečistenie ovzdušia, nebezpečné vody, najmenšie častice z priemyselných emisiách (väčšina nie zostávajú v atmosfére a padá na zem, a vzhľadom na jeho rozmery preniká do akýchkoľvek trhlín) priamo podporuje rozvoj rakoviny.

Najjednoduchší príklad. Ste spreje, napríklad, repelenty proti komárom a domov hmyzu. On a sám radosť z hľadiska vplyvu na váš organizmus. Plus v plyne-nosič je použitý fluorid uhlíka. "Koľko to tam," pokrčiť ďalšia pani. A vedcov z celého sveta, medzitým, len kričať kričať. Fluorid uhlík z celkom plicae balenie ničí ochrannú ozónovú vrstvu atmosféry: celá planéta je viac silné ultrafialové žiarenie.

Počet teraz, vážení pani, koľko krát za jeden deň ste stlačte hlavu rôzne spreje: sprej na vlasy, dezodorant, aromatických sprej na wc... Uisťujem vás, spolu s chemickými vybavenie a dizajn vášho bytu poskytuje značné starosti karcinogénov. VRU ruských a zahraničných výrobcov aerosólov vystavuje zelená zaoblené šípka označujúca ekologickú čistotu výroby.

Niektoré Manželky radi mierne stmaviť bývanie, pomocou teraz k dispozícii na predaj neobmedzený žalúzie, záclony, deliacich stien. Áno, hovoria, pohodlnejšie, než na priamom slnku. A Tapety na steny - tma, "pod Viktoriánskej", tóny. Nebuďte prekvapení, neustále bolesti hlavy a slabosť v dopoludňajších hodinách. Ponurý dom s matnej farby stien, nábytok, podlahy má trvalý vplyv na psychiku, spôsobuje depresie a predepression štátu.

Tento spôsob života - a to je už nainštalovaný vedy s neotrasiteľnej dôkazov nie je len narušuje psychiku, ktorý v sebe, ako viete, vedie mnohých ochorení, srdcovo-cievneho systému na prvom mieste.

Jeden z najviac nepríjemné a ťažké diagnostikované poruchy nervového je catatonia - duševné choroby, v ktorom sa človek snaží úplne izolovať sa od akýchkoľvek externých kontaktov. On vždy ponuré a mlčanlivým, často nie je aktívny v nič. Primerane a okolie vzdialenosť sám od neho. Ako dôsledok - opäť nové rany. Je to najmä vyšetrovala možné vzťah'komunikácia catatonia všetky s rovnakým rakoviny.

Otvoriť ťažké rolety a závesy, často razorgate okna skoro ráno: vzduch v tomto čase ešte neboli spokojní emisií a emisií. Vymeňte, ak je to možné, všetky chemikálie na prírodné materiály, a veľké tmavé oblasti chrbta - svetlo pre oči, nie je dráždivý psychiku.

Pamätajte si moje slová. Pevný prísľub, že pocit ľahkosti, vnútorného pokoja nenechá, aj v strednom veku rokov.

Andrej IVANOV

Zdroj: Argumenty a Fakty

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика