четверг, 30 октября 2014 г.

Spoločnosť deceuninck-thyssen polymer pôjde do Ruska cez okno 2006-11-02 17:05:49

Výstavby a rekonštrukcie.








Spoločnosť deceuninck-thyssen polymer pôjde do Ruska cez okno
2006-11-02 17:05:49

Praktické výpočty ukázali, že existujúce okno profily šírka 60 mm vyčerpali svoje možnosti pre zvýšenie tepelného výkonu. Pokusy, aby sa 60-mm profil so štyrmi kamerami a aplikovať betonárska oceľ s Ter (na princípe hliníkových okenných systémov) neposkytne požadované výsledky. Mnoho štúdií, ktoré sa uskutočnili v Európskych laboratórií preukázali, že medzi tri a chetirikanalen profily šírka 60 mm, je prakticky žiadny rozdiel v úrovni tepelnej ochrany. Tento systém prináša nič, ale vyššie náklady na výrobu. Reálny efekt dať len komore, v ktorej hrúbka vzduchovej medzery, nie je menšia ako 5 mm, a to by malo zvýšiť šírka okenného profilu. Rozhodnutie thermoinlay účinné tepelné izolačné vlastnosti, ale príliš drahé.
V dôsledku vyšetrovania bolo zistené, že väčšina technologických a prijateľné z ekonomického hľadiska, riešenie je, aby sa 4 izolačné fotoaparát s minimálna šírka 5 mm a s'piatom fotoaparát, šírka, ktorá je vypočítaná na základe požiadaviek statika. Táto sekcia šírka nesmie byť menšia ako 71 mm
Okenné systémy so šírkou presahujúcou 70 mm do značnej miery zmierňuje problém "edge"efekt, ktorý sa vyskytuje v chladnom podnebí. Keď okno -30 C a v priestoroch +20 C, externá časť profilu, sú termálne zmršťovanie a interiéru časť okna systém si zachováva všetky svoje pôvodné rozmery. Ako výsledok, profil, a najmä imposts, SAG, zatekanie sa okno systém a mimo môže prenikať studený vzduch. Aby sa tomu zabránilo, vývojári "Favoryt" navrhol vysoké momenty zotrvačnosti pre oceľové zosilňovače. Moment zotrvačnosti zárubňa-bar je 4, 9 CM4, že v priemere 2 krát vyššie ako pre väčšinu okenných systémov.
V krajinách s chladným podnebím je tiež zvýšené šírka skla. A business nielen to, že zvýšenie vzduchovej medzery zvyšuje odpor pre prenos tepla je presne to, v tejto súvislosti, víťazný nie je veľmi nápadné. Zásadne odlišný: studený vzduch je stlačený vnútri sklo a sklo jaskyne v strede. Tak sa medzi poháre v dvojité Okná, a to aj v najtvrdších zima, bola dostatočná hrúbka vrstvy vzduchu, chcete zvýšiť vzdialenosť medzi nimi. V ruskej GOSTs obsahuje nepriame odporúčania na použitie vzdušný priestor nie menšou ako 8 mm, window system "Favoryt" vám umožňuje nastaviť širokú Windows 47 mm
Nasledovný problém kompatibility'je spojené s podmienkami zimné použitie: v chlade, tesnenia sú pevné a môže zmenšiť. V oblúky okien systémy "Favoryt" aplikovaný pečate s ARAM s proteusadonis káble, patentovaný spoločnosťou "Thyssen Polymer".
Veľmi relevantné a patentované "Thyssen Polymer design'jednota imposts s rámami a okenice. S'v jednote je cez Centrálny kanál v steel zo zadnej strane rámu pomocou špeciálnych skrutiek-posádky. Aby sa zabránilo prenikaniu vody do zárubňa, medzi ním a zložiť z rámu (krídla) sa vzťahuje vyrovnanie Falz-prvok tesnenie.
Osobitnú pozornosť počas vývoja window system "Favoryt" bolo dané chemické zloženie modifikátor, ktorý pridáva bicie'viskozita, ktorá umožňuje plastové okno, aby odolalo veľmi silné mrazy.
"Favoryt" sa vyrába v typickej "Thyssen Polymer elegantný dizajn s svahu profil pod 45 C, ktorá zabezpečí účinné odvádzanie vody. Rovnako, ako všetky produkty firmy, toto okno systém ponúka vysokú kvalitu spracovania všetkých povrchov.
Populárne v Rusku ľahký posuvný systém pre zasklenie z balkónmi a lóggiami boli stelesnením systém "Obľúbené logiky. Obsahujú minimálny súbor komponentov a jednoduchosť a manufacturability montáže. Z rovnakého typu zosilnené profily sú vyrobené rám a krídlo. Oblasti špeciálnej plastovej zvýšiť tuhosť štruktúry a uľahčenie pohybu roliet na koľajnice. V miestach serverov ventily na seba a na rám kefa tesnenia. Celý systém je komplexný produkt, ktorý pokrýva všetky potreby výrobcovia Okien.
Nie menej dôležitá ako kvalita Windows, pre ruské spotrebiteľa zostáva otázka, ich cenová dostupnosť. Zníženie nákladov je možné dosiahnuť prostredníctvom niektoré funkcie dizajnu nových windowing systému, zlepšenie technologickej efektívnosti výroby. Dizajn profilu je maximálny počet lietadiel premieta v pravom uhle, čo výrazne zvyšuje rýchlosť lisovania. Hlavné profily sa bude konať v nových doppelstander, ktoré sú vybavené rastlín "Thyssen Polymer Bogen. Vysoká hospodárnosť prevádzky tohto zariadenia má tiež pozitívny účinok na znižovanie nákladov window system "Obľúbené".
ZDROJ: Konštrukčné technológie

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика